maritbet girişmaritbet
Buca’da satılık daire arıyorsanız size iyi haberlerimiz var!

Buca’da satılık daire arıyorsanız size iyi haberlerimiz var!

İzmir’in en şaşırtıcı fiyat aralıklarına sahip ilçelerinden Buca'da satılık ev arayanları büyük fırsatlar bekliyor.

Buca satılık daire, satılık evler konusunda İzmir'in en şaşırtıcı fiyat aralıklarına sahip ilçelerinden biridir. Buca'nın yerleşiminden kaynaklanan bu durum yatırım amacı ile daire ve ev satın almak isteyenlerin lehine büyük fırsatlar oluşturmaktadır.

Buca merkezi Şirinyer'de fiyatlar genel olarak daha yüksek iken özellikle Buca-Koop olarak bilinen kesimlerde çok değişken fiyatlarda daire satın almak mümkün olmaktadır. Her durumda Buca'dan satılık daire ararken bu sebeple iyi bir araştırma diğer ilçelerden daire ve ev satın almaya göre çok daha gereklidir. 

Buca'da satılık daire ne zaman, nasıl alınmalı?

İzmir'in genelinde satılık daire ve satılık ev fiyatları bahar ve yaz aylarında daha düşüktür. Bunun nedenleri arasında para ihtiyaçlarının İzmir'de bu aylar da daha gerekli hale gelmesi, öğrencilerin daireleri boşaltması ve insanının değişiklik isteğinin bu aylarda daha fazla olması gibi çeşitli sebeplere dayanır. Buca'da bu genellemeden etkilenir. Özel olarak konumda Buca'da satılık daire fiyatlarını etkiler. 

Buca'da satılık daire fiyatlarının İzmir geneline göre biraz daha düşük olmasının sebebi iki temel nedene dayanır. Birincisi araç ile ulaşımın sıkıntılı olmasıdır. Özellikle Şirinyer'den sonra trafik halen akşam saatlerinde zor bir hal almaktadır. Dar ve yokuş sokaklarda trafiği ayrıca zorlar. Ancak özellikle son yıllarda yapılan yol, köprü ve tünel yatırımları ile durum daha iyi bir hal almıştır. Trafik dolayısı ile Buca'dan uzak durma ön yargınızı fikrini bu sebeple tekrar gözden geçirebilirsiniz. İkincisi ise daha yüksek rakımda yer alması sebebi ile Buca'nın diğer ilçelere göre soğuk geçen kışıdır. Ancak doğalgaz çözümlü bir daireyi satın alarak pek ala bu önyargının da üstünden gelebilirsiniz. 

Bilinen ve inanılan bu sebeplerden dolayı Buca satılık daire fiyatları açısından İzmir'in daha gözde ilçelerinden daha düşük fiyatlara sahiptir. Ancak ulaşım için yapılacak yatırımlar sebebi ile bu ilçeden daire satın almak ileride iyi bir yatırım olacaktır. 


Buca Emlak Piyasası nasıl takip edilir?

İster İzmirli ister şehir dışından gelmek isteyen emlak yatırımcısı olun, Buca'da satılık daire arıyorsanız elbette en iyi yardımcınız internet olacaktır. Size tavsiyemiz yüzlerce İzmir emlakçısının aktif üyesi olduğu İzmir kökenli ve daha önemlisi en güncel emlak ilanlarının bulunduğu emlak sitesi olan EmlakSitem.com'a bakmadan satılık daire, satılık ev almanızdır. EmlakSitem.com'un kolay anlaşılır kullanıcı dostu yapısı ile ister mobil cihazlardan ister masaüstü bilgisayarınızdan emlak ilanlarını çok kolay bir şekilde takip edip karşılaştırabilirsiniz. İsterseniz Emlak Sitem mobil uygulamasını da Google Playstore ve App Store'dan indirip her an Buca kiralık daire ve kiralık emlak ilanlarını cep telefonunuzdan her an takip edebilirsiniz. Elbette Buca'da daire satmak isteyen ve emlakçı olmayan bireyler de sistem üzerinden ücretsiz ilan ekleme yaparak istedikleri potansiyel alıcılara çok daha hızlı ulaşabilmektedirler.

  • Etiketler:

Yorum Yaz