maritbet girişmaritbet
Carrefour talihlileri Silivri Çağdaşkent’ten 29 daire aldı!

Carrefour talihlileri Silivri Çağdaşkent’ten 29 daire aldı!

CARREFOURSA Türkiye’deki 17. yıl dönümü dolayısıyla başlattığı “29 günde 29 ev kampanyası” ile 29 aileyi ev sahibi yaptı

 

 

CARREFOURSA Türkiye'deki 17. yıl dönümü dolayısıyla başlattığı “29 günde 29 ev kampanyası” ile 29 aileyi ev sahibi yaptı.
Kampanya çekilişlerinin tamamlanmasının ardından dün CarrefourSA, Kozyatağı'ndaki yerleşkesinde bir tören düzenlendi. Organizasyonda konuşan  CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Merter Özay, 29 müşterilerini yuva sahibi yapmış olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Mini kokteylin ardından anahtar ve tapuları talihlilere törenle teslim edildi.
 
Kampanya çerçevesinde CarreforSA'nın iş ortaklığını yürüten Çağdaşkent Group ANKAYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel de,  Silivri Çağdaşkent'te yüzme havuzlu ve bahçeli olarak dizayn edilen evlerin detayları hakkında bilgi verdi. CarreforSA ile birlikte çalışmaktan ve insanları ev sahibi yapmaktan mutlu olduklarını belirten Temel, “2005 yılı sonunda başlayan projemiz, 2009 yılında tamamlandı. Bin 500 civarında daire bulunuyor bu alanda. 200 civarında stoğumuz vardı. CarrefuorSA'dan böyle bir talep gelince değerlendirdik. Bedel miktarını ödeyip 29 daireyi satın aldılar. Daha sonra 50 TL ve üzeri alışverişlere birer çekiliş kuponu verdiler. CarrefourSA ile  bundan sonra da çalışmalarımız olacak, kardeş firmayız.” dedi.
 
Çağdaşkent Group Anka Yapı Silivri projesi toplam da 300 bin metrekare alan üzerinde kurulu.  1500 adet konuttan oluşan havuzlu site  en son deprem güvenlik teknolojileri ile donatılmış, güvenli, ve konfora yönelik dairelerden oluşuyor. Oturmaya hazır daireler 69 bin TL den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Dört yıl içerisinde 5 bin civarında daire tamamladıklarını ifade eden Temel, TOKİ'den sonra en çok bina yapan firma olduklarını da kaydetti.  Çağdaşkent Gorup Çayırova ve Şekerpınar'da devam eden projeleri ile de 41.900 TL'den başlayan fiyatlarla yüzlerce aileyi ev sahibi yapmaya devam ediyor.
 
Talihliler mutlu
Öte yandan törende anahtarını teslim alan şanslı CarreforSA müşterilerinden Adanalı öğretmen Turgut Kılıç, “Ev sahibi olabilmek gibi bir düşüncemiz yoktu. Hiç aklımdan geçmemişti. Hatta verilen 6 kupon için mesaj görmeye çalışırken kontörüm bitti. Gecenin saat 10'unda çıkıp kontör aradım. Sondan 4. kupona çıktı. Herkes beni tebrik ediyor” diye konuştu.
 
Bu arada, törene eşi ve küçük kızıyla birlikte katılan diğer bir talihli Ömer Polat da, “Hala şaşkınlığımızı atmış değiliz. Anneler gününde yapmıştık alışverişimizi eşime en güzel anneler hediyesi bu oldu” dedi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz