maritbet girişmaritbet
Aziz Yıldırım'ın gönlünde Fenerbahçe'yi GYO yapma hayali yatıyor! Yılda 300 milyon dolar gelecek!

Aziz Yıldırım'ın gönlünde Fenerbahçe'yi GYO yapma hayali yatıyor! Yılda 300 milyon dolar gelecek!

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye 200-300 milyon dolar gelir getirecek projemiz ifadesinin ardında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yatıyor. Fenerbahçe GYO, dev inşaat şirketlerine rakip olacak

 

Fener Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün gelirlerini artırmak için üzerinde çalıştıkları iki projesinden birisini NTV Spor'da açıkladı... "Birgün herkes Fenerbahçeli olacak" sloganının sahibi Yıldırım, kulübün üye sayısını 1 milyona çıkararak, 1 milyar doları olan F.Bahçe'yi yaratmak istediklerini belirtirken anne karnındaki çocukları da kulübe üye yapmak için çalıştıklarını söyleyerek ilk projesini ifşa etti. Yıldırım, ikinci proje için ise ekranda ser verip sır vermedi, sadece kulübün 200-300 milyon dolar kazanacağını belirtti. O projenin "Fenerbahçe GYO" olduğu ortaya çıktı. "İnşaattan da anlarım futboldan da" diyen Aziz Yıldırım böylece çok iyi bildiği iki işi F.Bahçe'ye gelir sağlamak için birleştiriyor. Fenerbahçe Kulübü, yeni markası ile inşaat devlerine rakip olacak. Şirket, uygun arazi bulup konut projeleri geliştirmek başta olmak üzere tüm inşaat faaliyetlerinde bulunacak. Şirkete ilk etapta devredilecek tapulu mallar arasında, F.Bahçe Ülker Arena ile İncik Tesisleri, Şile'de yeni alınan arazi ve 3. okulun bitmesiyle tapusu alınacak olan Kenan Evren Lisesi arazisi yer alıyor. Florya'da 29 yıllığına kiralanan arazi, Topuk Yaylası, Dereağzı, Faruk Ilgaz Tesisleri ve stat gibi gayrimenkulleri de bu şirket üzerinden değerlendirilecek.
 
Adını anmayacağım!
 
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önceki akşam NTV Spor'da katıldığı programda pek çok olayı isim vermeden dile getirdi. İşte Başkan'ın açıklamaları ve telaffuz etmediği o isimler:
 
"Halkı galeyana getirecek sözler söyleyen ve hakkında işlem yapılmayan kulüp yöneticisi" 
Nevzat Şakar... Trabzonspor Asbaşkanı Şakar'ın iddianame eklerinde yer alan Trabzonspor'un şampiyon olması için siyasetin devreye sokulması ve gerekirse insanların Başbakan aleyhine sokaklara dökülmesi gerektiği yönündeki sözleri çok tartışılmıştı.
 
"Fenerbahçe'de görev yapmış, alkol bağımlısı eski menajer"
Volkan Ballı... Aziz Yıldırım, Gaziantep maçı sonrası zirve yapan Alex kriziyle ilgili konuşmasında "Fenerbahçe kaptanı, kulüp içindeki olayları alkol bağımlısı eski Fenerbahçe çalışanları ile paylaşmamalı" demişti.
 
"Eskişehir'in 5 numarası Fenerbahçe'ye maçı sattı diyen Fenerbahçeli"
Tahir Kıran... Aziz Yıldırım, tapeleri kaynak alarak maç sonrası Eskişehir Teknik Direktörü Bülent Uygun'u maç sonrası arayıp "Sizin 5 numara maçı Fenerbahçe'ye sattı" olayını hatırlattı ama isim vermekten kaçındı.
 
"Meireles transferinde işi zora sokan menajerler oldu" 
Jorge Mendez ve Ahmet Bulut... Fenerbahçe, Meireles için ilk teklifini 1 Ağustos'ta yapmış, ancak transferi 3 Eylül'de resmiyete kavuşturabilmişti. Asbaşkan Ali Yıldırım, transferde bu iki menajerle çalışmak istemediklerini belirtince, görüşmeler tıkanmıştı.
 
"150 bin dolar karşılığında Aziz Yıldırım aleyhine yayın yapması istenen TRT yorumcusu" 
Hakan Can... Aziz Yıldırım bir gazetecinin (Hakan Can) kendisi ve Ali Koç hakkında olumsuz yayın yapması için 150 bin dolar teklif edildiğini ve bunun ses kaydının bulunduğunu öne sürdü.
 
"Bu tweetleri sen mi yazdın diye sorulan ve hakkında yasal işlem başlatılan Twitter hesabı sahibi" 
Talip Doğan Karlıbel... Karlıbel 3 Temmuz'dan bu yana Aziz Yıldırım aleyhinde attığı tweetlerle biliniyordu.
 
VOLKAN DEMİR / Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aziz Yıldırım, Cemile Sultan Korusu'ndaki inşaat çalışmasını şikayet etti!
  • 26.08.2022 09:59

Aziz Yıldırım, Cemile Sultan Korusu'ndaki inşaat çalışmasını şikayet etti!

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Cemile Sultan Korusu’nda ...

Aziz Yıldırım'ın ismi Düzce'de bir bulvara verildi
  • 13.10.2021 15:53

Aziz Yıldırım'ın ismi Düzce'de bir bulvara verildi

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Aziz Yıldırım, Düzce Belediye Başkanı Faruk Öz ...

Ülker Sports Arena hizmete giriyor
  • 29.12.2011 16:37

Ülker Sports Arena hizmete giriyor

Fenerbahçe Spor Kulübü Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'ya tanıtım ...