maritbet girişmaritbet
Caprice Gold açılmadan icralık oldu

Caprice Gold açılmadan icralık oldu

İstanbul’daki gıda toptancılarının kurduğu kooperatif, 10.5 milyon liralık alacak için Caprice Gold Oteli’ndeki 63 devre mülke haciz koydurdu

'Mega Center' Başkanı Ali Kopuz, tebligatın ardından satış işlemine başlayacaklarını duyurdu. İşadamı Fadıl Akgündüz'ün sahibi olduğu Caprice Gold Oteli açılmadan icralık oldu. İstanbul'daki gıda toptancılarının kurduğu kooperatif, 10.5 milyon liralık alacak için Caprice Gold Oteli'ndeki 63 devre mülke haciz uyguladı.

Mega Center adıyla bilinen S.S. İstanbul Gıda Toptancıları İmalat Sanayi ve Depocuları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ç. Ali Kopuz, şu anda Caprice Gold Oteli'nin bulunduğu arsanın eski kooperatif yönetimi tarafından Akgündüz'e satıldığını, Akgündüz'ün arsayı aldıktan sonra kooperatife 3 milyon dolarlık borcu kaldığını ve bunu ödemediği için dava açıldığını hatırlattı.

Akgündüz'ün “ben parayı vermek istedim, almadılar” şeklindeki açıklamasının doğru olmadığını belirten Kopuz, 3 milyon dolarlık alacağın inkar tazminatıyla 4.5 milyon dolar kendi lehlerine karar verildiğini, yaklaşık bir ay önce hacze başladıklarını bildirdi.

Tapuya gidip 123 devre mülk tespit ettiklerini anlatan Kopuz, şunları kaydetti: “Haciz işlemi yapılmadan 2 gün önce 123 devre mülk sayısının 63'e düştüğünü öğrendik. Kendisine ait başka bir şirkete bir gecede devir yapmışlar. Biz de 63'e haciz koyduk.”

Davanın sürdüğünü hatırlatan Kopuz, “10.5 milyon TL alacağımız karşılanmazsa buna sebebiyet veren kooperatifin eski yönetim kurulu üyeleri üzerine de haciz yapacağız” dedi. Kopuz, tebligatın ardından satış işlemine başlayacaklarını duyurdu.

Fadıl Akgündüz: Küçük bir sayıyı ilgilendiriyor

Öte yandan haciz haberi üzerine açıklama yapan Fadıl Akgündüz, Mega Center Gıda Yapı Kooperatifi'nin eski ve yeni yönetimi arasındaki çekişmeler nedeniyle Caprice Gold'taki bazı devre mülklerin haciz konusu olduğunu ancak bunun toplam içerisinde çok küçük bir yer tuttuğunu söyledi.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Caprice Gold açılmadan icralık oldu
  • 09.11.2013 11:17

Caprice Gold açılmadan icralık oldu

İstanbul’daki gıda toptancılarının kurduğu kooperatif, 10.5 milyon liralık alaca ...

Bayrampaşa Mega Center’da icradan satılık 6 büro!
  • 27.04.2013 12:25

Bayrampaşa Mega Center’da icradan satılık 6 büro!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Bayrampaşa’da yer alan Mega Center’da 6 büroyu icrada ...

Bayrampaşa Mega Center’da yangın çıktı!
  • 26.01.2013 17:22

Bayrampaşa Mega Center’da yangın çıktı!

İstanbul Bayrampaşa'daki kuru gıdacıların bulunduğu Mega Center'de yangın çıktı ...

SURLARA KOMŞU PROJE YOLDA
  • 13.12.2011 09:00

SURLARA KOMŞU PROJE YOLDA

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Beyaz, Topkapı’daki yeni projelerin ...