maritbet girişmaritbet
Bio İstanbul, Türkiye GRI 2014’e ana sponsor oldu

Bio İstanbul, Türkiye GRI 2014’e ana sponsor oldu

Bio İstanbul, Türk gayrimenkul sektörünün yerli ve yabancı üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Türkiye GRI 2014 etkinliğinin ana sponsoru oldu

Türkiye'nin akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış en kapsamlı ilk karma kullanımlı gayrimenkul geliştirme projesi olan ‘Bio İstanbul', Türk gayrimenkul sektörünün yerli ve yabancı üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Türkiye GRI 2014 etkinliğinin ana sponsoru oldu. Gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Bio İstanbul, 1998 yılından beri üst düzey gayrimenkul yöneticilerini dünyanın dört bir yanında bir araya getiren Global Real Estate Institute tarafından gerçekleştirilen Türkiye GRI 2014 organizasyonunun ana sponsorluğunu üstlendi. Organizasyon gayrimenkul sektörüne yön veren üst düzey yöneticilerin katılımıyla 13-14 Ocak tarihlerinde Ceylan İntercontinental Otel'degerçekleştirilecek. Türkiye GRI 2014 etkinliği kapsamında düzenlenecek oturumlarda gayrimenkul sektörüne genel bakış, perakende, ticaret, konut inşaatında sektör yatırımları ve sürdürülebilirlik gibi 15'in üzerinde sektörü yakından ilgilendiren konu başlığı tartışılacak. Sektörün en sıcak konularının, fırsatlarının ve trendlerinin ele alınacağı Türkiye GRI 2014 etkinliğiile ilgili değerlendirmede bulunan Bio City Development Company Group CEO'su ve Bio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Elie Haddad, “Bio İstanbul olarak dünya standartlarında sürdürülebilir iç ve dış tasarım, arazinin doğal özellikleri ile uyumlu inşaat, akıllı tesis yönetimi ve yenilenebilir enerji özellikleriyle yaşayanlar, çalışanlar ve yatırımcılar için bambaşka bir yaşam tarzı yaratmayı hedefleyen olağanüstü bir proje hayata geçireceğiz. Akıllı ve sürdürebilir hayat yaşayan bir topluluk oluşturarak, gayrimenkul sektörüne örnek olacağız” dedi. Gayrimenkul sektörünün iş birlikleri ve görüş alışverişleri ile gelişebileceğini belirten Haddad, Türk gayrimenkul sektörünün yerli ve yabancı yöneticilerini bir araya getiren Türkiye GRI 2014'ün ana sponsoru olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Gayrimenkul sektöründe bir ilk
Türkiye GRI 2014ana sponsoru olan Bio İstanbul, 2.2 milyar dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Bio City Development Company'nin biyomedikal sistemli şehirler yaratma vizyonu ile tasarlanan, enerji tasarrufu sistemlerine sahip, akıllı yaşam seçenekleri bulunan Bio İstanbul projesi, çevre dostu sürdürülebilir hizmetler sunan bir şehir olarak planlandı. 

Türkiye'nin akıllı ve ekolojik yaşamı için planlanmış bir proje olarak Türk gayrimenkul sektöründe bir ilk olan Bio İstanbul projesi tamamen yerli ve sürdürebilir materyallerden inşa edilecek.Türkiye'nin ilk akıllı ve sürdürebilir şehri olma özelliğini taşıyan Bio İstanbul'da dünya standartlarına uygun İstanbul Çocuk Hastanesi'nin yanı sıra kaliteli ofis ve iş yerleri, 8 Ar-Ge binası, tıp üniversitesi, sanat performans merkezi, Sazlıdere Baraj Gölü ve doğa manzaralı konutlar bulunuyor. Dikkatle hazırlanmış bir kalkınma planı ile tasarlanan proje, alt yapı sistemleri ve sosyal olanakları ile benzersiz bir yaşam alanı vaat ediyor.

Kısaca Bio City Development Company hakkında:
21.yüzyılıngelişen şehirlerindeki lider pazarlarda sağlık alt yapısı yatırımları gerçekleştiren Bio City Development Company'nin(BCDCo)  projesi olan Bio İstanbul, İstanbul'un yeni gelişen kuzey bölgesinde kurulacak “yeni şehir” projesinin bir parçası. Proje; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  ve TOKİ iştiraki Emlak Pazarlama İnşaat Proje Yönetimi  ve Ticaret A.Ş. (EPP) ve Bio City Development şirketi ortaklığı ile hayat buluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bio İstanbul'un basın toplantısı yayında!
  • 04.05.2013 12:24

Bio İstanbul'un basın toplantısı yayında!

Türkiye’nin en gelişmiş çocuk hastanesi, en ileri biyomedikal araştırma ve geliş ...

Bio İstanbul Başakşehir bugün tanıtıldı!
  • 03.05.2013 17:10

Bio İstanbul Başakşehir bugün tanıtıldı!

İçerisinde sağlık kuruluşlarının yer alacağı Bio İstanbul projesi Başakşehir'de ...

Bio İstanbul foto galerisi emlaktasondakika.com farkıyla yayında!
  • 03.05.2013 17:14

Bio İstanbul foto galerisi emlaktasondakika.com farkıyla yayında!

Bio İstanbul Başakşehir projesinin foto galerisi emlaktasondakika.com farkıyla y ...

Sinop Boyabat Kent Meydanı projesinde sona gelindi!
  • 05.09.2020 10:58

Sinop Boyabat Kent Meydanı projesinde sona gelindi!

Sinop’un Boyabat ilçesindeki “Kent Meydanı Projesi”nde kamu kurumlarının hizmet ...

'Ortadoğu'da yaşanan kriz emlak fiyatlarını düşürmez'
  • 13.12.2017 10:36

'Ortadoğu'da yaşanan kriz emlak fiyatlarını düşürmez'

Gayrimenkul danışmanı Gamze Özlü, Ortadoğu’daki gelişmelerin emlak sektöründe et ...

Gayrimenkul sektörü RE360’ta buluşacak
  • 15.11.2017 12:35

Gayrimenkul sektörü RE360’ta buluşacak

Türk gayrimenkul sektörü, RE360’ta 5-6 Aralık'ta Four Seasons Hotel İstanbul Bos ...