maritbet girişmaritbet
Bu evlerin fiyatı 40 bin 850 liradan başlıyor!

Bu evlerin fiyatı 40 bin 850 liradan başlıyor!

Vefa’nın pratik hazır konut markası Nestavilla, üç farklı konut konseptiyle her bütçeye ve beğeniye uygun evler sunuyor.

Nestavilla, Mone, Renua ve Vango adında üç farklı konut konseptiyle her bütçeye ve beğeniye uygun evler sunuyor. Pratik, estetik, ekonomik ve konforlu yaşam alanlarını Mone, Renua ve Vango adında üç farklı konut tipiyle oluşturan Nestavilla, aynı zamanda müşterilerinin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda müşterilerine özel projeler de gerçekleştiriyor. Hızlı ve kısa zamanda kurulumu ile de fark sunan Nestavilla, kurulumu 1-8 hafta içerisinde tamamlıyor. Evler, uzun yıllar hiçbir bakım gerektirmiyor ve ekstra masrafa da yol açmıyor. İleri teknoloji kullanılarak inşa edilen konutların temel, çatı detayları ve tüm cephelerde en doğal yapı malzemeleri kullanılarak da ideal ısı değerleri yakalanıyor.

yazlık prefabrik

Kısa sürede uygulanıyor

Nestavilla Mone prefabrike evler, esnek yapı malzemesinin sağladığı avantajla, geleneksel mimari yapılara göre çok daha estetik özelliklerde inşa edilebiliyor. Gereksiz işçilik ve şantiye maliyetlerini ortadan kaldıran ve inşaat süresini kısaltarak zaman tasarrufu sağlayan ön üretimli yapı teknolojisiyle, çok daha güvenli ve ekonomik yaşam alanları sunuyor.

Nestavilla prefabrike evler, deprem ve iklim özelliklerine göre tasarlanarak araziden ve iklimden kaynaklanan tüm tehditleri ortadan kaldırıyor. İnşa edildiği bölgenin iklim değerlerine göre çözümlendirilen ısı izolasyonuyla, her mevsim çok konforlu yaşam alanları sunuyor. Çok kısa bir sürede tasarlanan ve uygulanan, estetik ve teknolojik mimarisiyle tüm beklentileri karşılayan Nestavilla Mone prefabrike evler, ekonomik ve pratik yönüyle de öne çıkıyor. Mone prefabrike evlerin başlangıç fiyatı 43.500 TL.

Depreme karşı güvenli

Geleneksel ve modern her türlü mimari yapıya uygun inşa edilen ve çok estetik yaşam alanları sunan Nestavilla Renua çelik evler ise depreme karşı da çok güvenli. Ön üretimli yapı modeliyle çok kısa sürede tasarımı ve uygulaması tamamlanıyor, istenilen yere istenilen şekilde kuruluyor. Hafif bir yapı malzemesi olması, özellikle zayıf zeminlerde çeliği çok avantajlı bir konuma taşıyor. Renua çelik evlerin başlangıç fiyatı ise 84.500 TL

Her bölgenin iklim koşuluna uygun

Her türlü arazi ve iklim koşuluna göre tasarlanan Nestavilla Vango modül evler de yüksek izolasyon değerleri sunuyor ve dört mevsim enerji tasarrufu sağlıyor. Kendinden tabanlı olduğu için beton zemine de ihtiyaç duymayan evlerin montajı ise 1-5 gün arasında değişiyor. Vango modül evlerin başlangıç fiyatı ise 40.850 TL

Her geçen gün genişleyen bayi ağı sayesinde de müşterilerine bulundukları yerlerde daha hızlı ve güvenli çözümler sunan Nestavilla'nın, Türkiye'nin dört bir tarafında aynı anda çözüm sunabilecek kalitede ve sayıda profesyonel montaj ekipleri bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Öğrencilerin tasarladığı dronla yüksek katlı binalar boyanabilecek
  • 05.09.2022 10:54

Öğrencilerin tasarladığı dronla yüksek katlı binalar boyanabilecek

TEKNOFEST KARADENİZ'e katılan, 8 öğrenciden oluşan İTÜ'nün "Vefa" takımı projele ...

"Ev alırken balon rakamlara aldanmayın"
  • 06.06.2020 08:45

"Ev alırken balon rakamlara aldanmayın"

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmıztaş Başaran, emlak fırsatçılarına karşı ev alm ...

Vekon, Ruanda'da sosyal tesis binaları inşa etti
  • 16.07.2018 12:38

Vekon, Ruanda'da sosyal tesis binaları inşa etti

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Ruanda’da termik santral yöneticileri i ...

Vefa, Afganistan devleti için fabrika kurdu
  • 30.03.2018 12:52

Vefa, Afganistan devleti için fabrika kurdu

Vefa’nın know-how ihracatıyla ön üretimli yapılar sektöründe Afganistan devleti ...

Afganlı mühendisler, Vefa'da uygulamalı eğitim aldılar
  • 13.03.2018 15:45

Afganlı mühendisler, Vefa'da uygulamalı eğitim aldılar

Dünyanın birçok noktasında projeleri, ön üretimli yapıları ve ürünleri ile yer a ...

Türkiye ve Gana arasındaki işbirliği fırsatları konuşuldu
  • 26.02.2018 15:33

Türkiye ve Gana arasındaki işbirliği fırsatları konuşuldu

Gana Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu ile çalışma yemeği İstanbul’da ge ...