maritbet girişmaritbet
Birevim'den emekli ve kiracılara ev sahibi olma imkanı!

Birevim'den emekli ve kiracılara ev sahibi olma imkanı!

Birevim, hayata geçirdiği kampanya ile emekli ve kiracılara ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Ülkemizde yaklaşık 23 milyon hanenin 8,5 milyonu kiracı konumunda. Çoğunlukla orta ve alt gelir grubunda bulunan bu 8,5 milyon hanenin peşin para ile ya da kredi kullanarak ev sahibi olabilmesi oldukça zor. Kiracıların yanına birde emeklileri eklersek rakam hızla büyüyor. Çünkü geçmiş yıllarda bir vatandaş için emekli olmak; gelecek ikramiyeyle alınacak ev anlamına gelirdi ve emeklilik ikramiyesine birikmiş parasını ekleyenler, rahatlıkla bir ev sahibi olabiliyordu. Ancak günümüzde çark böyle dönmüyor. Emekli maaşının en fazla 10 katına kadar kredi kullanabilen emekliler, yine bankaların kapısını çalıyor. Dolayısıyla bu iki grubun konut alabilmesi için yeni yöntemler şart. 

Çiftçi: Birevim olarak emeklilerin hayalleri için çalışıyoruz 

Bu bilinçle gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamaların en güzel örneklerinden biri olan Birevim, geliştirdiği yöntemlerle müşterilerine Türkiye'nin her bölgesinden istedikleri evi alma şansı sunuyor. Orta ve alt gelir grubunun yanı sıra emeklilerinde kolaylıkla ev sahibi olmalarını için tasarrufa dayalı faizsiz ev alma modelini geliştiren Birevim, ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarını faizsiz bir modelle yapmalarını sağlayarak hedeflerine daha kısa sürede ulaşmalarına imkan tanıyor. Birevim olarak emeklilerin kredi kullanmadan kiracılık günlerini geride bırakmaları için çalıştıklarını söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Şimdilerde emekli olup, emekli ikramiyesiyle ev sahibi olmak neredeyse hayal… Emekliler ikramiyesini almış olsalar dahi bu ikramiyenin yetersizliğinden dolayı karşılarına çıkan kredi yollarından kaçamıyorlar. Maalesef, şartlar emeklileri ikramiyeyi peşinata sayıp yeni bir borcun altına sokmaya zorluyor. Hayat kısa olmasına rağmen çoğumuz bir ömür boyunca bir ev sahibi olmak için çabalıyoruz. Oysa bir ev sahibi olmak için bir ömür beklenilmemeli. İnsan, çalışırken bir ev sahibi olmak için adım atmalı, emekli olduğunda ise borç harçla uğraşmayıp hayatın kalanını rahat yaşayabilmeli. Bu farkındalıkla Birevim olarak emeklilerin; peşinatlı ya da peşinatsız, tamamen faizsiz ve hiç fark ödemeden, 10 aydan 240 aya kadar taksitlerle kolaylıkla ev sahibi olabilmelerine destek oluyoruz.  Böylelikle emekliler de Birevim'in özgün yöntemleriyle, ev kredisine ihtiyacı olmadan, faizsiz ev kredisi veren bankaları araştırmadan, ev satan firmaların sunduğu sınırlı seçeneklere bağlı kalmadan ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor” dedi. 

“Bireylerin küçük birikimleri ülke ekonomisine kazandırılıyor”

Öte yandan kiracıların da ev sahibi olmaları için yoğun olarak çalıştıklarını söyleyen Çiftçi, “ ‘Bir evim olsun' diyen herkesi tasarrufa dayalı ev alma modeliyle kolaylıkla ev sahibi yapan Birevim olarak,  bu yöntemi tercih eden ailelerin, yalnızca satın aldıkları evin değerini ödeyerek, tamamen faizsiz bir şekilde ev sahibi olmalarını sağlıyoruz. Faizin girmediği bir tasarruf şekliyle milyonlarca aile tasarruf yaptığı zaman hem ihtiyaçlarını kolaylıkla gidermenin konforunu yaşıyorlar, hem de ülke ekonomisi bu durumdan olumlu etkileniyor. Tasarruf yapıldığında, bireylerin küçük birikimleri ülke ekonomisine kazandırılıyor. O küçük birikimler yeri geliyor büyük ihtiyaçları gideriyor, ülke ekonomisi için can suyu olabiliyor. Bu yöntemle bireyler ekonomik anlamda güçlenerek almak istedikleri evi kolaylıkla alabiliyorlar."

Birevim'in tasarrufa dayalı faizsiz ev alma modelini tercih edenler için avantajlar;

  • Tamamen faizsiz bir ev alma modeliyle ev sahibi oluyorlar.
  • Alacakları eve hiç fark ödemiyorlar, sadece evin değerini ödüyorlar.
  • Bireysel olarak uzun yıllar tasarruf yaparak bir ev sahibi olabilirken, Birevim'in tasarrufa dayalı faizsiz modeliyle çok çok kısa sürede ev sahibi olabiliyorlar.
  • Türkiye'nin neresinde olursa olsun Birevim ile ev sahibi olabiliyorlar. İstedikleri herhangi bir satılık evi alabiliyorlar.
  • 240 aya kadar taksit yaptırabiliyorlar. Dolayısıyla taksitlerini kendileri belirleyebiliyorlar.
  • İsterlerse hiç peşinat vermeden de ev sahibi olabiliyorlar.
  • Tasarrufa dayalı faizsiz ev alma modeliyle ev sahibi olmak isteyen kişiler evini ucuza mal ediyor.
  • Birevim'in bu özel modeliyle toplam taksitleri olması gerekenden çok daha erken bitiyor.
  • İhtiyaç duyulması halinde ev sahibi olmak isteyen kişiler taksitlerinde ve evin değerinde değişikliğe gidebiliyorlar. Bu model ev sahibi olmak isteyenlere değişiklik yapabilme imkanı sunuyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Birevim, faizsiz ev sahibi yapacak
  • 28.09.2016 18:35

Birevim, faizsiz ev sahibi yapacak

Gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getirecek ve faizsiz vade farksız ev ...

Türk Hava Yolları, 88'inci yaşını kutluyor
  • 20.05.2021 09:20

Türk Hava Yolları, 88'inci yaşını kutluyor

Türkiye’nin milli hava yolu şirketi ve küresel markası THY, kuruluşunun 88. yıl ...

Kalekim İzolatex 1K yalıtımda standartları yükseltiyor
  • 15.04.2021 07:45

Kalekim İzolatex 1K yalıtımda standartları yükseltiyor

Kalekim’in yüksek performanslı su yalıtım grubunda yer alan yeni ürünü 3022 İzol ...

THY günlük 649 uçuşla Avrupa'da yine zirvede!
  • 17.03.2021 11:26

THY günlük 649 uçuşla Avrupa'da yine zirvede!

Türk Hava Yolları (THY), 8-14 Mart'ta günlük ortalama 649 uçuşla Avrupa'da lider ...

Faizsiz konut edindirme şirketleri kontrol altında!
  • 04.03.2021 08:27

Faizsiz konut edindirme şirketleri kontrol altında!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda ...

Emlak Konut açıkladı, 2020’de hasılat rekoru kırıldı!
  • 20.01.2021 22:08

Emlak Konut açıkladı, 2020’de hasılat rekoru kırıldı!

Emlak Konut GYO 2020 bağımsız birim hasılat raporunu açıkladı. Rekorların alt üs ...