maritbet girişmaritbet
Bahaş, TGP Invest ile 150 milyon dolarlık satış yaptı

Bahaş, TGP Invest ile 150 milyon dolarlık satış yaptı

Bahaş Holding, oluşturduğu Türkiye Gayrimenkul Platformu'yla 150 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştirdi.

İnşaattan sağlığa, turizmden oyuncağa, akaryakıttan yapı malzemelerine kadar çok çeşitli alanlarda faaliyetlerini sürdüren Bahaş Holding, oluşturduğu Türkiye Gayrimenkul Platformu'yla 150 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştirdi.

Yaklaşık 30 yıldan bu yana inşaat, taahhüt, yapı malzemeleri, sağlık, turizm, tarım-hayvancılık, oyuncak, akaryakıt, satış ve pazarlama, savunma sanayi ve teknoloji alanlarında faaliyetlerini sürdüren Bahaş Holding, kurduğu Türkiye Gayrimenkul Platformu'yla (TGP Invest) yerli ve yabancı konut yatırımcısına hizmet veriyor. 

Ülke ekonomisine katkı sağlama hedefiyle yola çıktıklarını anlatan Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, sektör olarak satış konusunda kritik bir dönemden geçildiğine dikkat çekti. Türkiye Gayrimenkul Platformu ve faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Bahadır "Gayrimenkul üretiminin yanı sıra satışın da kritik öneme sahip olması nedeniyle böyle bir oluşuma ihtiyaç olduğunu gördük. Bundan dört yıl önce konut alıcısına ve yatırımcılara profesyonel destek vermek amacıyla Türkiye Gayrimenkul Platformu'nu oluşturduk. Uluslararası pazarda faaliyet göstermek ve söz sahibi olmak üzere kurduğumuz bu şirketimiz, portföyünde bulunan çok özel projeleri, bu platform altında sunuyor. Yurt dışında acentelerimiz ve çağrı merkezleri bulunuyor. Şirketimiz yaklaşık 150 milyon dolarlık bir işlem hacmine ulaşmış bulunuyor. Türkiye ve İstanbul'un çeşitli bölgelerinde güvenilir projelerin yetkili satıcısı olarak özel avan-tajlar ve olanaklar ile portföyü paylaşan TGP Invest, yatırımcısına her zaman maksimum kazanç sağlayan değerler üretiyor" diye konuştu.

Portföyünde bulunan NLogo İstanbul, Sembol İstanbul, GOP Plevne, Meydan Ardıçlı gibi projelerden yaklaşık 1.156 adet dairenin Türkiye ve dünya pazarlarında satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Türkiye Gayrimenkul Platformu, Amerika'dan Avrupa'ya Afrika'dan Ortadoğu'ya kadar yaklaşık 29 ülke ve 5 noktada faaliyetlerini yürütüyor. Şirket satışlarının yüzde 87'sini yurtdışı satışlarından elde ediyor. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz