maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu, Medeniyetler Buluşması'nda!

Ağaoğlu, Medeniyetler Buluşması'nda!

Medeniyetler Buluşması’nda bir araya gelen Ağaoğlu Ailesi, çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibini ve Antakya Medeniyetler Korosu’nu izledi.

Ali Ağaoğlu: “Kültürel çeşitliliği, kültürel zenginlik haline getirmek için etkinliklerimiz devam edecek. Bu etkinliğinin bizim için en gurur verici yanı, tamamen çalışanlarımız tarafından organize edilmesi ve sahnelenmesidir” dedi. 

11 Haziran Perşembe akşamı Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşen Anadolu'dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması'na 3 bin kişi katıldı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı ve Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Ağaoğlu ailesi bir araya geldi.
Gecede sahneye çıkan ekip 135 parçadan oluşan 17 farklı yöresel kostüm ve takı kullandı.  Zeybekten halaya, çayda çıradan Roman gösterisine ve Artvin-Trabzon yörelerine kadar geniş bir yelpazede dans gösterisi sunan Ağaoğlu Halk Oyunları Ekibi kapanışı ise Ritim gösterisiyle yaptı. 

medeniyetler buluşması

Semazen ve semah gösterilerinin de yapıldığı gecede sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu seslendirdiği eserlerle davetlilere tam bir medeniyetler buluşması yaşattı.  

Gecenin açılış konuşmasını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu: “Her geçen gün büyüyen bir aileye sahibiz ve bundan son derece gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu büyük aileyi her defasında yanımızda görmek beni bir o kadar da duygulandırıyor ve sorumluluğumuzu arttırıyor.  Biz Ağaoğlu olarak konut yapıyoruz, yaşam alanları inşa ediyoruz, insanların kaynaşacağı, dostlukların kurulacağı mekanlar oluşturuyoruz. Güvenli ve sağlıklı ortamlar sağlamaya çalışıyoruz. Bunu da ekibimle beraber en iyi şekilde yapıyoruz.

medeniyetler buluşması

Türkiye'nin sosyolojik yapısı değişiyor. Kültürel çeşitliliği, kültürel zenginlik haline getirmek için etkinliklerimiz devam edecek. Bu gösterinin bizim için en gurur verici tarafı ise tamamen çalışanlarımız tarafından organize edilmesi ve sahnelenmesidir. Yaklaşık şantiyelerimiz de dahil 15 bine yakın çalışanımız var, biz büyük bir aileyiz. Bu gecede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve bu büyük ailenin bir parçası olan siz değerli konuklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

ali ağaoğlu

Ağaoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Daha önce yabancıya satış yoktu, özellikle mütekabiliyet yasasından sonra İstanbul'a yabancının da ciddi bir ilgisi olmaya başladı. My World Europe projemizde 68 farklı ülkenin pasaportunu taşıyan insanla bir arada yaşamanın, kültürü paylaşmanın sevincini yaşıyoruz. İstanbul'un yakın bir zamanda Londra'yı geçeceğine inanıyorum. Çünkü bu tabiat güzelliği olduğu sürece Londra İstanbul'un rakibi bile olamaz. Dünya vatandaşlarını ev sahibi yapacağımıza inanıyorum.”

medeniyetler buluşması

Babalar Günü'nün de yaklaşması vesilesiyle, Ağaoğlu çalışanları kendilerine her zaman bir baba şefkati ile yaklaşan Ali Ağaoğlu'na ‘Yılın Babası' ödülü vererek sürpriz yaptı. ‘Memleketim' şarkısının hep birlikte söylenmesi ile Anadolu'dan Renkler Medeniyetler Buluşması etkinliği sona erdi.  

Ağaoğlu Halk Oyunları Topluluğu

2011 yılı içerisinde Ağaoğlu çalışanları tarafından büyük bir coşkuyla kurulan ‘ Ağaoğlu Halk Oyunları Topluluğu' , kurulduğu ilk yıldan itibaren Anadolu'dan Renkler programını sergilemeye başlamıştır.  
Dünyanın önde gelen emlak fuarı Dubai Cityscape'te Türk kültürünün zenginliğini en iyi şekilde temsil etmiştir.
Ardından yine dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan Fransa Mipim fuarında bu başarısını bir kez daha kanıtlamıştır. 

ağaoğlu halk oyunları topluluğu

Ege'den Karadeniz'e yurdun dört bir yanına özgü oyunları sergileyen ‘ Ağaoğlu Halk Oyunları Topluluğu' 32'si kadın olmak üzere toplam 50 kişiden oluşmaktadır. 

medeniyetler buluşması

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ağaoğlu, Medeniyetler Buluşması'nda!
  • 12.06.2015 10:55

Ağaoğlu, Medeniyetler Buluşması'nda!

Medeniyetler Buluşması’nda bir araya gelen Ağaoğlu Ailesi, çalışanlarından oluşa ...