maritbet girişmaritbet
All Green Expo İstanbul, ENVERDER, TEVEM ve CNR ortaklığında düzenlenecek!

All Green Expo İstanbul, ENVERDER, TEVEM ve CNR ortaklığında düzenlenecek!

All Green Expo İstanbul Yeşil Ekonomi Zirvesi ve Fuarı, ENVERDER, CNR Holding ve TEVEM ortaklığında yapılacak

Yaşanabilir dünya, sürdürülebilir ekonomi sloganıyla yola çıkanEnerji Verimliliği Derneği ENVERDER, Türkiye Enerji Verimliliği Meclisi TEVEM ve CNR Holding, 06-09 Eylül 2012 tarihleri arasında Türkiye'de ilk kez düzenlenecek All Green Expo İstanbul Yeşil Ekonomi Zirvesi ve Fuarı'nıorganize edecek. TİM, TOBB,TİKA ve KOSGEB'in de destek verdiği organizasyon aracılığıyla büyük bir dönüşüm harekâtı başlatılacak. Fuarın katılımcı firmaları  arasında Tüpraş, Petkim, Opet, Hyundai, Ford,Tofaş, Renault, Arçelik, Bosh-Simens,

Koçtaş-Ege Yapı ve BC Yapı yer alıyor.

Küresel ekonomide ileriye dönük, rekabetçi ve lider konumda olmak için birçok ülkenin yeşil ekonomiye yatırımlar yaptığı dönemde, Türkiye de sektörde yaşanan bütün gelişmelerin yakın takipçisi konumunda. Yenilenebilir enerji kaynaklarından doğru ve sağlıklı bir biçimde yararlanılması için gereken strateji, plan ve politikaların öneminin giderek artığı dünyada, yeşil ekonomiyle büyüme politikalarına katkı sağlamayı amaçlayan CNR Holding, Enerji Verimliliği Derneği (ENVERDER) ve Türkiye Enerji Verimliliği Meclisi (TEVEM) öncülüğünde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve UNIDO'nun da katkılarıyla İstanbul Fuarcılık organizatörlüğünde 6-9 Eylül 2012 tarihleri arasında CNR EXPO'da All Green Expo İstanbul Yeşil Ekonomi Zirvesi ve Fuarı'nın startını vermeye hazırlanıyor.

All Green Expo, yalnızca ekonomiyi değil, çevreyi de koruyacak

‘Yeşil ekonomi ve enerjinin verimli kullanılması' algısını Türkiye'nin yanı sıra ülkemizin etki alanındaki ülkelerinin gündemine de taşıyacak fuar,  inşaat sektöründen otomotiv sektörüne, beyaz eşya sektöründen enerji sektörüne, ısı sektöründen sanayi sektörüne, ambalaj sektöründengeri dönüşüm sektörüne kadar ulusal ve Çin, Almanya, İtalya gibi uluslararası arenada hizmet sunan lider yerli ve yabancı birçok firmayı bir araya getirecek. Çevre duyarlılığı ve yeşil ekonomi konusunu gündeme taşımak amacıyla düzenlenecek olan fuarda,Tüpraş, Petkim, Opet, Hyundai,  Arçelik, Bosh-Simens, Koçtaş-Ege Yapı, BC Yapı  gibi sektörlerinde öncü olan firmalar bu fuarda çevreci konseptleri ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Enerji Bakanlığı'nın, evlerde ve sanayide kullanılan makinelerdeki elektrik tüketiminde tasarrufa gitmek için başlattığı çalışmanın da destekçisi olacak All Green Expo İstanbul Yeşil Ekonomi Zirvesi ve Fuarı, ziyaretçilerine aynı zamanda enerji verimliliği sağlayan dayanıklı tüketim mallarını yakından inceleme ve değerlendirme fırsatı sağlayacak.

All Green Expo İstanbul Yeşil Ekonomi Zirvesi ve Fuarı, enerji verimliliği konusunda yaratacağı farkındalıkla, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, enerji verimliliği sağlamak amacıyla hayata geçireceği akıllı bina projesine de büyük katkı sağlayacak. Çimento ve katkı maddelerinden beton santrallerine, tuğla ve gaz beton ürünlerinden yalıtım ürünlerine, seramik ve ahşap döşemeden verimlilik sağlayan tesisat ve armatür ürünlerine, ısıtma, soğutma ve sıcak su sistemlerinden enerji verimliliği yüksek, uzun ömürlü aydınlatma ekipmanları ve kontrol sistemlerine birçok ürünün hazır bulunacağı fuara,inşaat ve yapı malzemeleri sektörünü oluşturan birçok firma katılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

All Green Expo İstanbul, ENVERDER, TEVEM ve CNR ortaklığında düzenlenecek!
  • 03.07.2012 11:56

All Green Expo İstanbul, ENVERDER, TEVEM ve CNR ortaklığında düzenlenecek!

All Green Expo İstanbul Yeşil Ekonomi Zirvesi ve Fuarı, ENVERDER, CNR Holding ve ...