maritbet girişmaritbet
Acun Ilıcalı gözünü Cendere Vadisi'ne dikti

Acun Ilıcalı gözünü Cendere Vadisi'ne dikti

Acun llıcalı'nın konut projesi yapmak için Cendere Vadisi'ndeki birkaç fabrika arazisiyle ilgilendiği biliniyor ancak amacının konut işine girmek olmadığını söylüyor

Türkiye'nin dört bir tarafında kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Yalnızca konut bölgeleri değil sanayi bölgeleri de dönüşümden payına düşeni alıyor. 

İstanbul'un gökdelenler merkezi Maslak'a yakınlığıyla dikkat çeken Cendere Vadisi'nde de dönüşüm fiilen başlamış durumda. Ofisten rezidansa, konuttan AVM'ye kadar Cendere Vadisi'nde halen birçok proje devam ediyor. 270 hektarlık vadide birçok fabrika ve depo alanında da dönüşüm bekleniyor; pekçoğunda pazarlıklar sürüyor. 

Bölge ile yakından ilgilenen isimlerden birinin de yapımcı Acun llıcalı olduğunu öğrendik. Halen "Yetenek Sizsiniz Türkiye" ve "O Ses Türkiye" yarışmalarıyla milyonları ekranlara bağlayan Acun llıcalı, 2005 yılında kurduğu Acun Medya şirketi aracılığıyla 200 kişiye istihdam sağlıyor. Bir süre önce Acun llıcalı'nın konut projesi yapmak için Cendere Vadisi'ndeki birkaç fabrika arazisiyle ilgilendiğini duymuştuk, llıcalı, Kağıthane ve Cendere'de yer sahipleriyle bazı görüşmeler yaptığını doğruluyor ancak amacının konut işine girmek olmadığını söylüyor. Bugüne kadar kiralık stüdyolarda çalışmak durumunda kaldıklarını belirten llıcalı, bir stüdyo kurmak istediğini belirtiyor. Bunun için de 10 dönüm yere ihtiyacı olduğunu, arazi için en az 10 milyon TL'lik kaynak gerektiğini belirten llıcalı, "Ben ev yapmam. Kanal alırım, stüdyo kurarım. Benim kafam ancak böyle işlere çalışır" diyor. 

Para

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ünlülerin yeni gözde tatil beldesi Kaş ve Kalkan oldu!
  • 10.05.2021 17:14

Ünlülerin yeni gözde tatil beldesi Kaş ve Kalkan oldu!

Koronavirüsten kaçan ünlüler Kaş ve Kalkan'a hücum etti. Birçok ünlü isim bu böl ...

Acun Ilıcalı'nın 125 milyon TL'lik villasını kim aldı?
  • 16.09.2020 08:59

Acun Ilıcalı'nın 125 milyon TL'lik villasını kim aldı?

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'nın Kuruçeşme'de oturduğu villayı 125 milyon ...

Nusret Gökçe, kahve dükkanı açmaya hazırlanıyor!
  • 12.09.2020 11:14

Nusret Gökçe, kahve dükkanı açmaya hazırlanıyor!

Nusret Gökçe, altın kaplı etin ardından şimdi de kahveye altın tozu ekledi. ...