maritbet girişmaritbet
Çalık Gayrimenkul’ü Körfez ülkelerinde kralın şirketleri uçuracak

Çalık Gayrimenkul’ü Körfez ülkelerinde kralın şirketleri uçuracak

Prenses Sheika Fariha Al-Ahmad Al-Sabah, Kuveyt’te gerçekleştirilen gayrimenkul fuarını gezerek Türkiye’ye övgüler yağdırdı

Kuveyt Kraliyet Ailesi'ne mensup ve kralın kız kardeşi Sheika Fariha Al-Ahmad Al-Sabah, Kuveyt'te gerçekleştirilen gayrimenkul fuarını gezerek Türkiye'ye övgüler yağdırdı. Sheika Fariha Al-Ahmad Al-Sabah, Şehrizar Konakları'nda 9+1 tipinde bir konut alırken oğlu Homoud Rashed Al Homoud Al Sabah'da Çalık Gayrimenkul'ün projelerini Körfez ülkelerinde pazarlamak üzere ön protokol imzaladı. Al Homoud Al Sabah'ın iki şirketi ile Şehrizar Konakları ve Tarlabaşı 360 projelerini daha çok yakın çevrelerine ve ailelerine satması bekleniyor. Çalık Gayrimenkul'ün projelerini kendi beklenti ve isteklerine çok yakın bulduğunu ifade eden Sheika Fariha Al-Ahmad Al-Sabah, Şehrizar Konakları'nı da bina yapısı, manzarası, dizaynı ve tasarımından dolayı beğendiğini söyledi. Türk projeleri için yorum yapan Prenses Sheika Fariha, “Bu fuarda gördüğüm küçük ve büyük binalar ile villaların hepsini çok beğendim. Daire alan Kuveytliler'in de çok mutlu olduğuna şahit oldum. Kuveyt vatandaşlarının her ülkede daireleri var. Biz hiçbir ülkeyi diğerinden üstün tutmuyoruz. Fakat Türkiye, yakınlığı, havası, güzelliği, dini birlikteliği, manzarası, yüzünün batıya dönük olması ve insanların birbirine karışmadan rahatça yaşabilmesi gibi unsurlarla öne çıkıyor. Bu yüzden Türkiye'yi daha çok tercih ediyoruz” diye konuştu.

Kuveyt'in 108 bin konut açığının olduğu hatırlatıldığında ise Prenses Sheika Fariha, “Kuveyt'in yaşam tarzı ve petrol rezerv sahalarından dolayı bir arsa sorunu yok. Burada biz gayrimenkul fiyatlarının yükselmesini istemiyoruz. Bununla birlikte çok olmaması şartı ile yüksek binaları da seviyorum. Bu durum her şeyi kolaylaştırıyor. Böylelikle bu binaların içinde daha çok hizmet veriliyor” dedi.

Türkler'e kapılar açılıyor
Türkiye ekonomisini iyi gördüğünü belirten Sheika Fariha, “Türkiye ile ezelden beri işbirliği içerisindeyiz. Burada yer alan tüm büyük gayrimenkul şirketlerini ziyaret ettim. Umarım Kuveyt olarak Türkiye'de yatırımlarımız olur. İnşallah bütün Kuveyt halkı Türkiye'yi ziyaret eder. Türk yatırımcılarının Kuveyt'te daya çok iş üstlenmesi için de gerekli düzenlemeler yapılıyor. Yakın gelecek daha iyi olacak” diyerek sözlerini bitirdi.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ahmet Misbah Demircan'dan önemli açıklamalar!
  • 02.07.2015 17:24

Ahmet Misbah Demircan'dan önemli açıklamalar!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tarlabaşı Kentsel Yenileme Proje ...

MIPIM 2015 için Türkiye için çok farklı geçti!
  • 12.03.2015 10:06

MIPIM 2015 için Türkiye için çok farklı geçti!

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, MIPIM 2015'in Türkiye i ...

Feyzullah Yetgin, MIPIM'den beklediklerini anlattı
  • 07.03.2015 15:16

Feyzullah Yetgin, MIPIM'den beklediklerini anlattı

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, ...

Feyzullah Yetgin, Tarlabaşı 360 projesini anlattı
  • 04.12.2014 17:45

Feyzullah Yetgin, Tarlabaşı 360 projesini anlattı

Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, 14. Gayrimenkul Zirvesi'nde sor ...

Tarlabaşı 360 Ofis Rezidans Konut tanıtım filmi yayında
  • 18.11.2014 09:24

Tarlabaşı 360 Ofis Rezidans Konut tanıtım filmi yayında

Ofis, rezidans ve konutlardan meydana gelen Tarlabaşı 360 projesi, kentsel dönüş ...

Tarlabaşı 360 kentsel dönüşüm projesi reklam filmi
  • 18.11.2014 09:21

Tarlabaşı 360 kentsel dönüşüm projesi reklam filmi

Tarlabaşı'ndaki dönüşümün simgesi haline gelen Tarlabaşı 360 projesinde satışlar ...