maritbet girişmaritbet
Arthur Miller yeni şubelerle büyüyecek!

Arthur Miller yeni şubelerle büyüyecek!

Arthur & Miller Gayrimenkul Danışmanlığı, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya ile turistik sahil kesimlerini içine alan bölgelerde yeni franchise ofislerleri ile büyümeyi hedefliyor

 

Markalı Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Arthur & Miller Real Estate, “Bölge Korumacılığı” ve “Finansman Kolaylığı”na dayalı franchise sistemi ile yeni şubeler açacak. 2010 yılı içinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da yeni franchise ofisleri açacak olan firma, franchise ofislerinden herhangi bir ciro payı talep etmezken, franchise giriş bedeli ve sözleşme süresi konusunda da esneklik sağlıyor.

Arthur & Miller Real Estate, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimci adaylarına avantajlı yatırım fırsatları sunuyor.

AZ SAYIDA OFİS TERCİH EDİYOR
Şirket,  öncelikle aynı bölgede çok sayıda franchise ofisi yerine, az sayıda ancak kaliteli hizmet veren ofisler hedefliyor. Bölge Korumacılığı'na dayalı bu anlayış sayesinde Arthur&Miller ofisleri, kendi bölgelerinde ileride aynı marka altında çok sayıda başka danışmanlık ofisinin açılmayacağını bilerek faaliyetlerini sürdürüyor.
 
CİRO ÜZERİNDEN PAY ALMIYOR
Firma ofis açmak isteyen yeni girişimci adaylarına aynı zamanda “Finansman Kolaylığı” da sağlıyor. Franchise ofisini bunaltan ve sıkıntıya sokan uzun vadeli sözleşmeler yerine minimum 2 yıl süreli sözleşmelerin yapıldığı sistemde, ofislerin cirosu üzerinden de herhangi bir pay alınmıyor. Bunun yerine her ofis, kendisini mali açıdan zorlamayacak makul bir aylık sabit hizmet bedeli ödüyor. Ayrıca yeni kurulacak franchise ofislerine, giriş bedeli konusunda da ödeme esnekliği sunuluyor.

ÖNCELİKLİ BÖLGELER: İSTANBUL, İZMİR, ANKARA VE ANTALYA
Arthur&Miller Real Estate, 2010 yılında İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya ile sahil kesimini içine alan belli başlı turistik yörelerde yeni franchise ofisleri açmayı planlıyor. İstanbul'da yeni ofis açılması hedeflenen yerler; Anadolu Yakası'nda Bağdat Caddesi ve Kadıköy ile Kurtköy, Çekmeköy ve Kozyatağı gibi yakanın yeni yerleşim alanları. Şehrin Avrupa Yakası'nda ise Taksim, Beyoğlu ve Şişli'nin yanı sıra yine bu yakanın yeni yerleşim alanları ve her iki yakanın Boğaz Hattı.  Hedefteki bir diğer il olan Ankara'da ise Çayyolu, Gazi Osman Paşa ve Kızılay'da yeni ofisler açılması gündemde. Arthur&Miller İzmir'de Alsancak ve Karşıyaka'yı, Antalya'da ise şehir merkezini de yeni ofis bölgeleri olarak belirledi.
Kaynak: Hürriyet
  • Etiketler:

Yorum Yaz