maritbet girişmaritbet
Beluk: Adanalı herkesin girdiği yıla girmez!

Beluk: Adanalı herkesin girdiği yıla girmez!

‘Hoşgeldin 2017’ reklam panolarıyla Türkiye’yi şaşkına çeviren Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu Genel Müdürü Ferhat Beluk, ilk kez konuştu.

Adana sokaklarındaki reklam panolarında yer alan "Hoşgeldin 2017" yazısı herkesi şaşkına çevirdi. Adanalılar, 'Adana2017yeGiriyor' hashtagini Türkiye gündemine taşıdı. Herkesin hata sandığı bu yazının aslında Pırlanta Erciyes isimli inşaat şirketinin yeni reklam kampanyası olduğu ise sonradan ortaya çıktı. Ancak slogan haline gelen bu yazı tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Sosyal medyada konuyla ilgili adeta bir rekor kırılarak 20 milyondan fazla paylaşım yapıldı. Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu Genel Müdürü Ferhat Beluk ise emlaktasondakika.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu Genel Müdürü Ferhat Beluk

Kampanyanın bu kadar etkili olacağını düşünmediklerini söyleyen Beluk, “Reklam panolarındaki ‘Hoş geldin 2017' yazısı daha önceden planlanmış bir organizasyon, bir kampanyanın bir parçasıydı. Ama bir anda sosyal medyada adeta fırtına estirdi. Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya platformlarında 20 milyondan fazla bir paylaşım oldu.  Biz de ilgi karşısında hem şaşkın hem de çok mutluyuz” dedi.

'2017'YE ADANA'DA GİRELİM' DİYORLAR

Birçok insanın ‘2017'ye Adana'da girelim diyerek bir kampanya başlattıklarını söyleyen Beluk, “Adana gibi büyük bir markayı, şehri tanıttığımız için çok gururluyuz. Sosyal medyada en hoşuma giden paylaşım ise ‘Adanalı herkesin girdiği yıla girmez, vizyon sahibidir' oldu” dedi.

İŞİN ASLI 3 OCAK'TA AÇIKLANACAK 

Ortalığı kasıp kavuran reklam çalışmasının bütçesiyle ilgili açıklama yapmak istemeyen Beluk, “Kampanyamızda Polo Tasarım Ajansı'yla çalıştık. Rıza Coşan'ın da çok katkısı oldu. Esas olarak fikir firmamızın ve ajansımızın ortak fikri, vizyonu sayesinde ortaya çıktı. 3 Ocak'ta kampanyanın detaylarını bir lansmanla açıklayacağız. Yine ilginç bir billboard çalışmamızı olacak” diye konuştu.

Merve N. Güreş/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beluk: Adanalı herkesin girdiği yıla girmez!
  • 29.12.2015 11:36

Beluk: Adanalı herkesin girdiği yıla girmez!

‘Hoşgeldin 2017’ reklam panolarıyla Türkiye’yi şaşkına çeviren Pırlanta Erciyes ...

Erciyes İnşaat yüzde 100 büyüdü!
  • 23.01.2013 10:52

Erciyes İnşaat yüzde 100 büyüdü!

Erciyes İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Beluk, 2012 yılının ilk y ...

Adana’da 1+1 daireler büyük ilgi görüyor!
  • 06.11.2012 14:42

Adana’da 1+1 daireler büyük ilgi görüyor!

Adana'da konut sektöründe '1+1' olarak tabir edilen yapılara ilgi atarken, sektö ...