maritbet girişmaritbet
Başakşehir, gayrimenkulde parlamaya devam ediyor

Başakşehir, gayrimenkulde parlamaya devam ediyor

Açılışı yapılan Başakşehir Şehir Hastanesi sonrasında yıldızı daha da parlayan Başakşehir, gayrimenkul yatırımcılarına da kazandırmaya devam ediyor.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Son yıllarda birçok projenin çekim merkezi haline gelen Başakşehir, yeni ulaşım alternatifleri, fuar ve sergi alanları, kültür merkezleri, kent meydanları, millet bahçeleri ile İstanbul'un parlayan yıldızı oldu. Havaalanı sonrasında şehir hastanesi ile bölgede gayrimenkul talebinde yaşanan artışlar yatırımcının yüzünü güldürdü” dedi.

Kayabaşı'nda fiyat artışı yüzde 60'ı geçti

Başakşehir'in Kayabaşı Mahallesinde satılık ve kiralık m2 fiyatlarında yaşanan artışların son bir yılda yüzde 60'ı geçtiğini belirten Özelmacıklı “Kayaşehir'de satılık fiyat ortalaması 5.700-TL iken kiralık fiyat ortalaması ise 22 TL seviyesine ulaştı. Özellikle son 6 ayda yaşanan artışlar sonrasında taleplere yetişilemiyor. Kiralık daireler ise, son birkaç haftada atamalar sonrasında sağlık çalışanları tarafından çok hızlı bir şekilde kiralandı. Fiyatlar yükselmeye devam edecek. Başakşehir'e yatırım yapan kazanır” dedi.

İlk üç ayda 3.146 konut satıldı

2020 yılının ilk üç ayında TÜİK verilerine göre Başakşehir'de 3 bin 146 konut satışının gerçekleştiğini belirten Altın Emlak Genel Müdürü “Başakşehir'de geçen yılın aynı dönemine göre satışlar yaklaşık yüzde 38 artış gösterdi. İlk üç aylık dönemde, İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ise sırası ile Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir oldu. Bu dönemde Eseyurt'ta 9 bin 249, Beylikdüzü'nde 3 bin 270 ve Başakşehir'de 3 bin 146 konut satışı gerçekleşti” dedi.

Başakşehir'de 16 temsilciliğimiz var

Başakşehir'de 13 faal, 3 tane de açılma aşamasında olan toplamda 16 temsilciliklerinin bulunduğunu belirten Özelmacıklı “Altın Emlak özel yetkili işletmelerimiz Bahçeşehir 2. Kısımdan, Başakşehir 5. Etap bölgesine kadar tüm bölgede aktif ve en etkili işletmeler olarak faaliyet gösteriyorlar. Mutluğunun şehri olan Başakşehir'de tüm gayrimenkul hizmetlerinde vatandaşlarımız işletmelerimiz ile profesyonel hizmet alabilirler” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz