maritbet girişmaritbet
Bisse, İstanbul'da lüks konut üretecek!

Bisse, İstanbul'da lüks konut üretecek!

Bisse’nin patronu Mustafa Kefeli, kadın giyime de gireceklerini söyledi. Kefeli, “Bu yıl bir de İstanbul’da lüks konut projesine başlıyoruz” dedi

2007 yılında ağabeyi İbrahim Kefeli'den 13 mağazayla devaraldığı Bisse'yi erkek gömleği markasından çıkarıp 70 mağaza ve 357 corner'lı (bayi) bir erkek giyim markası haline getiren Mustafa Kefeli, Bisse'nin 40'ıncı yaşını kutladığı bu yıl iki yeni işe daha giriyor. Erkek giyimden sonra kadın gömlek üretmeye de başlayacaklarını dile getiren Kefeli, 40'ıncı yıla özel, 17-35 yaş arası genç yaş grubu için yarattıkları B76 markasıyla kadınlara da hitap edeceklerini söyledi. Yüzde 100 yerli sermayeyle yılda 1 milyon gömlek ürettiklerini ve bunun yüzde 65'ini ihraç ettiklerini ifade eden Kefeli, bu yıl yeni açılacak AVM'lerde 4 Bisse, 2 tane de B76 mağazası açacaklarını belirtti.

İRAN VE AFRİKA'DA YAYILACAK

Bir yandan da yurtdışı mağaza sayısını artırmak için yeni pazarlar araştırdıklarının altını çizen Kefeli, Afrika ve İran pazarında büyümek istediklerini belirtti. Kefeli, "Johannesburg'da ikinci mağazamızı açıyoruz. Burada franchise'larla büyüyeceğiz. Bir yandan da İran'ı araştırıyoruz. İlk sözleşmemizi yaptık. İran'da da distribütörlükler vermeye başladık. Ambargoların kalkmasından sonra bu ülkeyi çok önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

İSTANBUL'DA LÜKS KONUT YAPACAK

İnşaat işine de gireceklerinin haberini veren Mustafa Kefeli, İstanbul'da lüks konut projesi yapacaklarını kaydetti. Daha fazla detayı paylaşmayan ancak yıl bitmeden projeye başlayacaklarının altını çizen Kefeli, "Tekstil ve inşaat işlerinin başına iki oğlumu getirdim" dedi.

İBRAHİM KEFELİ İLE TİCARİ BİR BAĞIM YOK

Ağabeyi İbrahim Kefeli'nin Bank Asya davasıyla yeniden gündeme gelmesini sorduğumuz Mustafa Kefeli şöyle konuştu: "Bu konu hakkında konuşmam doğru değil ama şunu söyleyebilirim: Ağabeyim ile aile ilişkilerim devam ediyor ancak kendisiyle ticari olarak tamamen ayrıyız. Dolayısıyla ağabeyim İbrahim Kefeli'nin Bisse'yi devraldığım 2007'den beri markayla hiçbir bağlantısı bulunmuyor."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bisse, İstanbul'da lüks konut üretecek!
  • 24.06.2016 10:54

Bisse, İstanbul'da lüks konut üretecek!

Bisse’nin patronu Mustafa Kefeli, kadın giyime de gireceklerini söyledi. Kefeli, ...