maritbet girişmaritbet
Boya sektörünün ilk mobil uygulaması: Mimar Benim!

Boya sektörünün ilk mobil uygulaması: Mimar Benim!

Boya sektöründe bir ilk olan Filli Boya “Mimar Benim” uygulaması, yaşam alanlarını boyatmadan önce gerçeğe en yakın haliyle görmeyi sağlıyor.

Filli Boya'nın mobil devrimi “Mimar Benim” uygulaması, kullanıcılara yaşadıkları yerin mimarı olma imkanı sunuyor. Geliştirilen renklendirme modülü sayesinde “Mimar Benim”, kullanıcıların yaşam alanlarını ışık ve gölgelendirme esas alınarak artık gerçeğe en yakın haliyle boyamasına olanak sağlıyor. Yayınlandığı 2012 yılından bu yana 80.000'I aşkın indirilme sayısına ulaşan “Mimar Benim”, Apple tarafından ‘En İyi 10 Türk Uygulama' arasında gösterildi.

“Mimar Benim” uygulamasını, ücretsiz olarak IOS için AppStore'dan https://itunes.apple.com/us/app/mimar-benim/id522765978?mt=8 adresinden, Android cihazlar için GooglePlay için https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden indirebilir, www.filliboya.com.tr'nin “Renklendirin” bölümünden yaşam alanlarınızın renklerini kolaylıkla seçebilirsiniz.

“Mimar Benim” Mobil Uygulaması İlklere Doymuyor

Filli Boya'nın iPad, iPhone ve Android cihazlar için geliştirdiği, boya sektöründe ilk kez hayata geçirilen ücretsiz “Mimar Benim” uygulaması; Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği” tarafından “En İyi Mobil Cihaz Uygulaması” kategorisinde sektörünün en beğenilen uygulaması oldu ve ödüle layık görüldü.

Hollandalı mobil uygulama ölçümleme firması DISTMO'nun raporuna göre; Android cihazlarda “Eğlence” kategorisinde 2. sırada yer alan Mimar Benim, iPadlerde “En Çok İndirilen 10 Eğlence Uygulaması” kategorisinde de 6. sırada yerini aldı.

MMA Türkiye ve Digital Age'in 7.855 kişilik örneklem grubu üzerinde yapılan ankete göre “En Dikkat Çekenler” listesi dekorasyon kategorisinde ise ilk 5'de yer alan “Mimar Benim” başarısını kanıtlamaya devam ediyor.

Mimar Benim Uygulamasının Web Versiyonu da Var !

Mimar Benim'in mobil uygulaması dışında web sitesi versiyonu da bulunuyor. Mimar benim web versiyonunda bulunan “Renk Avcısı” uygulaması, yaşam alanlarına sınırsız renk anlayışı getiriyor. Üstün teknoloji ve basit kullanım kolaylığı ile geliştirilen bu uygulama ile beğendiğiniz bir tablo, manzara ya da beğendiğiniz bir fotoğrafın içinde yer alan tüm renkleri kısa sürede öğrenip, kendi renk kartelanızı oluşturabilirsiniz.

Dekorasyona dair kişisel zevklerin ayrımından esinlenerek hayata geçirilen “Renk Avcısı” ile Filli Boya, artık sadece bir mekânın dekorasyon ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik değil, daha bireysel odaklı renk çözümleri sunuyor.

Selda Uzun: “Teknolojiyi, Keyifli Hale Getirdik”

Konu özelinde açıklamada bulunan Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun görüşlerini: “Dijital dünyadaki çalışmalarımızı Filli Boya'nın yenilikçi ve öncü marka kimliği doğrultusunda belli bir strateji dahilinde devam ettiriyoruz. Bugüne kadar kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıracak, onları geleceğin trendleriyle tanıştıracak birçok başarılı ve ödüllü dijital uygulamaya imza attık. Filli Boya “Mimar Benim” uygulaması ile kullanıcılara yaşadıkları yerin mimari olma ayrıcalığını sunuyoruz.” olarak ifade etti.

Gerek görselleri, gerek içeriği, gerek kullanımı açısından Türkiye'nin en çok beğenilen uygulamaları arasında yer alan “Mimar Benim”, yaşam alanlarının kolayca ve istenildiği gibi renklendirilmesine imkân tanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında
  • 20.03.2014 16:25

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında

Türkiye'nin ünlü boya firması Filli Boya'nın en yeni lansmanı emlaktasondakika.c ...

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı
  • 12.12.2013 16:02

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı

Filli Boya'nın enerji verimliliğini anlattığı toplantı emlaktasondakika.com fark ...

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!
  • 17.06.2021 11:17

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!

Linens, yaz mevsiminin enerjisini evinde yaşamak isteyenlere özel yeni servis se ...

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor
  • 03.06.2021 09:19

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA, Koleksiyon Mobilya bünyesinde kurulan Dzynzone markasının düzenlediği “Dzy ...

Filli Boya, Masumlar Apartmanı duvarını renklendiriyor!
  • 22.04.2021 07:45

Filli Boya, Masumlar Apartmanı duvarını renklendiriyor!

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve son döneme damgasını vuran ‘Masumlar ...