maritbet girişmaritbet
Atış Yapı'dan Yunuseli'ne 3 konut projesi!

Atış Yapı'dan Yunuseli'ne 3 konut projesi!

Bursa'da 2006 yılında kurulan ve çok sayıda nitelikli konut ve işyeri üreten Atış Yapı, Bursa Yunuseli'nde 3 yeni projeye başlıyor!

Bursa'da farklı lokasyonlarda birçok projeye imza atan Atış Yapı, konut, villa, işyeri ve fabrika inşaatlarıyla sektörde farklı yapı türlerini üretme kabiliyetine sahip bir firma olarak dikkat çekiyor.

Aile şirketi modeliyle çalışan Atış Yapı ailesi, 3 kuşaktan bu yana süre gelen ticari faaliyetlerini merhum Kaya Ali Atış'ın açmış olduğu yoldan ilerleyerek sürdürüyor. Kaya Ali Atış'ın ardından bayrağı devralan oğlu Hüsamettin Atış'ın kendisine ait araziler üzerinde başlattığı birçok projeyi nihayete erdirdiğini belirten Atış Yapı İnşaat Genel Müdürü Ahmet Atış,"Bugüne kadar 300'den fazla konut, 100'den fazla işyeri ve 9 fabrika inşaatı tamamladık. Aile olarak 1970 yılından beri farklı sektörlerde faaliyet gösteriyoruz. Atış Yapı'yı 2006 yılında kurduk ve Bursa'nın birçok bölgesinde kendimize ait araziler üzerinde konut ve işyeri projeleri ürettik" şeklinde konuştu.

ODAKTA YUNUSELİ VAR

Yunuseli'de 3 farklı projenin şantiyelerinde imalatın sürdüğünü vurgulayan Ahmet Atış, "Şuan firma olarak 13 şantiyede çalışmalarımız devam ediyor. Bunlardan 3'ü Yunuseli'de geri kalanı ise Nilüfer'in çeşitli bölgelerinde bulunuyor. Yunuseli'de başlayan projelerimizde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks tiplerinde farklı metrajlarda dairelerimiz var.

Projelerimizde kaliteli ürünleri temiz işçilikle kullanmaya özen gösteriyoruz. Yunuseli bölgesinde fiyatlarımız 155 binden başlıyor. Bölgede metrekare ve kalite kıyaslaması yapıldığında daire fiyatlarımızın konut alıcısı için uygun seviyede olduğu görülür. Yeni projelerimizden biri olan "Sapphire Yunuseli" bölge standartlarının çok üstünde niteliklere sahip bir proje. Sapphire Yunuseli'nde; yüzme havuzu, spor salonu, oyun odası, çocuk oyun alanları ve toplantı salonu gibi sosyal olanaklar konut alıcılarının hizmetine sunuluyor.

Huzurun ve mutluluğun yeni adresi; Hill House Yunuseli

Şehrin stresinden ve karmaşasından uzaklaşarak yeni bir hayata başlamak isteyenler için  Atış Yapı tarafından Yunuseli'de yapımına başlanan Hill House Yunuseli, iki blok ve yirmidört daireden oluşuyor.

hill house yunuseli

Huzurlu bir yaşamın yanı sıra ticari alanlara da yer verilerek yaşayan bir proje olması hedeflenen Hill House Yunuseli projesinde 10 adet işyeri bulunuyor.

3+1 normal kat ve 5+1 dubleks dairelerin yer aldığı proje ile butik bir yaşamın kapıları aranıyor. Yüksek kaliteli yaşam sürmek isteyenlerin Yunuseli'deki buluşma adresi olacak Hill House, panoramik Uludağ manzarasının yanı sıra ana arterlere ve metro istasyonuna yakınlığı ile dikkatleri üzerinde topluyor.

Seçkin bir hayat için; Centrum Yunuseli

Yunuseli'nin merkezinde yükselen Centrum Yunuseli, seçkin bir hayat için tüm detayları sizin için düşündü ve tasarladı.

Centrum Yunuseli, yaşamı kolaylaştıracak her türlü imkanı sunarak Atış Yapı kalitesiyle Yunuseli'de inşa ediliyor. Kasım ayında inşaatına başlanan Centrum Yunuseli; merkezi konumu ve Mudanya yolu üzerinde bulunan Organize Sanayi bölgeleri ile Korupark alışveriş merkezi'ne oldukça yakın olup, Yunuseli'nin yeni cazibe bölgesinde yükseliyor.

centrum yunuseli

En son deprem yönetmeliğine uygun olarak projelendirilen Centrum Yunuseli, C30 beton tipi kullanılarak inşa edilmiş, yüksek bina kalitesinde bir yaşam merkezi olacak. Toplam 72 konuttan oluşan 2+1, 3+1, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu projede aynı zamanda 33 işyeri bulunuyor.

Açık otopark, doğal çevre düzenlenmesi ve 7/24 güvenlik hizmetinin yanı sıra yürüyüş ve spor alanlarının merkezinde yer alan proje bu özellikleriyle konut sahiplerine kusursuz yaşam alanları sunuyor.

15 ay içerisinde teslim edilecek olan Centrum Yunuseli, huzurlu ve konforlu bir yaşam düşleyenler ideal bir seçim olarak alıcılarını bekliyor.

Lüks ve konforun buluşması Sapphire Yunuseli

Yunuseli'nin göz bebeği olacak Sapphire, Atış Yapı tarafından Yunuseli mahallesinde inşa ediliyor.

5.750 metrekare alan üzerinde, içinde 2000 metrekare yeşil alan ile beklentileri fazlasıyla karşılıyor. 6 blokta toplam 84 daireden oluşan projede, 4 adet işyeri, 12 adet 4+1 200 metrekare dubleks, 72 adet 3+1 135 metrekare daire seçenekleri bulunuyor. 

sapphire yunuseli

Her detayın düşünüldüğü Sapphire'de, sosyal tesislerin içinde yer alan açık yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun parkı, kafeterya, eğlence merkezi, toplantı salonu, 7/24 güvenlik hizmet ve otopark ile gerçek bir sosyal yaşam vaad ediyor. Mudanya yolu, raylı sistem ve Korupark alışveriş merkezi'ne yakın lokasyonda bulunan proje, yaşamı kolaylaştıran imkanları ile konut alıcılarına beklentilerinin üzerinde bir çok yenilik sunuyor. 

Kasım ayında inşaatına başlanan ve 18 ay sonra teslim edilecek olan Sapphire Yunuseli, uygun ödeme koşulları ve cazip kredi fırsatları ile ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat…

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Atış Yapı, Bursa'da DownTown projesine imza atıyor
  • 02.07.2018 11:32

Atış Yapı, Bursa'da DownTown projesine imza atıyor

Atış Yapı, Bursa’da, Nilüfer ve Osmangazi’nin kesişim noktasında 155 milyon dola ...

Atış Yapı'dan Yunuseli'ne 3 konut projesi!
  • 12.12.2014 16:27

Atış Yapı'dan Yunuseli'ne 3 konut projesi!

Bursa'da 2006 yılında kurulan ve çok sayıda nitelikli konut ve işyeri üreten Atı ...