maritbet girişmaritbet
Canan Residence, beyaz yakalıya özel proje turuyla satışa hazırlanıyor

Canan Residence, beyaz yakalıya özel proje turuyla satışa hazırlanıyor

Necati Akyazıcı, 2008 sonunda başlayan küresel krizin önemli bir etken olduğunun altını çiziyor; fakat Canan Residence gibi titizlikle hazırlanan, her detayına özenilen bir projenin anlatımla karşılığını bulamadığını da söylüyor

Canan Yapı'nın gayrimenkul sektöründeki ilk projesi İstanbul Ataşehir Şerifali'deki Canan Residence. İpekmarka şampuanın yaratıcısı Canan Kozmetik'in eski sahibi, aynı zamanda da inşaat mühendisi olan Necati Akyazıcı'nın başkanlığında yürüyen şirket, projeyi tamamladı bile. Ancak satışlar henüz yüzde 70'i geçmedi. “Bu oran az” diyen Akyazıcı, 2008 sonunda başlayan küresel krizin önemli bir etken olduğunun altını çiziyor; fakat Canan Residence gibi titizlikle hazırlanan, her detayına özenilen bir projenin anlatımla karşılığını bulamadığını da söylüyor. Toplam 269 konuttan oluşan sitede 150 civarında dairede yaşamın başladığını kaydeden Akyazıcı, kalan daireler için dikkat çekici bir satış planlaması yaptıklarını anlatıyor.

Akyazıcı, fikirlerini şöyle aktarıyor: “Sektöre kalıcı olmak üzere girdik. Fark yaratmak üzerine üretimyapacağız. İlla çok para kazanmak gerekmez. Nitekim, Canan Residence 60 milyon dolarlık bir yatırım. Standartların çok üzerinde bir iş yaptık ama bu fiyatları lokasyona göre yukarıya çekti tabii. ‘Çok para kazandık' diyemem; idealist davrandık. Normal şartlar altında, böyle bir projede tümdaireler henüz inşaat bitmeden satılmalıydı. Kriz önümüzü kesti. Canan Residence'tan daire alanların yakınları damutlaka alıyor. Görerek daha iyi anlaşılan bir proje. Bizimhedef kitlemiz de genelde belli bir ortalamanın üzerindeki şirketlerde çalışan beyaz yakalılar. Biz de bire bir hedef kitleye yönelik turlar düzenleme kararı aldık. Genç profesyonel ve yöneticilerin bulunduğu, özellikle Anadolu yakasında çok şirket var. Bu profile özel proje turları düzenleyeceğiz. Şirketlere davetler vereceğiz. Projeyi içinde görüp yaşantıyı izleyecekler. Çünkü her daire satışımızda satış hızımız biraz daha artıyor.”

Canan Residence iletişim bilgileri
Web: www.cananresidence.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 499 93 27

Kaynak: MENEKŞE ATASELİM / GAZETE HABERTURK

  • Etiketler:

Yorum Yaz