maritbet girişmaritbet
Ankara ViaGreen Projesi, 1 Haziran'da AOÇ'de fidan dikecek!

Ankara ViaGreen Projesi, 1 Haziran'da AOÇ'de fidan dikecek!

Ankara'da ViaGreen Projesi, leed sertifikası çalışmasıyla birlikte şimdiden çevreye de katkı sağlamaya başladı. Bayraktar İnşaat, müşterileri ve çalışanlarının katılımıyla 1 Haziran Cumartesi günü AOÇ'de fidan dikimi gerçekleştirecek

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşaat çalışmaları devam eden modern ofis projesi ViaGreen'de, bir taraftan leed (yeşil bina) sertifikası çalışmaları yürütülürken diğer yandan çevreye katkı sağlayacak etkinliklere de şimdiden başlandı.

ViaGreen'de ofis sahibi olanlar ile Bayraktar inşaat çalışanları 1 Haziran Cumartesi günü  saat 14.00'te kendileri ve çocukları için isimlerinin yazılı olduğu fidanları Atatürk Orman Çiftliği'nin 25 dönümlük arazisinde toprakla buluşturacaklar.

Bayraktar İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, Ankara iş dünyasının profesyonel ofis ihtiyacına yönelik artan talepleri doğrultusunda geliştirilen ViaGreen'in, 'doğa ile bütünleşen yeşil mekanlar' vizyonundan yola çıktığını kaydetti.

Bu kapsamda Türkiye'nin en çevreci ofislerinden birine Ankara'da imza atmak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Bayraktar, şunları söyledi:

“ViaGreen en üst teknolojik standartlarda inşa edilen, yüzde 40'lara varan enerji tasarrufu sağlayan ve aynı zamanda mimarisiyle öne çıkan bir proje. ViaGreen, her katına dahil edilen kat bahçelerinin yanı sıra kullanılan son teknolojiye sahip sistemler, çevreci malzemeler ve enerji dönüşümüne destek sağlayacak mimarisi ile alanında Ankara'da ilk Leed Sertifikası (Gold) Resmi Adayı olma özelliğini taşıyor. Arkadaşlarımız bu çevreci çalışmaya o denli konsantre oldular ki ViaGreen olarak AOÇ'de bakımını üstlendiğimiz 25 dönümlük alanda çalışma yapılmasını talep ettiler. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 1 Haziran Cumartesi günü çalışanlarımız ve müşterilerimiz ile bu alanda çocuklarımız ve kendi adımıza fidan dikerek Başkent'in doğasına katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşayacağız.”

Geçtiğimiz günlerde Vialand'ın açılışını yapan Bayraktar Grup'un ViaGreen Projesi, Türkiye'nin en başarılı emlak yatırımları 2012 araştırmasında, Akıllı bina kategorisinde 3'ncülük ödülüne layık görülmüştü.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!
  • 20.09.2017 16:06

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!

Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğ ...

TEDİ, Gebze Center AVM'de açıldı
  • 03.06.2021 11:15

TEDİ, Gebze Center AVM'de açıldı

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, yeni ...

AOÇ ihalelerine katılımda yeni dönem!
  • 08.04.2021 10:26

AOÇ ihalelerine katılımda yeni dönem!

AOÇ ihalelerine katılacaklardan imza sirküleri yerine sicil tasdiknamesi istenec ...

Buğra Toplusoy, ABD'de emlak şirketi kurdu!
  • 19.03.2021 10:09

Buğra Toplusoy, ABD'de emlak şirketi kurdu!

Buğra Toplusoy, ailesinden kaçarcasına gittiği ABD'de emlak şirketi kurdu. Evler ...

AOÇ'deki tarihi Alman Büyükelçiliği binası kiralanıyor
  • 16.03.2018 12:54

AOÇ'deki tarihi Alman Büyükelçiliği binası kiralanıyor

Atatürk Orman Çiftliği'nde bulunan eski Alman Büyükelçiliği binası, 10 yıllığına ...

Sancaktepe'nin çehresi Adres Koru Evleri'yle değişiyor!
  • 20.05.2017 15:07

Sancaktepe'nin çehresi Adres Koru Evleri'yle değişiyor!

Bayraktar İnşaat'ın 320 konutluk Adres Koru Evleri projesinde kaba inşaat bitti, ...