maritbet girişmaritbet
AVUKATLARA ÖZEL PROJELER

AVUKATLARA ÖZEL PROJELER

Yeni yılda avukatları hedef alarak biri Maltepe’de bir diğeri Çağlayan’da olmak üzere 2 yeni proje başlıyor.

Bu güne kadar birçok binayı inşa eden ve halen inşaatı devam eden projelerle adından sıkça söz ettiren Dap Yapı, Anadolu yakasından vazgeçmiyor.

Hayata geçirdiği farklı mimari tarzdaki yapılarla dikkat çeken Dap Yapı, Maltepe bölgesine mimarisiyle öne çıkacak bir başka proje için yoğun bir mesai harcıyor.

Rezidans karma olacak

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, bölgeyi Dubai'ye dönüştürmeyi hedeflediğini belirterek, yeni bir proje hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

Yılmaz, özellikle adelet saraylarına yakın bölgelerde arazi geliştirdiklerinin altını çizerek yeni projede hakim, savcı ve avukatlara yönelik projeler geliştirdiklerini yeni projelerde de mimari bir harikayla karşımıza çıkacağını dile getirdi. 2012'nin ilk aylarında lansmanını yapmayı planladığı proje hakkında detaylı bilgi vermekten kaçınan Yılmaz, sadece binanın fark yaratan bir konsepte sahip olacağını söylemekle yetindi. Maltepe'de inşa edilmesi planlanan projede günlük ihtiyaçların karşılanacağı ticari üniteler de olacak. A sınıfı rezidans hizmetlerinin verileceği konutlarda tümihtiyaçlar daire sakinlerinin ayağına getirilecek. Diğer projelerde olduğu gibi bu projede demüşteri hedef kitlesi orta ve orta üstü gelir grubuna sahip kişilerden oluşacak.

Ofis projesi de iddialı

Şirket, 2012 yılında Çağlayan'da hayata geçirmeyi planladığı ofis vedükkan projesinde de bir hayli iddialı görünüyor. Avukatların şimdiden proje için görüşme yaptığını belirten yılmaz, ofis projesinde de rezidans hizmetlerinin sunulacağı Çağlayan'da dükkanlara da yer verilecek. Şirket böylece 2012'de iki yeni projeye başlayıp, 1000 ünite civarında konut ve iş yeri inşa etmiş olacak.

Türkiye'de fiyatlar düşük

Avrupa ülkesinde birçok emlak firmasıyla görüşmeler gerçekleştirdiğini belirten Yılmaz, tüm Avrupa'da en kötü yerlerde bile fiyatların Türkiye'deki en iyi yerlerin fiyatından iki kat fazla olduğunu kaydetti. Türkiye olarak daha yolun başında olduğumuzu belirten Yılmaz, “Gitmemiz gereken çok yolumuz var. Onun için önümüz açık” yorumunda bulundu.

Tüm Türkiye yeniden inşa edilmeli

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kentsel dönüşüm sorununa da dikkat çekerek, “Türkiye'yi yeniden inşa etmek, binaları düzeltmek gerekiyor. İnsanlara, hak ettikleri şekilde güvenli ve modern ortamlar sunulmalı. Kentlerin değişime ayak uyduramamış ve kendini yenileyememiş bölgelerinde kamu müdahalesi bazen kaçınılmaz oluyor. Kentler kendi kendini değiştirebilme kapasitesine sahip olmakla birlikte değişim kendiliğinden gerçekleşmediğinde kamusal müdahale yoluyla hayata geçirilmeli” yorumunda bulundu.

Projeler yüzde 60 kazandırdı

Dap Yapı tarafından inşa edilen projelerin ortak özelliği ise müşterisine sunduğu kazanç olarak özetleniyor. Dap projelerinin lansman sonrasındaki ilk 3 aylık süreçte yoğun olarak satışının gerçekleştiğini kaydeden Ziya Yılmaz, “Ama daha da önemlisi, satışa çıkmadan yani kamuoyuna sunulmadan önce kemikleşmiş bir alıcı-yatırımcı grubumuz tarafından yüzde 25'lik satın alma yapılıyor. Dap Royal Center'da yüzde 60 satış gerçekleştirdik. Dap Burgu'nun yüzde 90'ı ise 5 ay içinde satıldı. Yüzde 50'si alıcıyla buluşan Dap Dalga'nın satışları da son hızla devam ediyor” şeklinde konuştu.

Emine Açar/Bugün

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı
  • 25.02.2022 08:52

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı

Dap Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmeye baş ...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!
  • 14.02.2022 17:07

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

Pandemi döneminde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne ka ...

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı
  • 18.01.2022 16:37

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı

Türkiye’de yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında ...

Ziya Yılmaz ''Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut''
  • 14.01.2022 15:23

Ziya Yılmaz ''Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut''

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Küresel Konut Fiyat Endeksi'nin ...