maritbet girişmaritbet
Altın Emlak, KDV kadar indirim kampanyası başlattı

Altın Emlak, KDV kadar indirim kampanyası başlattı

Altın Emlak Haziran sonuna kadar tüm temsilcilerinde geçerli olmak üzere hizmet bedelinde KDV kadar indirim kampanyası başlattı.

Son dönemde konut ve işyeri talebini artırmaya yönelik birçok adım atıldı. Tapu harcı indirimi, konut kredilerindeki faiz oranlarının düşürülmesi, işyeri ve konut teslimlerindeki KDV indirimleri ve İmar Barışı gibi önemli gelişmeler sektörü hareketlendirdi. Bu kampanyalara bir yenisi de Türkiye genelinde 100'ü aşkın temsilciliği ile faaliyet gösteren Altın Emlak firmasından geldi. Altın Emlak Haziran sonuna kadar tüm temsilcilerinde geçerli olmak üzere hizmet bedelinde KDV kadar indirim kampanyası başlattı. 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Hükümet tarafından gayrimenkul satışlarını kolaylaştırıcı birçok düzenlemeye bizlerde marka olarak destek vermek istedik. Sektörümüzde ilk defa, tüm temsilcilerimiz tarafından da mutabık kalınarak hizmet bedelimizde KDV kadar indirim kampanyası başlattık. Temsilcilerimiz bu süreçte yoğun başvuru alıyorlar” dedi. 

İmar Barışı Çalışmalarımız Başladı 

İmar barışı konusunda tüm temsilcilerinin eğitimlerini tamamladığını, sözleşme ve vekalet örneklerinin de hazır olduğunu belirten Özelmacıklı “Bayram öncesi çıkarılması planlanan Yapı Kayıt Belgesi Verilmesine Dair Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik sonrasında tüm temsilcilerimiz bulundukları bölgede profesyonel kadroları ile tüm süreçleri takip edecek, bürokratik ve hukuki süreçleri en hızlı şekilde tamamlayacaklar” dedi. 

Yönetmeliğe Hazırız

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğine ilişkin süreçleri de tamamladıklarını belirten Altın Emlak Genel Müdürü “Tüm temsilcilerimiz yetki belgesi şartlarına uygun halde yönetmeliği bekliyorlar. Yetkilendirme ve hizmet ortaklığı gibi sözleşmelerimiz de revize edildi” dedi.

Biz Bir Aileyiz

ALTIN EMLAK'ın, altyapısı, yaygın ağı, çalışma şekli ve aile sıcaklığıyla ülkemizin en önemli emlak zincirlerinden olduğunu belirten Özelmacıklı “Dolar yerine TL ile franchisee sistemi yürüten tek emlak firmasıyız.  Ülkemizin yerli ve milli değerlerine sahip çıkarak, önemli bir marka olmak üzere çalışmalara devam ediyoruz. MEB onaylı eğitim verme yetkisine sahip ilk kuruluş olarak, Suudi Arabistan'nın yanı sıra Türkiye'de 25 ilde 100'ü aşkın temsilciliğimiz ile faaliyet gösteriyoruz” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"KDV indirimi yeni projelerin geliştirilmesinde ve satışında destek olacak"
  • 29.03.2022 16:07

"KDV indirimi yeni projelerin geliştirilmesinde ve satışında destek olacak"

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenkul sektörü ...

Altın Emlak, dijital dönüşümünü DDTech'e emanet etti
  • 11.01.2022 11:47

Altın Emlak, dijital dönüşümünü DDTech'e emanet etti

Altın Emlak, çağın ihtiyaçları doğrultusunda dijital dönüşümünü gerçekleştirmek ...

İmar Barışı’nı 1 gün ile kaçıranlar itiraz ediyor!
  • 24.08.2021 07:45

İmar Barışı’nı 1 gün ile kaçıranlar itiraz ediyor!

3194 saylı İmar Karunu’nun 16. Maddesiyle getirilen düzenlemeyle kaçak yapıların ...

Uzungöl'de yıkımlar başlıyor
  • 05.09.2019 13:53

Uzungöl'de yıkımlar başlıyor

Turizm sezonunun sona ermesinin ardından Uzungöl'de imar barışına uygun olmayan ...

“Tıpkı Ayder gibi Uzungöl de dönüşecek”
  • 13.07.2019 14:18

“Tıpkı Ayder gibi Uzungöl de dönüşecek”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Uzungöl’de dönüşümün başlayacağını belir ...