maritbet girişmaritbet
Arsa hazırsa ev de hazır! Eston’dan 90 günde villa

Arsa hazırsa ev de hazır! Eston’dan 90 günde villa

Eston Villa, Türkiye’nin dört bir yanında, dilediğiniz arsa üzerinde, 17 farklı mimari seçeneği ile 10 yıllık taşıyıcı sistem garantisi verdiği evleri 90 günde teslim ediyor


45 yıllık deneyim güvencesi ile farklı iklim ve zemin koşullarında deprem ve ısı yönetmeliklerine uygun “Hayalinizdeki evinize', Eston Villa paketlerinden size en uygun olanını seçerek ulaşabilirsiniz.

110 m2 ile 292 m2 arasında farklı mimaride 17 ev tipinin bulunduğu Eston Villa'da fiyatlar 157.000 TL ile 487.000 TL arasında değişirken, tüm modellerde 120 aya kadar banka kredisi kullanılabiliyor.
 
Farklı ev tiplerinin yanı sıra; bina özellikleri ve yapı malzemelerinde de müşterilerine çok sayıda seçenek sunan Eston Villa'da her ev modelinin standart maliyeti arsanın yeri, konumu ve yapı malzemesi tercihlerine göre hesaplanıyor.
Bugüne kadar İstanbul'da Ardıçlı Evler, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Şehir ve Eston Deniz gibi projeleriyle sektörde fark yaratan Eston; 'Eston Villa' markası ile imara açık arsa sahibi olduğu halde inşaatta sıkıntı çeken kişi ve kuruluşlara 'anahtar teslim ev' hizmeti sunuyor.
 
Teknoloji seçimi çok çeşitli!
Türkiye'nin her yerinde aynı ve sabit fiyat anlayışıyla hizmet veren Eston Villa, hafif çelikten betonarmeye kadar günümüzün en modern yapı teknolojileri ile markalı evler inşa ediyor. Kurulduğu 2003 yılından bugüne Türkiye'nin 13 bölgesinde tekil villadan sitelere kadar farklı ölçeklerde 266 markalı ev tamamladı.
 
Tamamlanan projeler arasında; Çanakkale'deki Eston Villa Sarıçay Evleri, İstanbul Tepekent'te bulunan Eston Villa Tepe Evleri ve Eston Villa Sev Evleri ile İstanbul Güzelce'deki Eston Villa Güzelce Evleri, Antalyada 2700 m2 lik 3 katlı okul bınası gibi büyük ölçekli projelerin yanı sıra Kalkan, Antalya, Yalova,  Çınarcık, Bursa, Ankara, İzmir-Seferihisar, İstanbul Boğazköy, Durusu, Silivri, Çekmekoy ve Dragos gibi merkezlerde tek villa inşaatları da bulunuyor.
 
Arsa hazırsa ev de hazır!
Küresel ekonomik krizin de etkisiyle 2009 yılının inşaat sektöründe durgun geçtiğini belirten Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, “2009'un son aylarında kıpırdamaya başlayan sektörün 2010 sonuna doğru iyice canlanacağı, işlerin rayına oturmaya başlayacağı görüşündeyiz. Bu bağlamda lüks sitelerde yaşamayı tercih edenlerin yanı sıra; kendi arazisi üzerinde müstakil villasını inşa etmek isteyenlerin bu yönde talepleri olabileceği düşüncesiyle Eston Villa'nın faaliyetlerini yeniden hızlandırdık. Bu çalışmamız kapsamında Türkiye'nin dört bir yanına bayilikler vereceğiz.” dedi.

İletişim bilgileri

Web: www.eston.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0212 691 53 01

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz