maritbet girişmaritbet
Cityscape Global 2017’nin ilk gününde neler oldu?

Cityscape Global 2017’nin ilk gününde neler oldu?

Dünyanın en önemli gayrimenkul ve mimarlık buluşmalarından biri olan ve bu yıl 15'inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 kapılarını açtı.

Cityscape Global 2017, Dubai'de kapılarını araladı. 11-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Cityscape Global 2017'de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Türkiye'den 14 firmanın katıldığı Dubai Cityscape Global'de API GRUP, AREMAS, AVRUPA KONUTLARI, BEKİR ERKUŞ GAYRİMENKUL, CATHAY GRUP, ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ, EMLAK KONUT, EMS YAPI, GARANTİ KOZA, MAR YAPI, SPDO MİMARLIK, TABANLIOĞLU MİMARLIK ve TAHİNCİOĞLU, standlarıyla Türkiye'yi temsil ediyor.

Türk firmalarının her zamanki gibi ön planda yer aldıkları fuarın ilk gününde Artaş İnşaat yine göz doldurdu. 
Avrupa Konutları markasıyla inşaat sektörünün en güvenilir firmaları arasında öne çıkan Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarında 11 projesiyle yerini alırken, her yıl olduğu gibi bu yıl da körfezli yatırımcıların ilgi odağındaydı.

Artaş İnşaat, lansmanını gerçekleştirdiği Avrupa Konutları Yamanevler projesine ek olarak; satışı devam eden Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Residence & Office Ataköy, Avrupa Office Ataşehir, Avrupa Konutları Kale 2, Avrupa Konutları Atakent 4 ile ortak girişimlerle geliştirilen Vadistanbul ve Tema İstanbul'un da fuarda tanıtımını yaptı.

Yakın dönemde hayata geçireceği projelerinden Avrupa Konutları Arıcılar, Avrupa Konutları Atakent 4 B ve Vadipark Seyrantepe'nin de ön tanıtımını yapan Artaş İnşaat, toplam 11 projesiyle standında yabancı yatırımcıları karşıladı.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Dubai Cityscape Global 2017'de basın mensuplarına fuar değerlendirmesinde bulunarak sektörün son durumunun hakkında bilgiler verdi. 

Murat Kurum "Avrupa'da, Orta Doğu'da iş yapan birçok gayrimenkul firmasının burada olduğunu görüyoruz. Bu aslında ülkedeki ileriye dönük bir tanıtım faaliyeti. Bizim de Emlak Konut olarak mümkün olduğunca bu tarz fuarlara katılım göstermeye çalışıyoruz. Hem ülkemiz adına hem ülkemizdeki gayrimenkul sektörü adına burada olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Geçmişe bakarsak düşüş var gibi görünüyor ama bunun tüm konjüktürle alakalı olduğunu düşünüyorum. Fuarda 50 projemizle yer alıyoruz. Bu sene 15 milyarlık ihale hedefimiz vardı. Bunun yaklaşık 13 milyarını yaptık. 15 milyarı da yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Avrupa Konutları Satış Koordinatörü Varol Tezmen, Dubai Cityscape Global 2017'de Emlaktasondakika.com Haber Müdür Yardımcısı Uğurcan Tokay'a fuar değerlendirmesinde bulundu ve projeler hakkında bilgiler verdi. 

Fuardaki ilgiden memnun olduklarını ifade eden Varol Tezmen "İlgi çok yoğun şu anda. Burada hem perakende satış anlamında hem de aracı kuruluşlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Fuarda gerek Türkiye'nin gerek gayrimenkul sektörünün tanıtımını yapıyoruz. Gerçekten de diğer Türk firmaları ile beraber bunu başarı ile yaptığımızı düşünüyorum.  Türk ekonomisinde gayrimenkul sektörünün ne kadar önemli olduğunu, ne kadar büyük projeler çıkardığımızı gösteriyoruz ve yoğun bir ilgi ile karşılaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

 

Tahincioğlu, Dubai'de gerçekleşen Cityscape Global 2017 Fuarı'nda bu yıl da 2 farklı projesiyle yerini adı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu. 

4 gün sürecek fuarı, dünyanın birçok ülkesinden 30 bini aşkın ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

Emlaktasondakika.com, Cityscape Global 2017'de an be an canlı yayınlar gerçekleştirerek yine sektörün nabzını tutuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alpay Çepni Vadistanbul'u anlattı
  • 06.09.2016 16:57

Alpay Çepni Vadistanbul'u anlattı

Vadistanbul İcra Kurulu Üyesi Alpay Çepni, Dubai Cityscape Global’de Emlaktasond ...

Kuzu Grup, Dubai'de basınla bir araya geldi!
  • 09.09.2015 15:59

Kuzu Grup, Dubai'de basınla bir araya geldi!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı'nda ...

‘Körfez ülkesi vatandaşları Türkiye’de yabancılık çekmiyor’
  • 13.09.2017 13:14

‘Körfez ülkesi vatandaşları Türkiye’de yabancılık çekmiyor’

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuar ...

‘Körfez ülkeleri arasındaki ilişkilerde arabulucu konumdayız’
  • 13.09.2017 11:43

‘Körfez ülkeleri arasındaki ilişkilerde arabulucu konumdayız’

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dubai Cityscape Global 2017’de Körfe ...

Cityscape Global 2017’nin ilk gününde neler oldu?
  • 11.09.2017 16:33

Cityscape Global 2017’nin ilk gününde neler oldu?

Dünyanın en önemli gayrimenkul ve mimarlık buluşmalarından biri olan ve bu yıl 1 ...

'Fuarda Türkiye’nin ve sektörün tanıtımını yapıyoruz'
  • 11.09.2017 15:49

'Fuarda Türkiye’nin ve sektörün tanıtımını yapıyoruz'

Avrupa Konutları Satış Koordinatörü Varol Tezmen, Dubai Cityscape Global’de Emla ...