maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu, Maslak projesini Dubai Cityscape Fuarı’nda satışa çıkaracak!

Ağaoğlu, Maslak projesini Dubai Cityscape Fuarı’nda satışa çıkaracak!

Yabancılara mülk satışına ağırlık veren Ali Ağaoğlu, İstanbul Maslak’taki 5 bin 300 konutluk projesinin lansmanını Dubai’deki fuarda yapacak

 

Yabancılara mülk satışına ağırlık veren Ali Ağaoğlu, İstanbul Maslak'taki 5 bin 300 konutluk projesinin lansmanını Dubai'deki fuarda yapacak. Türkiye, onur konuğu olduğu Cityscape Global 2012 Fuarı'nda çok sayıda isim ve projeyle yer alacak

Yabancıya gayrimenkul satışını düzenleyen mütekabiliyet yasasının çıkmasıyla birlikte Türk inşaat şirketleri de da yabancı ülkelerdeki hamlelerine başladı.

Birçok firma yurtdışında ajanslar kanalıyla ya da ofis açarak satışlara başlarken, en ilginç hamle ise gayrimenkul sektörünün renkli isimlerinin başında olan Ağaoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'ndan geldi. Ali Ağaoğlu, merakla beklenen Maslak projesinin lansmanını da Dubai'de yapma kararı aldı. Bu kapsamda dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan Cityscape Global 2012'ye katılan Ali Ağaoğlu, 5 bin 300 konutluk dev Maslak projesinin dünyadaki satışını başlatacak.

Şimdiye kadar gayrimenkul sektöründe birçok yeniliğin altına imza attıklarını ifade eden Ağaoğlu, Maslak'taki projenin satışını Dubai'de yaparak yine bir ilki gerçekleştireceklerini söyledi. Mütekabiliyetin çıkmasıyla birlikte birçok ülke vatandaşının Türkiye'den konut alabildiğine işaret eden Ağaoğlu, “Türkiye'de ve İstanbul'da çok kaliteli projeler yapıyoruz. Bunları yabancılara da satmak istiyoruz. Bunun için alt yapı çalışmalarına başladık. Dubai'deki hamle bunun ilk adımı” dedi.

Ağaoğlu, Körfez ülkelerine önemli sayıda gayrimenkul satmayı hedeflediklerini dile getirerek, “Bu ülkelerde büyük potansiyel olduğunu biliyoruz. Çok ciddi hazırlıklar yapıyoruz ve Dubai'de satış ofisini de açıyoruz” diye konuştu.

‘Türkiye'yi de tanıtacağız'

Ali Ağaoğlu, Cityscape Global 2012'nin bu yılki onur konuğunun Türkiye olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

 “Fuarın en büyük standını aldık. Orada Türkiye'deki projelerin uluslararası çapta olduğunu göstereceğiz. Lük ve şaşalı projelerle gündeme gelen Dubai'deki projelere meydan okuyacağız. Orada Türkiye'nin de tanıtımını yapacağız.”

İlk satış 15 Eylül'de

Ali Ağaoğl u, Dubai'deki lansmanın ardından projenin Türkiye'de de satışa çıkacağını vurgulayarak, “Fakat kendi müşterilerimize özel bir fırsat sunacağız. 15 Eylül'de portföyümüzde bulunan müşterilerimize lansman öncesi fiyat avantajı da sunarak ön satışlar yapacağız. Bu duyuruları mail ve mesaj yoluyla yapacağız” diye konuştu. Projenin çok farkı unsurları bünyesinde barındıracağını dile getiren Ağaloğlu, “Fiyatlarımız da ona göre belirledik. İnşaata da başladık ve en kısa sürede teslimleri yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

GYODER de çıkarma yapacak

2-4 Ekim tarihlerinde Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global 2012 Fuarı'na Türk firmaları çıkarma yapacak. Ciyscape'e Türkiye'den Ağaoğlu'nun yanı sıra ofis ve AVM projeleri yapan Tahincioğlu İnşaat ile eski Likör Fabrikası'na yeni proje yapan ViaTrans gibi sektörün önemli oyuncuları da katılıyor. Fuarın en önemli temsilcilerinden biri de GYODER olacak. Fuarda Türkiye gayrimenkul sektörünü düzenleyecek olan GYODER, açtığı standla tanıtım yapacak.

