maritbet girişmaritbet
Çitfçi Towers’ın yeni genel müdürü Burçin Okur oldu!

Çitfçi Towers’ın yeni genel müdürü Burçin Okur oldu!

Burçin Okur, Çiftçi Towers Genel Müdürü oldu.

Türkiye'nin en değerli arazilerinden birinin üzerinde yükselen ve dünyaca ünlü mimarlık ve mühendislik şirketleri tarafından tasarlanan Çiftçi Towers projesinin başına, bankacılık sektörünün yakından tanıdığı isimlerden Burçin Okur atandı. 

Burçin Okur, Çiftçi Towers Genel Müdürü oldu. Okur, Türkiye'nin en iddialı rezidans, ofis ve alışveriş merkezi projelerinden biri olan Çiftçi Towers'ın başta inşaat, pazarlama, satış ve tanıtım olmak üzere tüm süreçlerini yönetecek. 

Son olarak Peker Holding'de Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Burçin Okur, 1987 yılında TED Ankara Koleji'nden, 1992 yılında ise Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 2004 yılında Koç ve Harvard üniversiteleri işbirliği ile düzenlenen program sonunda İşletme Sertifikası alan Okur, kariyerinin büyük bölümünü bankacılık sektöründe yaptı. Burçin Okur sırasıyla, Finansbank, HSBC ve Peker Holding'de üst düzey yöneticilik yaptı.  

Çiftçiler Holding yatırımı olan Çiftçi Towers, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Maslak üçgeninin ortasında, tamamı Tarihi Yarımada manzaralı 288 özel apart dairesi, dünya markalarını buluşturan alışveriş merkezi ve uluslararası standartları daha yukarı taşıyan ofis katlarıyla mega kentin en güçlü projeleri arasında. Zemin katta özellikle ünlü restoranların yer alacağı projede yüksek teknolojiyle donatılmış 10 katlı ofis binası da yer alıyor. Çitfçi Towers'ta yaşam 2017'de başlayacak.  

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çitfçi Towers’ın yeni genel müdürü Burçin Okur oldu!
  • 27.09.2016 11:39

Çitfçi Towers’ın yeni genel müdürü Burçin Okur oldu!

Burçin Okur, Çiftçi Towers Genel Müdürü oldu. ...