maritbet girişmaritbet
Beş projeyi teslim eden Özyurtlar İnşaat, Gaziantep yolcusu!

Beş projeyi teslim eden Özyurtlar İnşaat, Gaziantep yolcusu!

Özyurtlar İnşaat, bu yıl iki butik proje ile yoluna devam edecek. Sürpriz karar ise Eylülde satışa çıkması planlanan 3 bin konutluk Gaziantep projesi.

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'un yıllar süren hayali bu yıl nihayet gerçekleşiyor. Aslen Gaziantepli olan Özyurt, bölgede markalı projelerin geliştirildiği Prime Mall AVM'nin hemen yanındaki arsada yaklaşık 3 bin konutluk bir proje geliştirilmesi için talimat verdi. Arsa durumunun müsait olması halinde yandaki parsellerle daha da büyük bir proje geliştirmeyi hedefleyen Özyurtlar, şimdilik araştırma ve geliştirme aşamasında. 

Bölgedeki konut ihtiyacını gözlemlediklerini belirten Özyurtlar İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Özyurt, oradaki şartların İstanbul'dan çok farklı olduğuna vurgu yaptı. Ekonomik seviyenin yüksek olduğunu belirten Özyurt, sosyolog titizliği ile yaptığı gözlemleri aktardı. İnsanların evlerini ve arabalarını önemsediğini söyleyen Özyurt, “Maddi durumu uygun olanlar yakınlarının kullandığı evden kendiside almak istiyor. Büyük ve kullanışlı evleri seviyorlar. Sosyal imkanlara, otoparka, yeşil alana, geniş odalara, mutfaklara, kilere ve kaliteli malzemeye dikkat ediyorlar. Aile hayatına önem veriyorlar. Nihai aşamada bunlara dikkat edeceğiz” diye konuştu.  

Aynı bölgede 2 butik proje geliyor

Özyurtlar İnşaat olarak İstanbul'da da iki butik proje yaptıklarını ama pek dillendirmediklerini söyleyen Özyurt, “2 bin 500 konutlu NLogo projesinden sonra 150-200 konutlu projeleri çok daha kolay yapıyoruz. Bu yeni projeilerden ilki Akbatı'nın karşısında yer alıyor. 130 - 140 daireden ibaret olan site tek blokta yokselecek. İnşaatına yakında başlayacağımız projenin arsasını kat karşılığı aldık” dedi.

Halen satışta oldukları diğer projeler hakkında da bilgi veren Özyurt, “5 Mart'ta NLogo'nun 2. etabın relansmanını yapacağız. İlk etaptan konut alamayanların talebi var. Bunu karşılayacağız. İkinci etapta 800 civarında konut satışa çıkacak. Belki 3. etaptan da bir blok bunlara eklenebilir. Müşterilerimiz fırsattan yararlanmak istiyor” dedi. Özyurt, yerli yatırımcının burada tercih edildiğini belirtti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esenyurt Ncity proje görselleri
  • 04.02.2014 16:28

Esenyurt Ncity proje görselleri

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'da inşa edilen Ncity projesinden kareler ...

Nşehir Esenyurt hava görseli
  • 21.12.2013 13:36

Nşehir Esenyurt hava görseli

Özyurtlar İnşaat'ın inşa ettiği Nşehir projesinin havadan görseli ...

nalburdayim.com'dan Babalar Günü'ne özel hediyeler!
  • 12.06.2021 17:02

nalburdayim.com'dan Babalar Günü'ne özel hediyeler!

nalburdayim.com, Babalar Günü’nde usta babalara yakışır süper hediye seçenekleri ...

Meydan Ardıçlı Evleri'nde sona geliniyor!
  • 22.10.2020 10:53

Meydan Ardıçlı Evleri'nde sona geliniyor!

Özyurtlar imzasıyla inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde çalışmalar devam ediyo ...

"Şirketlerin öz kaynaklarına döndüğü bir döneme giriyoruz"
  • 17.01.2019 12:27

"Şirketlerin öz kaynaklarına döndüğü bir döneme giriyoruz"

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "2019 yılında öz kaynağın ...