maritbet girişmaritbet
Bir şeyi beceremeyen müteahhitlik yapıyor

Bir şeyi beceremeyen müteahhitlik yapıyor

Erdoğan Bayraktar:"Bu Türkiye'ye fayda sağlamasından daha çok zarar veriyor. Hiçbir şey bilmeyen gelip müteahhitlik yapıyor. O nedenle müteahhitlerinde bir odası olması gerekir." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'de 200 bin müteahhit olduğunu dile getirerek, "Bu Türkiye'ye fayda sağlamasından daha çok zarar veriyor. Hiçbir şey bilmeyen gelip müteahhitlik yapıyor. O nedenle müteahhitlerinde bir odası olması gerekir." dedi.

Bakan Erdoğan Bayraktar, Kayseri'de büyükşehir belediyesi ile birlikte Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği (KAYİMDER) tarafından düzenlenen "Kentsel Dönüşümde, kentin ve müteahhitlik sektörünün yeri ve geleceği" konulu panele katıldı. Panelin açılış konuşmasını KAYİMDER Başkanı Ali Aydın yaptı ve müteahhitlerin yaşadıkları sorunları dile getirdi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, şehirlerin yaşadıkları sorunları ve kendilerini yenilemeyen şehirlerin ne duruma geldiğine dikkat çekerek, şehir yöneticilerinin neler yapması gerektiğini anlattı.

Haber Vaktim

Yorum Yaz