maritbet girişmaritbet
Avi Alkaş, ICSC Dünya Perakende Gayrimenkul Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılıyor!

Avi Alkaş, ICSC Dünya Perakende Gayrimenkul Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılıyor!

Avi Alkaş, ICSC Dünya Perakende Gayrimenkul Zirvesi’nde, perakende pazarındaki trendlerden bahsedecek

 

Bu yıl Çin'in Şangay kentinde (12-14 Eylül 2012 tarihlerinde) düzenlenen ICSC Dünya Perakende Gayrimenkul Zirvesi'nde sektörün önde gelen global liderleri, dünya çapındaki perakende gayrimenkul piyasasının sosyo-ekonomik ve kritik etkileri ile genel ekonomik rolleri üzerinde görüşlerini paylaşıyorlar.
 
Jones Lang LaSalle'in Araştırma Sponsoru olduğu ICSC Dünya Perakende Gayrimenkul Zirvesi'nde Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, “Gelecek 5 ila 10 yıldaki Trendler ve En İyi Uygulamalar" paneline katılıyor. Avi Alkaş, jüri başkanı olarak görev yaptığı ICSC Avrupa  özelinde, perakende sektörü ve alışveriş merkezleri hakkında bilgi aktarımında bulunacak.
 
Avi Alkaş katılacağı panele ilişkin yaptığı açıklamada, “Global ve yerel olayların tüketici davranışlarını, tercihlerini değiştirmesi ve alışveriş merkezlerinin bu değişime tepki ve  uyumlanmaları  konumuz olacak, kentleşme surecinde geniş kapsamlı karma projelerdeki alışveriş merkezleri de şehirlerde giderek daha önemli unsurlar arasında yer alıyor. Belirli alışveriş alanlarında müşterilere sunulan sofistike servisler ve alışveriş merkezlerinin de birer marka olmasıyla beraber “Lükse” doğru daha fazla yönelme gözlemlenmektedir. Bununla birlikte alışveriş merkezleri yeni ve farklı amaçlara da hizmet ediyor. AVM'ler içerdikleri “yeşil alanları” ve "kent meydanları" ile geniş kitlelerin bir araya gelip eğlendiği sosyal / kültürel ve eğitsel alanlar sunmaya,  daha emniyetli ve güvenilir alanlar oluşturmaya başladı. Bu doğrultuda rekabet mi oluşturacağı sorgulanan internet satışları ve sosyal medya araçlarının kullanımı ile teknoloji, tüketici trendlerini takip etmede ve bağlantılı olarak da AVM'lerin yenilenmelerinde ve farklı pazarlama etkinliklerinde önemli bir unsur olmaya devam etmektedir” dedi.
 
Jones Lang LaSalle konferansta, gayrimenkul yatırımlarının geleceği ve değerlendirmeleri içeren, sektörde çığır açacak global bir raporu da sunuyor. Jones Lang LaSalle, "Perakende Yatırımlarının Yeniden Tanımlanması, Global Gayrimenkul ‘un Geleceği" raporunda, son 10 yılda meydana gelen perakende yatırımlarını inceleyerek, dalgalanmayı analiz ediyor ve 2020'ye doğru olası yönlenmeyi değerlendiriyor.
 
ICSC Yonetim Kurulu üyesi ve Jones Lang LaSalle Global CFO / COO'su Lauralee Martin de, 13 Eylül 2012'de “Gelecekteki Büyüme Trendleri: Yeni Gelişen Pazarlar” panelinde konuşmacı olarak yer alacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"
  • 29.11.2018 17:23

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019'da kon ...

Avi Alkaş MIPIM 2017'de fuarı değerlendirdi
  • 16.03.2017 15:29

Avi Alkaş MIPIM 2017'de fuarı değerlendirdi

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, MIPIM 2017'd ...

Avi Alkaş 'MIPIM, Türkiye açısından çok etkili bir fuar'
  • 12.03.2015 15:16

Avi Alkaş 'MIPIM, Türkiye açısından çok etkili bir fuar'

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, MIPIM organizasyonunun Türkiye'nin tanıtımı açısı ...

Avi Alkaş 'Vadistanbul Bulvar'da 4. Nesil AVM oluşturacağız'
  • 20.02.2014 16:11

Avi Alkaş 'Vadistanbul Bulvar'da 4. Nesil AVM oluşturacağız'

Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Vadi İstanbul Bulvar içerisinde 4. ...

Avi Alkaş'tan mikrofonumuza özel açıklamalar!
  • 12.03.2013 17:24

Avi Alkaş'tan mikrofonumuza özel açıklamalar!

Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, MIPIM 2013 Fuarı'nda emlaktasondak ...