maritbet girişmaritbet
ATABİLGE AKA Konutları sahiplerini buldu

ATABİLGE AKA Konutları sahiplerini buldu

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen ATABİLGE AKA Konutları, 27 Aralık’ta Congresium’da düzenlenen kura töreni ile sahiplerini buldu.

Ankara'nın cazibe merkezi İncek'te yapımı hızla devam eden ATABİLGE AKA Konutları'nda geçtiğimiz hafta kura heyecanı yaşandı. Noter huzurunda gerçekleşen törende bugüne dek satılan dairelerin sahipleri belli oldu.
Fidanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çolak, gerçekleştirdikleri tüm projelerde konutları kura ile sattıklarını, hem kooperatif üyelerine ait olanların, hem de yüklenici firma olarak kendilerinin sattığı dairelerin sahiplerinin aynı kurada belirlendiğini bildirdi. 

Adem Çolak 2000 kişinin katıldığı ve herkesin büyük heyecan yaşadığı Kura Töreni'ni şöyle değerlendirdi:
‘'Noter huzurunda gerçekleşen yaklaşık 2000 kişinin katılım gösterdiği Kura Töreni 7 saat sürdü. Konut satın alan herkes tek tek kendi dairesini seçti. Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ile birlikte yaptığımız tüm projelerde daire sahipleri bu sistemle belirleniyor ve her seferinde büyük bir heyecan yaşıyoruz. Kura çekiminin yılbaşı arifesine denk gelmesi de yeni yıl ile birlikte konut sahiplerine güzel bir sürpriz yaşattı. 2016 yılına yeni bir heyecanla giriyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde burada yaşam başlayacak.

 

 

Yorum Yaz