maritbet girişmaritbet
Artaş İnşaat en iyisini Avrupa Konutları Kale’ye yapıyor

Artaş İnşaat en iyisini Avrupa Konutları Kale’ye yapıyor

Artaş İnşaat’ın Kale Endüstri Holding ile ortaklaşa inşa ettiği Avrupa Konutları Kale’nin şantiyesini gezdik.

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kale'den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, görevlendirildiği projenin bu zamana kadar yapılan en iyi proje olduğunu söyleyerek lokasyona artı değer kattıklarını dile getirdi.

Dış cephe tamamen değişti

Projede dış cephenin değişiminin zaman kaybına neden olduğunu belirten Çetinsaya, “Bu kaybı telafı ettik. Dış cepheyi değiştirdik. En iyi teknoloji camlara geçtik. Bunun maliyeti 20 milyon lira oldu. Süleyman Çetinsaya Bey bunu yatırımcının kazancı olarak değerlendirdi” şeklinde konuştu.

Her şeyin 2016 model olduğunun altını çizen Çetinsaya, “Burada eskiye dair hiçbir şey yok. Daha önce olmayan akıllı bina özelliklerini buraya getirdik. Konumdan ötürü birçok projeden artısı olan Kale'ye bizde artı kattık. Kişi sayısına bakmaksızın sosyal donatı alanlarına ayrılan alanları çok geniş tuttuk. İstanbul'un ortası olmasına rağmen yeşil alanların bol olmasına önem verdik. Peysaj için ayrıca bir bütçeleme yaptık ve çok özen gösterdik. Bence bu niteliklere sahip bir proje bence İstanbul'da çok çok azdır” dedi.

Kaba inşaatın yüzde 95'i, İnce imalatın yüzde 30'u bitti

Şu anda Kale'de kaba inşaatın yüzde 95'inin bittiğini altını çizen Çetinsaya, “Her zamanki gibi hızlı ilerliyoruz. Konutları sözleşmeden 4 ay kadar erken teslim edeceğiz. Birisi hariç blokların kaba inşaatı bitti. 9. blokta da bitime 1,5 kat kaldı. İnce imalatın yüzde 30'u bitti. Konutların yüzde 50'sinin yerden ısıtma ve şap gibi kısımları bitti. Dış cepheye başlandı. Zemin ve +1. katta mermer uygulamalarına geçildi. Kat holleri de üst katlarda da Kale sinterfleks uygulamaları var” dedi.

Haberin videosu için tıklayın

Hüseyin Belibağlı/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş İnşaat en iyisini Avrupa Konutları Kale’ye yapıyor
  • 01.08.2015 08:27

Artaş İnşaat en iyisini Avrupa Konutları Kale’ye yapıyor

Artaş İnşaat’ın Kale Endüstri Holding ile ortaklaşa inşa ettiği Avrupa Konutları ...