maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu’ndan konut projelerinde fiber optik devrimi

Ağaoğlu’ndan konut projelerinde fiber optik devrimi

Ağaoğlu Şirketler Grubu bir ilke daha imza atarak, My Office 212 İstanbul, My City Bahçelievler ve My Town Ispartakule projelerinde gerçekleştireceği fiber optik kablo alt yapısı sayesinde tüm dairelerde yüksek hızda internet, IP Telefon ve IP TV standart olarak sunulacak


  

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türk Telekom ile yaptığı anlaşma kapsamında, dünyada şu an kullanılan en son teknolojiyi Güneşli'de inşa ettiği My Office 212 İstanbul, Bahçelievler'de yer alan My City Bahçelievler ve Ispartakule'de inşa edilen My Town Ispartakule projelerinde uygulayacak. Kurulacak fiber optik kablo alt yapısı sayesinde data, ses ve görüntü transferinin rekor sürede gerçekleşmesi hedefleniyor.


Türkiye'de ilk kez bir konut projesinde geleneksel bakır ve cat 6 kablo yerine fiber optik kablo kullanılacak. Daire sahipleri her eve çekilecek olan fiber optik kablolar üzerinden IP telefon, internet, ip tv gibi hizmetleri kesintisiz, yüksek kalite ve hızda alabilecekler. Ağaoğlu sakinleri; 1.5 saat uzunluğundaki bir filmi 1.5 dakika gibi çok kısa sürede indirebilecekleri gibi tv kanallarını ve vizyon filmlerini  hd kalitede seyredebilecekler. Site sakinleri televizyonlarından filmleri izlerken filmleri durdurma, ileri geri oynatma gibi birçok özelliği de kullanabilecek.
 

Ayrıca kurulacak sistem sayesinde site içinde ve diğer Ağaoğlu projelerinde yaşayan sakinler ile dahili telefon görüşmelerinin de yapılabileceği alt yapı kurulmuş olacak. Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türk Telekom ile yapmış olduğu bu birlikteliği çok kısa zaman sonra Anadolu yakasındaki projelerinde de yaygınlaştırmayı hedefliyor.
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz