maritbet girişmaritbet
Birevim sisteminin 11 maddede tercih edilme sebepleri!

Birevim sisteminin 11 maddede tercih edilme sebepleri!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Birevim ile daire sahibi olmak isteyenlerin kendilerini tercih etme sebeplerini açıkladı.

‘Bir evin olsun istiyorsan' sloganıyla yola çıkan Birevim, tercih edilme nedenlerini 11 maddede sıraladı.  İlk olarak tamamen faizsiz, vade farksız ve müşteriye ek maliyet getiren kira yardımını yöntemlerine koymayan marka, müşterilerini peşinat, ara ödeme ve yüksek taksit derdinden kurtararak, alacakları evin değeri neyse onu ödeyerek sahip olmalarına imkan sağlıyor.

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektörü, rekabetin en üst seviyelerine tanıklık eden bir sektör olarak karşımıza çıkıyor. Sektöre bir bütün olarak bakıldığında ise müteahhitlik hizmetlerinde Türkiye, dünya ile yarışacak duruma geldi, ülkemizdeki değişim ve dönüşümün son örneklerinden olan ‘Kentsel Dönüşüm Projeleri' sayesinde de sektör, gücüne güç katarak yolunca devam ediyor. 

“Birevim ile müşterilerin borcu olması gerekenden daha erken bitiyor.”

Bu kapsamda Türkiye inşaat sektörüne yeni bir soluk getirerek tüm Türkiye'ye hizmet verme mottosuyla çalışan Birevim'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi,

“Birevim olarak Türkiye'nin her bölgesinden isteyen herkese hitap ettiklerini, Birevim'le ev sahibi olmanın ek maliyet getirmediğini ve Türkiye şartlarında taksitli ev almak isteyenler için en uygun çözüm olduğunu, Birevim'de müşterilerin fazladan herhangi bir ödeme yapmayarak sadece evin bedelini ödeyerek ev sahibi olabileceklerini” söyledi. Taksit konusunda karar aşamasını müşterilerine bıraktıklarını açıklayan Çiftçi, “On yıldan daha uzun taksitlendirme imkanımız var. Haliyle süre bu kadar uzun olunca müşterilerimiz ödeme seçeneklerini kendi bütçelerine göre belirleyebiliyorlar. Öte yandan yine sadece Birevim'in sunduğu bir fırsat ise borçlarını erken bitirme imkanı. Birevim müşterileri aldıkları evin borcunu olması gerekenden daha kısa sürede bitirebilirler”  açıklamasında bulundu. 

Tercih edilme sebeplerinden birinin de, müşterilerini kısa sürede ev sahibi yapmaları olduğunu söyleyen Çiftçi, “Birevim müşterileri, diğer taksitli ev alma yöntemlerine kıyasla daha kısa sürede ev sahibi olup, evlerine taşınabilirler. Ayrıca her bütçeye uygun özel avantajlarla müşterilerimizin ev sahibi olmasına yardımcı oluyoruz.” dedi. Müşterilerine peşinatsız ev sahibi olma şansı verdiklerini de dile getiren Çiftçi; “Birevim ile hiç peşinat ödemeden herkes ev sahibi olabilir. Bunlara ek olarak müşterilerimize büyük bir güven sağlıyoruz. Uyguladığımız teminat yöntemleriyle onların haklarını koruyoruz. Bu da bizim tercih edilme listemizde dokuzuncu sırada yer alıyor.” 

Çiftçi: Yüzde yüz memnuniyet ilkesiyle çalışıyoruz

Son olarak da yüzde yüz memnuniyet ilkesiyle yola çıktıklarını belirten Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Birevim müşterileri her zaman ayrıcalıklıdır. Biz kendimizi müşterilerimize yüzde yüz memnuniyet sağlamayla şartlandırdık. Bizim için her koşulda önce onların istekleri esastır. Bu memnuniyeti sağlamak için onlara taksitlerini değiştirme hakkı ya da satın aldıkları evin değerini yükseltme gibi birçok konuda değişiklik hakkı tanıyoruz. Birevim müşterileri zorlandıkları anda taksitlerini atlayabilirler sonra kaldıkları yerden devam edebilirler. İşte tüm bu ayrıcalıklar bizi seçmeleri için onlara on bir neden yaratıyor” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Birevim, faizsiz ev sahibi yapacak
  • 28.09.2016 18:35

Birevim, faizsiz ev sahibi yapacak

Gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getirecek ve faizsiz vade farksız ev ...

Türk Hava Yolları, 88'inci yaşını kutluyor
  • 20.05.2021 09:20

Türk Hava Yolları, 88'inci yaşını kutluyor

Türkiye’nin milli hava yolu şirketi ve küresel markası THY, kuruluşunun 88. yıl ...

Kalekim İzolatex 1K yalıtımda standartları yükseltiyor
  • 15.04.2021 07:45

Kalekim İzolatex 1K yalıtımda standartları yükseltiyor

Kalekim’in yüksek performanslı su yalıtım grubunda yer alan yeni ürünü 3022 İzol ...

THY günlük 649 uçuşla Avrupa'da yine zirvede!
  • 17.03.2021 11:26

THY günlük 649 uçuşla Avrupa'da yine zirvede!

Türk Hava Yolları (THY), 8-14 Mart'ta günlük ortalama 649 uçuşla Avrupa'da lider ...

Faizsiz konut edindirme şirketleri kontrol altında!
  • 04.03.2021 08:27

Faizsiz konut edindirme şirketleri kontrol altında!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda ...

Emlak Konut açıkladı, 2020’de hasılat rekoru kırıldı!
  • 20.01.2021 22:08

Emlak Konut açıkladı, 2020’de hasılat rekoru kırıldı!

Emlak Konut GYO 2020 bağımsız birim hasılat raporunu açıkladı. Rekorların alt üs ...