maritbet girişmaritbet
Arthur & Miller Real Estate ana bayilikler verecek

Arthur & Miller Real Estate ana bayilikler verecek

Arthur & Miller Real Estate, markalı gayrimenkul danışmanlığı sektöründe daha önce denenmeyen “Bölge Bayiliği” modeli ile Türkiye’nin her bölgesinde ana bayilikler verecek

 

Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve özgün hizmet yaklaşımı ile fark yaratan Arthur&Miller Real Estate, kendisi gibi “VIP Hizmet” yapısını benimsemiş firmalarla işbirliğine giderek ülke geneline yayılmayı amaçlıyor. Arthur&Miller, uygulamaya koyduğu yeni yapılanma modeliyle, her bölgenin merkez ilinde birer “Bölge Bayiliği” verecek. Ege Bölgesi için İzmir, İç Anadolu Bölgesi için Ankara, Akdeniz Bölgesi için Antalya, Karadeniz Bölgesi için Trabzon, Doğu Anadolu Bölgesi için Erzurum ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi için de Gaziantep'te “Arthur&Miller Bölge Bayilikleri” kurulacak. Her bölgenin ana bayisi ise, temsil ettikleri bölgedeki girişimci adayları ile bir araya gelerek, belirlenen lokasyonlarda yeni franchise ofisleri açtıracak.

Başta inşaat, emlak ve sigorta olmak üzere hizmet sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar ile bölge bayiliği için işbirliğine gitmeyi planlayan Arthur&Miller, bayii seçiminde ise, kendi bölgelerini çok iyi tanıyan ve sundukları hizmet kalitesiyle rakipleri arasında fark yaratan kuruluşları tercih edecek.
 
İstanbul'da “Geniş Bölgeli” yeni franchise ofisleri açılacak!
Arthur&Miller'ın uygulamaya koyduğu yeni yapılanma modelinde, merkez dahil 7 franchise ofisinin bulunduğu İstanbul'da ise daha geniş bölgeli franchise'lar verilecek. Buna göre Anadolu Yakası'nda Kartal-Maltepe-Bostancı hattında, Avrupa Yakası'nda ise İstinye-Tarabya-Zekeriyaköy hattının yanı sıra Beylikdüzü bölgesinde sadece birer franchise ofisi açılacak. Böylece, girişimci adayları, diğer markalı gayrimenkul danışmanlık firmalarının aksine, daha geniş bölgelerde sadece tek bir Arthur&Miller ofisi olarak hizmet sunma avantajına sahip olacak.


Arthur & Miller Gayrimenkul Danışmanlığı iletişim bilgileri
Web: www.arthur-miller.us
Tel: 0212 351 17 17


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz