maritbet girişmaritbet
Bayram Başaran, Yeni Doğuş Group CEO'su oldu

Bayram Başaran, Yeni Doğuş Group CEO'su oldu

Yeni Doğuş Group'un CEO'luğuna inşaat sektöründe birçok başarılı projeye imza atan Bayram Başaran getirildi.

İnşaat sektörünün önde gelen kuruluşlarından Yeni Doğuş Group'un CEO'luğuna Bayram Başaran getirildi. İnşaat sektöründe 30 yılı geride bırakan ve halen üç şirketle faaliyetlerini sürdürerek altyapıdan konuta, fabrikadan lojistiğe ve sanayi sitelerine kadar birçok büyük projeye imza atan Yeni Doğuş Group, önümüzdeki dönemde Bayram Başaran'ın CEO'luğunda çıtayı çok daha yüksek bir konuma taşımayı hedefliyor.

Güçlü sinerji

Bugüne değin 6 milyon metrekareye yakın inşaat yapan Yeni Doğuş Group; Türkiyenin yanısrıa Suudi Arabistan, Irak ve Ukrayna'da da büyük çaplı projelere imza attı. Grubun bünyesinde yer alan ve 1983 ylın da kurulan  Doğu İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti'nin yoğun faaliyetlerinin ardından 1994 yılında kurulan Yeni Doğuş İnşaat ve Taahhüt Ltd. Şti. ile 2006 yılında kurulan Yeni Doğuş Mimarlık Mühendislik Proje Ltd. Şti.'nin sağladığı sinerjiyle yoluna devam eden grup, kendi alanlarında ihtisaslaşmış üç güçlü kuruluşun motivasyonuyla kapsamlı projeleri hayata geçiriyor.

Yurtiçi ve yurtdışında yerli ve yabancı finans kaynaklarına yönelerek, bir çok proje çalışmaları da yaptıklarını ifade eden Yeni Doğuş Group CEO'su Bayram Başaran, bu alanda birçok yatırımcıya gerek proje ortaklığı, gerek taahhüt gerekse proje çizimi hizmeti sunduklarını belirtiyor. Başaran, halihazırda grup şirketlerinden Doğu İnşaat'ın ortakları Precast-Tuna-Üstünler ile İstanbul Ispatakule'de 1STANBUL projesini hasılat paylaşımı esasına göre gerçekleştirdiği, Yeni Doğuş İnşaat'ın ise yine Ispartakule'de Unikonut projesini hasılat  paylaşımı yöntemi ile hayata geçirdiğini sözlerine ekliyor. 

Bayram Başaran kimdir?

Yeni Doğuş Group'a Ocak ayında katılan Bayram Başaran, 1964 yılında Ordu'da doğdu. Ataköy Lisesi'nin ardından İ.Ü-A.Ü İktisat Fakültesi'ni tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Para-Banka Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. İş yaşamına 1982 yılında Dünya Gazetesi'nde başladı. 1989-1990 yıllarında Tercüman Gazetesi'nde ekonomi yazarlığı ve yöneticilik yaptı. 1990-1992 yıllarında Sabah Gazetesi ve yayınlarında ekonomi yazarlığı yaptıktan sonra 1992-1994 yıllarında Emlak Bankası'nda görev aldı. 1994-1995 yıllarında Uran Holding'te koordinatörlük yaptıktan sonra 1996-2001 yılları arasında NTV ve CNBC kanallarında yönetici, programcı ve yorumculuk görevlerinde bulundu. 2005-2011 arasında Han Yapı Gayrimenkul Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Başaran, 2011 yılında Yalçıntepe Group'ta Genel Müdür/CEO olarak görev yaptı. Bayram Başaran Gazeteciler Cemiyeti, Basın Konseyi ve EMD üyesidir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bayram Başaran, Yeni Doğuş Group CEO'su oldu
  • 30.01.2012 14:34

Bayram Başaran, Yeni Doğuş Group CEO'su oldu

Yeni Doğuş Group'un CEO'luğuna inşaat sektöründe birçok başarılı projeye imza at ...

MAXIMOON'A KARDEŞ GELİYOR
  • 10.11.2011 16:05

MAXIMOON'A KARDEŞ GELİYOR

Bahçeşehir’de Maximoon projesinin inşaatını sürdüren Yalçıntepe Grup, yeni proje ...

YABANCILAR MAXIMOON'U SEVDİ
  • 21.10.2011 13:20

YABANCILAR MAXIMOON'U SEVDİ

İstanbul'un son dönemdeki cazibe merkezlerinden Esenyurt'ta başlattığı Maximoon ...

Tapusu olana 2-B bedava
  • 15.09.2011 11:30

Tapusu olana 2-B bedava

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2-B için hazırladığı yasa tasarısı taslağı, Çevr ...

Yalçıntepe Group'un yeni CEO'su Bayram Başaran
  • 06.09.2011 15:42

Yalçıntepe Group'un yeni CEO'su Bayram Başaran

Üstlendiği prestijli MAXIMOON projesiyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group'un ...