maritbet girişmaritbet
Altın Emlak’tan konutla ilgili kapsamlı sözlük

Altın Emlak’tan konutla ilgili kapsamlı sözlük

Birçok insan emlak sektöründe geçen terimleri tam anlayamadığı için alım satım işlemleri sırasında ufak sıkıntılarla karşılaşabiliyor

Birçok insan emlak sektöründe geçen terimleri tam anlayamadığı için alım satım işlemleri sırasında ufak sıkıntılarla karşılaşabiliyor. Altın Emlak Yönetim Kurulu ve Avrasya Gayrimenkul Danışmanları İşadamları Derneği (AGDEM) Başkanı Nuri Özelmacıklı, hem yeni girişimcilere, hem de konut sahibi olacaklara kapsamlı terimler sözlüğü hazırladı.

Nuri Özelmacıklı'nın emlakçılık mesleğine dair önemli noktaların anlatıldığı “Emlakçının El Kitabı”ndan sonra ikinci kitabı olan “Emlakçılık Terimleri Sözlüğü” bir başucu kaynağı olarak, sektörün bilinmeyen terimlerini sade bir dille açıklıyor.

Herkes İçin Verimli ve Faydalı Bir Kaynak

Ofis yönetiminden, bina yönetimine kadar mesleki terimlerin, örnekli açıklamalarıyla anlatıldığı  “Emlakçılık Terimleri Sözlüğü” kitabında Nuri Özelmacıklı 2 bin bilinmeyen kelimenin anlamını okuyucuyla buluşturuyor. Türkiye'de emlak sektörü ile ilgili yazılmış ilk kitabı olan “Emlakçının El Kitabı”nın ardından ikinci kitabı “Emlakçılık Terimleri Sözlüğü”nü kaleme alan Nuri Özelmacıklı, kitabın, Mart ayı sonunda raflarda yerini alacağını söyleyerek herkes için verimli ve faydalı bir kaynak olması dilediğini iletti.

Yorum Yaz