maritbet girişmaritbet
Avşar Tog için dekore ettiği daireyi gezdi

Avşar Tog için dekore ettiği daireyi gezdi

2 ünlü mimarın 12 ünlünün evini dekore ettiği 'TOG Concept Sergisi'ne Hülya Avşar da destek verdi. Avşar, Trump Towers'da dekore ettiği dairesini gezdi.

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Mudo Concept, Trump Towers, Maison Française işbirliğiyle düzenlenen 12 ünlü isim ve 12 ünlü mimar 'TOG Concept' Sergisi devam ediyor. Ünlü mimarlar tarafından ünlülerin dekore edilen evlerinin 10 lira giriş ücreti karşılığında ziyaret edilebildiği projeye sanatçı Hülya Avşar da destek verdi. Avşar, mimar Merve Behice Musluoğlu ile birlikte dekore ettiği evini gezdi.

Geliri, sokak çocukları yararına oluşturulan Sokak Lambası projesine aktarılacak etkinliğe destek vermek ve kamuoyunda dikkat çekmek isteyen Hülya Avşar, mimar Merve Behice Musluoğlu ile birlikte dekore ettiği evinin kapılarını gazetecilere açtı. Bir süre evini gezen Avşar, en çok banyonun dekorasyonunu beğendi. 'Duşu nasıl? Süper değil mi?' diye soran Avşar, evin dekorasyonunda yardım aldığı mimar Merve Behice Musluoğlu ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Avşar, daha sonra daireyle ilgili duygularını Trump Towers'ın anı defterine yazdı.

SOKAK LAMBASI PROJESİ

Aralarında televizyoncu Acun Ilıcalı, gazeteci Ayşe Arman, işkadını Caroline Koç, basketbolcu İbrahim Kutluay, sanatçı Hülya Avşar, Rana Erkan Tabanca, işletmeci İzzet Çapa, işkadını Oya Eczacıbaşı, işkadını Siren Ertan Çarmıklı, sinema sanatçısı Türkan Şoray, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın daireleri TOG Concept Sergisi için 12 ünlü mimar tarafından dekore edildi. TOG tarafından 2004 yılından beri yürütülen Sokak Lambası projesi kapsamında 12 ünlü mimar tarafından dekore edilen ünlü 12 ismin evi 24 Kasım - 7 Aralık tarihleri arasında ziyarete açık olacak. Sokak çocuklarına maddi imkan sağlama amacını taşıyan Sokak Lambası projesine katkı vermek isteyenler, Trump Towers'taki TOG Concept sergisini 10 lira giriş ücreti ödeyerek gezebilecek. Giriş ücretlerinden elde edilecek kaynak, Mudo Concept tarafından yapılacak katkıyla, sokakta çalışan çocukların sosyal aktiviteler aracılığıyla kendi potansiyellerini keşfetmelerini, özgüven kazanmalarını ve bu sayede toplumsal yaşama katılmalarına yardım eden Sokak Lambası projesine kaynak olarak aktarılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bambi Yatak, 600. mağazasını MODOKO’da açtı
  • 31.03.2022 17:17

Bambi Yatak, 600. mağazasını MODOKO’da açtı

Türkiye’nin öncü ve inovatif yatak üreticilerinden Bambi Yatak, 600. mağazasını ...

Hülya Avşar 2,5 yıl daha Bambi Yatak'ın reklam yüzü olacak
  • 01.09.2021 16:17

Hülya Avşar 2,5 yıl daha Bambi Yatak'ın reklam yüzü olacak

Türkiye’nin öncü ve inovatif yatak üreticilerinden Bambi Yatak, Hülya Avşar ile ...

Hülya Avşar kızıyla birlikte Marina Ankara reklamında!
  • 02.04.2015 15:47

Hülya Avşar kızıyla birlikte Marina Ankara reklamında!

Hülya Avşar kızı Zehra ile birlikte Sinpaş Yapı'nın Ankara'ya marina getiren pro ...

İŞTE AVŞAR'IN EVİ
  • 12.12.2011 13:41

İŞTE AVŞAR'IN EVİ

Hülya Avşar tasarladığı evi basın mensuplarına tanıttı. ...

Avşar "ekolojik ev"e 1 milyon ödeyecek
  • 05.12.2011 17:44

Avşar "ekolojik ev"e 1 milyon ödeyecek

Hülya Avşar hakkında açılan ekolojik ev davası sonuçlandı. ...

Ünlülerin evleri Trump Towers'da
  • 19.11.2011 14:30

Ünlülerin evleri Trump Towers'da

Türkiye'nin 12 ünlü yüzü 12 mimarla biraraya geldi ve ortaya birbirinden güzel 1 ...