maritbet girişmaritbet
Batman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı eylülde açılacak

Batman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı eylülde açılacak

Batman'da düzenlenecek, "İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon" ile "Gıda Tarım ve Hayvancılık" fuarlarının kapıları 14 Eylül'de ziyarete açılacak.

Valilik, Belediye, Batman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Ziraat Odası iş birliğiyle ildeki fuar alanında 14 Eylül'de açılacak ve 3 gün sürecek fuarlarda Türkiye'nin dört bir yanından 200'ün üzerinde firma ve 500 markanın ürünleri sergilenecek.

Fuarların tanıtımı bir kafede düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı.

Toplantıda konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kıyas, Batman'ın Ortadoğu'ya açılan önemli bir kapı olduğunu belirterek, ilde açılacak fuarın bu anlamda önemli olduğunu söyledi.

Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, açılacak fuarların kentin ekonomik geleceği açısından önemli olduğunu belirtti.

Kentte ilk kez bu sektörlerde fuar açıldığını dile getiren Güneş, "Ekonomisi tarıma, inşaat sektörüne dayalı olan ilimizde 'Gıda Tarım ve Hayvancılık' ile 'İnşaat Mobilya ve Dekorasyon' fuarlarını açacağız. Batman fiziki şartları itibarıyla modern fuar merkezine ve uygun altyapıya sahip illerden biri değil. Ancak bir yerden başlamak gerektiğini düşündük. Bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık." ifadelerini kullandı.

Güneş, zor şartlarda başladıkları fuarcılık maratonunu her geçen gün daha da geliştireceklerine inandıklarını kaydetti.

Fuarların kentin ekonomisine canlılık kazandıracağına işaret eden Güneş, fuarlara Türkiye'nin her bölgesinden katılımcı ve ziyaretçi geleceğini aktardı.

Güneş bu organizasyonun katılımcılara ve ziyaretçilere doğrudan destek sunarken, dolaylı olarak da şehrin ekonomisine ivme kazandıracağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Batman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı eylülde açılacak
  • 04.08.2017 17:20

Batman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı eylülde açılacak

Batman'da düzenlenecek, "İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon" ile "Gıda Tarım ve Hayva ...