maritbet girişmaritbet
Ceylan Çapa Sortie’de doğum gününü kutladı!

Ceylan Çapa Sortie’de doğum gününü kutladı!

Ceylan Çapa, yeni yaşını önceki gün Sortie’de, sevgilisi Burak Özçivit ve yakın dostlarıyla kutladı

 

Ceylan Çapa, yeni yaşını önceki gün Sortie'de, sevgilisi Burak Özçivit ve yakın dostlarıyla kutladı.

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Ceylan Çapa için önceki gün dostları tarafından Sortie'de sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Sadece erkek arkadaşı Burak Özçivit ve yakın dostlarının bulunduğu partide, basına görüntü sızmaması için neredeyse kuş uçurtulmadı, fotoğraf çekilmesine izin verilmedi. Sürpriz kutlamadan son ana kadar haberi olmayan Çapa, doğum günü pastasının mumlarını alkışlar eşliğinde yakışıklı oyuncu Özçivit'le birlikte söndürdü. Gecenin ilk hediyesi ise İşbir Yatak'tan geldi. Çapa, yeni yaşına yeni nevresim takımıyla girdi.

Sezen gelmedi

Geçen ay Nişantaşı Sofa Otel'in en üst katında açılan, sahne ve canlı müzik direktörlüğünü Sezen Aksu'nun yaptığı Frankie İstanbul'da önceki akşam yaza merhaba partisi düzenlendi. Kaya Demirer'in sahibi olduğu mekanın açılışında Beyaz, Haluk Akakçe ve Saba Tümer'in de arasında bulunduğu birçok ünlü vardı. Ancak Sezen Aksu'nun gelmemesi hayal kırıklığı yarattı.

Böbrek Vakfı'ndan ‘yaza merhaba'

Türk Böbrek Vakfı'nın geleneksel “Yaza Merhaba Gecesi”, bu yıl Ulus Bizim Tepe'de yapıldı. Davetiyeleri 140 TL'den satılan geceye yaklaşık 200 kişi katıldı. Bora Gencer'in sunumu ve Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk'in açılış konuşmasıyla başlayan davette, vakfa destek verenlere teşekkür plaketi sunuldu. Sonra da Türk futbolunun Avrupa'daki temsilcileri Arda Turan, Mehmet Topal, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'in imzalı formaları açık artırmaya çıkarıldı.

Bu kez soyunmadı

DJ Joyce Mercedes, önceki gece Bodrum'un yüzen diskosu Catamaran'daydı. Tatil beldesine gelişte havalimanında bavulları kaybolan DJ, moralinin bozuk olmasına rağmen mekanı dolduran yüzlerce kişiyi coşturmayı başardı. Bu arada seksi sahne kostümleriyle ünlü Mercedes, eşyalarını bulamadığı için DJ setinin başına sıradan bir tişörtle çıkarak pek çok hayranını hayal kırıklığına uğrattı.

Herkes orada

Kürşat Başar, geçtiğimiz ay Esen Entertainment etiketiyle çıkardığı ve Sezen Aksu, İlhan Şeşen, Erol Evgin, Yeşim Salkım, Levent Yüksel gibi önemli yorumcuları buluşturduğu “Keşke Burada Olsaydın” albümünün şerefine özel bir davet verdi. Rixos Pera İstanbul'un içinde açılan Jack Russell'daki kutlamaya Başar'ın sanatçı dostlarının yanı sıra medya dünyasından da birçok tanınmış sima katıldı.

Gökhan Kimsesizcan/Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Burak Özçivit, 15 milyon liraya Bodrum'dan yeni villa satın aldı!
  • 25.08.2021 09:19

Burak Özçivit, 15 milyon liraya Bodrum'dan yeni villa satın aldı!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin Bodrum'dan 15 milyon liraya yeni villa s ...

Beyaz Park Topkapı'da Hemen Teslim Fırsatını Kaçırmayın!
  • 20.04.2021 14:58

Beyaz Park Topkapı'da Hemen Teslim Fırsatını Kaçırmayın!

Beyaz İnşaat kalite ve güvencesiyle hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı projesin ...

Beyaz Park Topkapı ile İstanbul'un Merkezinde Yaşayın!
  • 25.03.2021 10:03

Beyaz Park Topkapı ile İstanbul'un Merkezinde Yaşayın!

Beyaz İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen ve hemen iskanlı ve hemen teslim fırs ...