maritbet girişmaritbet
BakYapı MIPIM’de Rusya ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi

BakYapı MIPIM’de Rusya ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi

Türkiye’nin onur ülkesi olarak ayrı bir çadırda temsil edildiği MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’yi temsil eden şirketlerden BakYapı, fuarda sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi

Rus şirketle Rusya'da konut yapmak üzere görüşen BakYapı, Avrupalı yatırımcılarla işbirliği yapmaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri kabul edilen Fransa'nın Cannes kentindeki MIPIM uluslar arası gayrimenkul fuarında Türkiye'yi temsil edilen şirketlerden olan BakYapı, Rusya'ya uzanıyor. Türkiye'nin onur ülkesi olarak ayrı bir çadırda temsil edildiği MIPIM Gayrimenkul Fuarı'ndaki standında sergilediği İstanbul Prestij Park ve Bursa Prestij Modern projeleriyle pek çok Avrupalı yatırımcının dikkatini üzerine çeken BakYapı fuar sırasında sürpriz bir işbirliği daveti de aldı. Rus bir şirket ile görüşen BakYapı, Rusya'da konut projesi gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki dönemde Avrupalı yatırımcılarla işbirliği yapmayı da planlayan BakYapı, yurtdışında gerçekleştireceği projeler için yabancı mimarlık ofislerinde de destek alacak. Cannes'da bu yıl 25'inci kez kapılarını açan MIPIM Uluslararası gayrimenkul fuarını 80'den fazla ülkeden yaklaşık 20 bin kişi ziyaret etti. Dünyanın önde gelen yatırımcı ve gayrimenkul girişimcilerini buluşturan proje, birçok işbirliklerine de ev sahipliği yaptı. Fuara Türkiye başta olmak üzere,  Rusya'dan Hollanda'ya, İngiltere'den İtalya'ya birçok ülkeden inşaat firması ve ziyaretçileri bir araya getirdi.  

Uluslararası fuarda projelerini sergileyen Türk firmaları arasında Bursa'nın en köklü firmalarından olan Bakyapı da yer aldı. Uluslararası arenada yabancı yatırımcılarla sıcak temaslar kurduklarını kaydeden BakYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Bakgör, Bakyapı'ya gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.  Rusya başta olmak üzere birçok yabancı ülkeden ortak proje geliştirme yönünde teklif aldıklarını kaydeden Ferhat Bakgör, “ MIPIM Fuarı'nda, sıcak konutun satışının yanı sıra, yabancı ülkelerde proje geliştiren müteahhit firmalarla temaslar kurduk. Hatta Rusya'da konut yapmamız konusunda bir görüşmemiz oldu. Şartların olgunlaşmasıyla projeye başlayabiliriz” dedi.
BakYapı

Halen Rusya'da pek çok Türk yatırımı olduğunu da hatırlatan Bakgör, “Bu ülke büyük konut projelerine açık bir Pazar. Dolayısıyla hem yakınlığı, hem de fırsatları nedeniyle bizim ilgimizi çeken bu pazarla yakından ilgileniyoruz. Bir süredir Avrupa pazarına açılım yapma niyetinde olan şirketimiz için belki de Rusya, Avrupa'ya giriş kapımız olacak” yorumunu yaptı.
BakYapı bina

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı
  • 22.03.2022 15:48

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) ...

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı
  • 16.03.2017 19:03

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Urcu, MIPIM Fuarı'nda Emla ...

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı
  • 16.03.2017 18:34

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı

Sampaş Kentsel Dönüşüm Direktü Serdar Serdaroğlu, MIPIM Fuarı'nda Emlaktasondaki ...

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı
  • 16.03.2017 16:18

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı

İstanbul'un dev projelerinin yer aldığı MIPIM Fuarı'ndaki İstanbul Çadırı'nda, 3 ...

TSKB, 15. kuruluş yıl dönümünü MIPIM’de kutladı
  • 16.03.2017 16:10

TSKB, 15. kuruluş yıl dönümünü MIPIM’de kutladı

TSKB Genel Müdürü Suat İnce ve TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Y ...