maritbet girişmaritbet
Avi Alkaş, MIPIM'in önemini değerlendirdi

Avi Alkaş, MIPIM'in önemini değerlendirdi

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, MIPIM'de önemli açıklamalarda bulundu.

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, MIPIM 2017'de bu tür fuarların Türkiye için önemi hakkında konuştu.

Buradaki umudumuzu yarınlara taşımak için önemli bir fuar

Bu tarz fuarların Türkiye'nin hak ettiği düzeye çıkaracağına inanan  Alkaş, "Mutluyuz çünkü Türkiye'nin dış pazarlara tanıtımı açısından en önemli etkinliklerden biri olan bu MIPIM fuarında bakan düzeyinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı düzeyinde, birçok belediyemizin katılımıyla göstermiş olduğumuz varlık bence gerçekten övgüye değer. Bu pazarda hak ettiğimiz yerde olabilmemiz için bu tür etkinlikleri sürdürmemiz lazım. Ben de bir sektör mensubu olarak bu tür bir çabada bulunmaktan çok gururluyum. İnanıyorum ki zor zamanlardan geçen ülkemiz için böylesi açılımlarla yarınlara giden süreçte Türkiye'yi hak ettiği düzeye çıkarabilmek için çünkü maalesef yurtdışındaki algımız olduğundan bile daha kötü olabiliyor bu son süreçte. Burada yapılan etkinliklerle, kamumuzla, özel sektörümüzle burada ki umudumuzu yarınlara taşımak için önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanlarında olmasından dolayı mutlu olduğunun altını çizen Alkaş, “Sayın Bakanımızın 21 senelik şehircilik bilgi ile buradaki çalışmaların ülkemiz açısından ne düzeyde olduğunu görmesi ve bunu daha ileriye taşınması bakımından inanıyorum ki bize de ona da çok yararlı olmuştur. Onun varlığı ile biz de MIPIM'de, Türkiye'nin bu işe ne kadar önem verdiğini göstermiş burada Alkaş olarak yapılmakta olan çalışmalara da çok büyük bir katkısı olmuştur. Ödül törenlerinin düzenlenmesiyle, Balıkesir Belediyesi'nin yapmış olduğu etkinliğe de katılarak, bütün stantları dolaşarak hatta yurtdışından yatırım yapmaya gelecek değişik kuruluşlarla da temasta bulunarak burada varlık göstermesi hepimize bir cesaret kaynağı bir moral aşılayıcı bir doping tesiri yaratmıştır.” Dedi.

Burası şampiyonlar ligi

Alkaş, diğer ülkelerden yatırımcıların ülkemizdeki projelere ilgisini tartışırken, “Burada zaten ne yapmakta olduğumuzu, neyi nasıl yapmakta olduğumuzu, Türkiye'de yatırımların devam etmekte olduğunu yabancılara göstermek için iyi bir arena. Burası şampiyonlar ligi. Dolayısıyla dünya klasında projelerimiz olduğunu göstermemiz açısından, 3. Havalimanı ile gerçekleşmekte olan altyapı çalışmalarıyla, İstanbul çadırımızdaki maketlerle ve özellikle Beyoğlu gibi önemli belediyelerimizle bir araya geldiğimiz, başkanlarımızın pazarlama ajanı gibi çalıştıkları bir ortamda yabancıları olumlu etkilediğimizi düşünüyorum. Türkiye'de işsizlik önemli bir konu ve bu sektörde daha fazla istihdam sağlamak için daha fazla yatırım yaparak Türkiye'nin büyümesi için de çok önemli. Bize heyecan aşıladı bu fuar.” Dedi.

MIPIM 2017 Fuarı'nda Türk Bayrağı

Aklaş, Emlaktasondakika.com ekibinin organize ettiği Türk Bayrağı çekimi için, “ Çok güzeldi, çok gurur vericiydi. Bir ara bayrakla Hollanda'nın çadırına gider miyiz diye düşünmedim değil. Hoş bir fikir oldu kendi İstanbul'umuzun önünde, bu sebepten dolayı sizleri kutluyorum. Teşekkür ederim, yaratıcı, akılcı fikirleriniz için.” Açıklamalarını yaptı

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı
  • 22.03.2022 15:48

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) ...

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"
  • 29.11.2018 17:23

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019'da kon ...

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı
  • 16.03.2017 19:03

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Urcu, MIPIM Fuarı'nda Emla ...

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı
  • 16.03.2017 18:34

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı

Sampaş Kentsel Dönüşüm Direktü Serdar Serdaroğlu, MIPIM Fuarı'nda Emlaktasondaki ...

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı
  • 16.03.2017 16:18

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı

İstanbul'un dev projelerinin yer aldığı MIPIM Fuarı'ndaki İstanbul Çadırı'nda, 3 ...