maritbet girişmaritbet
A Plus miras kavgası!

A Plus miras kavgası!

A Plus AVM'nin ortağı işadamı Bahri Demir'in ölümünün ardından, kızı Hatice Gül, amcası ve erkek kardeşlerinin babasının mirasını kaçırdıkları gerekçe

A Plus AVM'nin ortağı işadamı Bahri Demir'in ölümünün ardından, kızı Hatice Gül, amcası ve erkek kardeşlerinin babasının mirasını kaçırdıkları gerekçesiyle dava açtı. 

İstanbul'un büyük inşaat şirketlerinden birisinin sahibi olan işadamı Bahri Demir, 6 Temmuz 2016 günü prostat kanseri tedavisi gördüğü İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. İşadamının ölümünün ardından kızı Hatice Gül, Bakırköy 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak, erkek kardeşleri Tanfer ve Hasan Demir ile amcası Servet Demir'in hileli bir vekaletname ile babasına ait gayrimenkul ve şirket hisselerinin devirlerini kendi üzerlerine yaptıklarını iddia ederek şikâyette bulundu. Gül, ihtiyati tedbir kararı konulmasını istedi. Gül'ün dilekçesinde, babasının 1 milyon dolar rayiç bedelli Bakırköy'deki daireyi 600 bin TL'ye Servet Demir'e, 500 bin dolar rayiç bedelli daireyi ise 350 bin TL'ye Tanfer Demir'e satmış gibi gösterdiği iddia edildi. Gül, A Plus AVM'nin ortağı Emiroğlu İnşaat Turizm Sanayi ve Ltd Şti.'nin hisselerinin de Servet Demir, Tanfer Demir ve Hasan Demir'e devredildiğini aktardı. Gül, "Ölüm döşeğinde olan Bahri Demir'in bu işlemleri kendi iradesi ile yapması mümkün değil. Davalıların baskısı altında yapılmış" iddiasında bulundu. 

TEDBİR KARARI KOYDURDU 

Mahkeme, Gül'ün şikâyetini haklı bularak Bakırköy'deki 2 daire ve Emiroğlu İnşaat Turizm Sanayi Ltd. Şirketi'nin devredilen hisselerine ihtiyati tedbir konulmasına karar verdi. 

Mirastan mahrum kalan işadamı Bahri Demir'in eşi Mahinur Demir de davalıların ellerindeki vekaletnameyi daha fazla kötüye kullanmamaları için Bakırköy 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı.

Habertürk

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Balance Güneşli müstakil ofisleri Mart ayı itibari ile satışta
  • 20.03.2017 13:45

Balance Güneşli müstakil ofisleri Mart ayı itibari ile satışta

Basın Ekspres’in A plus ofis projesi Balance Güneşli, müstakil ofis bloklarını s ...

A Plus miras kavgası!
  • 29.11.2016 09:25

A Plus miras kavgası!

A Plus AVM'nin ortağı işadamı Bahri Demir'in ölümünün ardından, kızı Hatice Gül, ...

Adam Kule'de 50 ay vade ile 0 faiz fırsatı
  • 04.03.2016 14:31

Adam Kule'de 50 ay vade ile 0 faiz fırsatı

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam ...

AVM'lerde döviz kuru kiracı lehine sabitleniyor!
  • 04.01.2012 15:27

AVM'lerde döviz kuru kiracı lehine sabitleniyor!

Kuru sabitleyen alışveriş merkezi sayısının gittikçe arttığı şu günlerde, AVM ku ...