maritbet girişmaritbet
'Aqua City'i ilk Katar Ekonomi Bakanı'na anlattık'

'Aqua City'i ilk Katar Ekonomi Bakanı'na anlattık'

Expo Turkey by Qatar'da özel röportajlarına aralıksız devam eden Emlaktasondakika, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'e fuarı sordu.

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, bu yıl ikincisi düzenlenen Expo Turkey by Qatar'da gerçekleştirdiğimiz yayına konuk oldu. 

Fuarın geçen seneye göre daha iyi olduğunu belirten Seba Gacemer “Geçen seneye göre zamanlama olarak, mevsim olarak daha iyi. Lokasyon olarak da değişiklik yapıldı. Biz çok memnunuz. Bu yıl daha fazla ziyaretçi alıyoruz. Katar bizim için çok önemli bir ülke. Yakın işbirliği, dostane işbirliği, ticari işbirliği giderek artıyor. Biz de buna önem veriyoruz ve burada olmaya devam ediyoruz. Bu tür organizasyonlar da bizim için fırsat. Bizim için de güzel bir gelişme oldu. Bugün Katar Ekonomi Bakanı Sayın Al Thani'yi ağırladık standımızda. Bursa'da lanse edeceğimiz projemizi ilk defa kendisine lanse etmiş oluk. Bugün epey bir Katar basını da ilgi gösterdi. Bu da hoş bir sürpriz oldu bizim için" dedi.

Bu tür fuarları değerlendiren Gacemer, “Mütekabiliyetten sonra Türkiye'de yabancıya son 5 yıl içinde 20 milyar dolarlık satış yapılmış. Sinpaş olarak da en başından beri bunu önemseyen ve bununla ilgili ne kadar fazla ivme alırsak o kadar iyidir yaklaşımıyla bu konuya önem veriyoruz. Bu 20 milyar doların 500 milyonu Sinpaş'tan yapılmış durumda. Bunu katlayarak artırabileceğimizi düşünüyoruz. Onun için bu tür fırsatları değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu. 

Aqua markalı projelere devam

Gacemer "Fuara Queen Central park projemizi getirdik. Yapımı hızla ilerliyor. Önümüzdeki senenin sonuna doğru teslimlere başlıyoruz. Üst gelir grubuna hitap ediyor ve Katarlılar için çok uygun. Bursa Modern projemizin yanında hayata geçireceğimiz Aqua City projemiz var. İlk defa burada tanıtıyoruz.  Körfez aileleri Bursa'ya çok ilgi gösteriyor. Bu nedenle o projemizi ilk buraya getirdik. Ön bilgi veriyoruz" açıklamasında bulundu.

"Burada her ne kadar erkekler ön planda olsa da ‘kadınlar karar veriyor' deniyor. Ailecek gelen müşteriler olduğu zaman bizim çok hoşumuza gidiyor. Dünden beri ufak ufak satışlar yapıyoruz. Her ne kadar bu tür fuarların amacı tanıtım olsa da network önemli. Çünkü Türkiye'ye geldiklerinde güvenilir bir firma arıyorlar. Zaten sadece kendileri değil yakınları ile birlikte de karar verebiliyorlar. Çünkü eş-dostları ile birlikte hareket ediyorlar" dedi. 

Emine Pile/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'
  • 03.03.2018 16:58

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2018 yılında firma olarak 1 milyar 670 mil ...

Seba Gacemer'den emlaktasondakika.com'a özel açıklamalar!
  • 03.03.2018 16:57

Seba Gacemer'den emlaktasondakika.com'a özel açıklamalar!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, emlaktasondakika.com'a verdiği özel röport ...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!
  • 03.11.2017 18:45

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği Metrolife projesinin basın lansmanı yap ...