maritbet girişmaritbet
Bio İstanbul uluslararası yatırımcıların ilgi odağı oldu!

Bio İstanbul uluslararası yatırımcıların ilgi odağı oldu!

Dünyanın akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi olan Bio İstanbul, bölgenin en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape’de uluslararası yatırımcılarla buluştu

Bio City Development Company'nin (BCDco), projesi olan Bio İstanbul, 3 gün süren fuar boyunca yatırımcıların büyük beğenisini topladı.

8-10 Ekim tarihlerinde Dubai'de gerçekleşen Cityscape, bu yıl büyük bir merakla beklenen Bio Istanbul projesine de ev sahipliği yaptı. 21. yüzyılın gelişen şehirlerinde sağlık alt yapısı yatırımları gerçekleştiren Bio City Development Company'nin (BCDco), dünyanın akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi olan Bio İstanbul, Cityscape Dubai'de ilk defa tanıtıldı. 3 gün süren fuar boyunca beklenenin üstünde ilgiyle karşılanan Bio İstanbul, yatırımcılardan tam not aldı. Fuar süresince yatırım ve yabancı satış adına da birçok kontak kuruldu. 

Sektörün en önemli etkinliklerinden

Gayrimenkul sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Cityscape Bio İstanbul standında bir araya gelen Bio Istanbul Projesi Ortaklarından Süleyman Çetinsaya ve Bio City Development Company Group CEO'su ve Bio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Elie Haddad fuar ve proje hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Süleyman Çetinsaya ve Elie Haddad, dünya standartlarında sürdürülebilir iç ve dış tasarım, arazinin doğal özellikleri ile uyumlu inşaat, akıllı tesis yönetimi ve yenilenebilir enerji özellikleriyle yaşayanlar, çalışanlar ve yatırımcılar için bambaşka bir yaşam tarzı yaratmayı hedefleyen projenin fuarda gördüğü yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Cityscape Dubai süresince, Bio İstanbul projesinin yatırımcılardan beklenenin üstünde talep gördüğünü belirten Bio City Development Company Group CEO'su ve Bio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Elie Haddad ekolojik ve sürdürebilir projelerin yaratılması için örnek olacak Bio İstanbul projesi ile fuarda yer almaktan gurur duyduklarını söyledi.

Geleceğin şehri 

2.2 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Bio İstanbul, İstanbul'un iş merkezlerine 25 kilometre uzaklıkta 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kuruluyor. Bio City Development Company'nin biyomedikal sistemli şehirler yaratma vizyonu ile tasarlanan proje, enerji tasarrufu sistemlerine sahip. Akıllı yaşam seçenekleri bulunan Bio İstanbul, çevre dostu sürdürebilir hizmetler sunan bir şehir olarak planlandı. 

Tamamen yerli ve sürdürebilir materyallerden inşa edilecek dünyanın ilk akıllı ve sürdürebilir şehri Bio Istanbul'da ayrıca kaliteli ofis ve iş yerleri, 8 Ar-Ge binası, tıp üniversitesi, sanat performans merkezine ek olarak Sazlıdere Baraj Gölü ve doğa manzaralı konutlar bulunuyor. Dikkatle hazırlanmış bir kalkınma planı ile tasarlanan proje, alt yapı ve sosyal olanakları benzersiz bir yaşam alanı vaat ediliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bio İstanbul'un basın toplantısı yayında!
  • 04.05.2013 12:24

Bio İstanbul'un basın toplantısı yayında!

Türkiye’nin en gelişmiş çocuk hastanesi, en ileri biyomedikal araştırma ve geliş ...

Bio İstanbul Başakşehir bugün tanıtıldı!
  • 03.05.2013 17:10

Bio İstanbul Başakşehir bugün tanıtıldı!

İçerisinde sağlık kuruluşlarının yer alacağı Bio İstanbul projesi Başakşehir'de ...

Bio İstanbul foto galerisi emlaktasondakika.com farkıyla yayında!
  • 03.05.2013 17:14

Bio İstanbul foto galerisi emlaktasondakika.com farkıyla yayında!

Bio İstanbul Başakşehir projesinin foto galerisi emlaktasondakika.com farkıyla y ...

Bio İstanbul Yeşil Binalar Zirvesi’ne katıldı
  • 22.02.2014 14:03

Bio İstanbul Yeşil Binalar Zirvesi’ne katıldı

Sürdürülebilirlik 3.’sü düzenlenen Yeşil Binalar Zirvesi’nde ele alındı ...

Bio İstanbul 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nde Gümüş Sponsor oldu
  • 14.02.2014 11:47

Bio İstanbul 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nde Gümüş Sponsor oldu

Bio İstanbul, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından düzenlenen 3. Uluslar ...

GRI 2014 Türkiye, Bio İstanbul ana sponsorluğunda gerçekleşti
  • 15.01.2014 12:35

GRI 2014 Türkiye, Bio İstanbul ana sponsorluğunda gerçekleşti

GRI 2014 konferansının ana sponsorluğunu İstanbul’da akıllı ve ekolojik yaşam iç ...