maritbet girişmaritbet
Bosphorus, Akaretler'de yeni showroom açtı

Bosphorus, Akaretler'de yeni showroom açtı

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Akaretler’de yeni bir showroom açtı.

Özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara Türkiye'deki lüks konut projeleriyle birlikte, ofis, arsa ve 2. el konutların tanıtım ve satışını gerçekleştiren Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, sektöründe öncüsü olduğu shoowroom konseptine Akaretler'de açtığı showroom ile bir yenisini daha ekledi. Gayrimenkul sektöründe VIP hizmet anlayışı ile 2010 yılından bu yana hizmet veren Bosphorus, bugüne kadar 500 milyon dolarlık satışa imza attı.  

Bosphorus yabancılara lüks konut satışının yanında, Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık hizmeti de veriyor.Türkiye'deki konut projelerinin yurtdışında tanıtım, aktif satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, en yeni showroomunu İstanbul Akaretler'de hizmete açtı. Açılışa inşaat ve emlak sektörünün önde gelen isimleriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı. Farklı lüks konut projelerini aynı anda sunulmasına olanak veren “showroom” konseptini emlak sektörüne kazandıran Bosphorus, Türkiye'deki 24 yıla uzanan diğer ticari faaliyetlerinin yanında 2010 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe de hizmet veriyor. Prestijli konut projelerinin yurtdışında tanıtım ve satışını gerçekleştiren Bosphorus, ağırlıklı olarak Körfez bölgesinde bulunan ülkelerin yatırımcılarına danışmanlık yapıyor.

Dubai menşeli Bosphorus, gayrimenkul sektörüne girdiği 2010 yılından bu yana 500 milyon dolarlık ciro gerçekleştirmiş durumda. Yeni lüks projelerin yanında 2.el konut satışında da oldukça geniş bir portföye sahip bulunan Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, gayrimenkullerini yabancılara satmak isteyen Türk yatırımcılar ile yabancı yatırımcıları da buluşturuyor. Yabancılara konut satışında ilk ve öncü firmaların başında gelen Bosphorus, özellikle Ortadoğu'lu müşteri portföyü ile dikkat çekiyor. Ortadoğu'lu müşteriler İstanbul'un yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline dönüşmesiyle birlikte, şehir merkezine yakın, sosyal imkanları bünyesinde barındıran ve geniş aile yapıları nedeniyle daha büyük metrekareli konutları tercih ediyorlar. Yeni showroom'da 40'tan fazla projeyi sergileme imkanı bulacak olan Bosphorus, yabancılara konutun yanında ticari ünite, villa, arsa ve ofis gibi gayrimenkule yönelik yatırım olanakları da sunuyor. Türkiye'deki lüks konut projelerinin tanıtımını uluslararası emlak fuarları ve özel etkinlikler ile de gerçekleştiren Bosphorus, yabancılara gayrimenkul satışının yanında mevzuatlar ile ilgili danışmanlık hizmetini vererek hukuki süreci de tamamlıyor.

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Türk inşaat sektörünün önemli firmaları arasında bulunan Astay, Astaş, Emaar, Nurol GYO, Ofton, Ege Yapı, Bilgili Holding, Sinpaş, Dumankaya ve İnanlar gibi firmalar ile işbirliği içinde bulunuyor.

Showroomlarında A ve A+ lüks konut almak isteyenlere çok kısa zamanda farklı konut projelerini bir arada göstererek kıyaslama yapma olanağını da veren Bosphorus, konusunda uzman ekibiyle müşterilerine VIP hizmet sunuyor. Türkiye'de ilk kez birçok markalı inşaat firmasını bir çatı altında toplayan Bosphorus, tüm showroomlarında proje maketlerini, örnek daire videolarını, daire planlarını, fiyatları, ödeme planları ve proje bazlı sunumlarıyla müşterilerini ayrıntılı ve çok yönlü olarak bilgilendiriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosphorus, Akaretler'de yeni showroom açtı
  • 17.01.2016 12:09

Bosphorus, Akaretler'de yeni showroom açtı

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Akaretler’de yeni bir s ...