GYODER Başkanı Işık Gökkaya'nın da yer alacağı fuarda, 3 Ekim Çarşamba günü ‘Türkiye'nin 10 Yıllık Geleceğindeki Cazip Yatırım Fırsatları Nelerdir?' ve ‘Türkiye'deki Atıl Alan ve Uygun Alan Projelerine Başarılı Şekilde Yön Vermek' başlıklı paneller düzenlenecek.

Bu arada Fuarda Türkiye'den özel isimler de yer alacak. Bunlar arasında Özlem Gökçe, Avi Alkaş,  Alaeddin Babaoğlu, Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, Emre Çamlıbel, Mehmet Ali Ergin, Tavit Köletavitoğlu ve Hasan Rahvalı bulunuyor.

 ‘Yatırımcılarla buluşacağız'

Fuarın katılımcılarından biri olan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, fuarda tüm projelerini sergileyeceklerini belirterek, “Başta İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Palladium Tower ve Nida Kule Göztepe projeleri olmak üzere, Tahincioğlu Gayrimenkul'un bünyesinde yine İstanbul'un önemli bölgelerinde geliştirdiği projeler için Dubai'deki fuarda çok geniş bir yatırımcı kitlesiyle bir araya geleceğiz. Cityscape bizim için çok güzel bir deneyim olacak” dedi.

 ‘Projeyi orada görücüye sunacağız”

Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan da, eski Likor Fabrikasi arazisinde dünyanın en iyi isimleri ve markalarıyla büyük bir titizlikle proje geliştirdiklerini belirterek, “Bu yıl Türkiye'nin onur konuğu ülke olması nedeniyle Dubai Cityscape Fuarı'nda yer almamızı İstanbul'a olan sorumluluğumuzun bir parçası olarak değerlendirdik. Resmi lansmana çıkmadan projemizi Türkiye'nin bir prestij projesi olarak Dubai'de uluslararası beğeniye sunacağız" diye konuştu.

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hasan Rahvalı, Dubai'de Ağaoğlu projelerini anlattı
  • 22.09.2014 15:01

Hasan Rahvalı, Dubai'de Ağaoğlu projelerini anlattı

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, Dubai'de Ağaoğlu projelerini emlak ...

Ağaoğlu'nun MIPIM'de yayınlanan İngilizce tanıtım videosu!
  • 15.03.2013 14:43

Ağaoğlu'nun MIPIM'de yayınlanan İngilizce tanıtım videosu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun MIPIM 2013 Fuarı'nda yayınlanan İngilizce tanıtım vi ...

Ağaoğlu Maslak projesinin helikopter görüntüsü!
  • 22.10.2012 18:24

Ağaoğlu Maslak projesinin helikopter görüntüsü!

Ağaoğlu'nun Maslak projesindeki son durumu emlaktasondakika.com ekibi olarak hel ...

Ağaoğlu'ndan kentsel dönüşüm yorumu!
  • 06.12.2011 16:45

Ağaoğlu'ndan kentsel dönüşüm yorumu!

Ali Ağaoğlu, 'İstanbul'da Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde 2 milyon konut yen ...

Maslak 1453 hava fotoğrafları
  • 25.12.2013 15:49

Maslak 1453 hava fotoğrafları

Ağaoğlu tarafından inşa edilen Maslak 1453 projesinden hava görselleri ...

Ağaoğlu Pendik Boat Show Fuarı'na katıldı!
  • 24.09.2013 15:20

Ağaoğlu Pendik Boat Show Fuarı'na katıldı!

Ağaoğlu Şriketler Grubu Pendik'te düzenlenmekte olan Boat Show Fuarı'na katıldı. ...