maritbet girişmaritbet
3’üncü köprü nereyi canlandıracak! İşte son fiyatlar!

3’üncü köprü nereyi canlandıracak! İşte son fiyatlar!

İstanbul’a yapılacak 3’üncü köprü, en çok nereleri zengin edecek. Bölgeden geçecek otoyol, bağlantı yolları ve çıkış noktaları arazi fiyatlarını daha şimdiden hareketlendirdi…

Kaynak: Bülent EKİMCİ / Para Dergisi

 

İstanbul'da yapılacak 3'üncü köprü, otoyollar ve çıkış noktaları, bu kez dikkatleri Adapazarı-Sakarya bölgesine çekti. 3'üncü köprünün Garipçe ve Poyrazköy arasında yapılacağını söyleyen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kuzey Marmara Otoyolu'nun ise Çatalca'dan başlayarak köprüye bağlanacağını ve Beykoz'un üst kısmından geçip Gebze'ye bağlanacağını açıkladı.
 
Avrupa Yakası'nda Kuzey Marmara Otoyolu'na ilk bağlantı Çatalca-Hadımköy arasında ve Anadolu Yakası'nda ise Orhanlı bölgesinde yapılacak. Her iki bölge de lojistik merkez olarak belirlendi. Anadolu Yakası'nda Riva çıkışı ile Kavacık Kavşağı'ndan TEM'e bağlanacak olan yeni otoyolun, Avrupa Yakası'nda ise Arnavutköy, Kemerburgaz-Göktürk ve Zekeriyaköy çıkışları olması planlanıyor.
 
İMAR İZNİ OLMAYAN YERLER
Kuzey Marmara Otoyolu'nun büyük bölümü, kamu arazilerinden geçeceği açıklandı. Şimdi gözler açıklanan güzergahta en çok prim yapacak bölgelere çevrildi. Otoyolun geçeceği güzergahlar üzerinde bulunan Çatalca, su havzasında bulunduğu için arazilere imar izni verilmiyor. Bu yüzden de alınacak arazinin prim yapma olasılığı yok. Kemerburgaz-Göktürk'te de arazi bulmak artık neredeyse olanaksız. Zekeriyaköy'de ise arazi fiyatları zaten oldukça yüksek. Anadolu Yakası'nda bulunan Riva'daki arazilerin de imar izni bulunmuyor.
 
PRİM YAPACAK YERLER
Yeni otoyol güzergahı, İstanbul'a yakınlığı nedeniyle en çok Sakarya-Adapazarı bölgesindeki arazilere değer kazandıracak gibi gözüküyor. Sakarya-Adapazarı'nın merkezinde ve merkeze yakın olan Karaman, Camii ve Korucuk'ta arsaların metrekaresi 70-90 lira arasında değişiyor. 1999 depreminde en çok hasar gören eski Adapazarı'nda arsaların metrekaresi 150 liradan başlayıp 300 liraya kadar çıkıyor. Bölgedeki ticari alanların metrekare fiyatları ise 70-150 lira arasında seyrediyor. Sakarya'nın merkezine çok yakın olan Arifiye, Erenler ve Serdivan'da arsa ve arazi fiyatları merkezdeki fiyatlarla hemen hemen aynı seviyede.
 
SAKARYA'NIN EN GÖZDE YERİ
Sakarya'nın en gözde bölgesi olan Karasu'da, yazlık konut arsalarının metrekaresi 100 ile 500 lira arasında değişiyor. Kibar Holding'in demir çelik fabrikası ve Çinli Chery'nin bölgeye otomobil fabrikası kuracağını açıklaması, liman yapılması ve iki adet daha liman yapılacağının açıklanması Karasu'daki arazi fiyatlarını patlatmış. Bölgedeki gayrimenkul uzmanlarından Erdal Bıçakçı, arazi fiyatlarının her gün daha da yukarıya doğru çıktığını söylüyor.
Metrekare fiyatları 80-200 lira arasında olan sanayi ve depolama arsaları, liman çevresindeki parsellerde 100 ile 500 liraya kadar çıkıyor. Karasu'da Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arazilerin metrekaresi ise 60-100 lira arasında değişiyor. Bölgede tarla vasfındaki arazilerin metrekaresi 10 liradan başlıyor.
İhale edilen Karasu-Kandıra-Şile-İstanbul yolu, Karasu ile İstanbul arasındaki mesafeyi 110 km'ye indirecek. İhale edilen Bartın-Karasu-Arifeye demir yolunun da bölgede hareketlilik yaratması bekleniyor.
 
KOCAALİ'DEKİ YAZLIKLAR
Karadeniz'e sahili olan Kocaali, yazlık konut yapımı ve arsa satışları oldukça hareketli olan bir yer. Bölgede arsaların metrekareleri bulunduğu yere göre 100 ile 400 lira civarında değişiyor. Bölgede, üç katlı tripleks villalar 90 bin ile 150 bin liraya satılıyor.
Fındık bahçelerinin çoğunlukta olduğu Kocaali'de; tapulu bahçelerin metrekaresi 20 liraya, tapusuz bahçelerin metrekaresi ise 10 liraya satılıyor.
 
SANAYİ ARSALARI
Sakarya'nın E-5 Karayolu'na yakın bölgesi Hendek'te, sanayi arsaları ön plana çıkıyor. Hendek'teki Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi arsalarının metrekaresi 100 lira civarında. E-5 Otoyolu'na cephesi bulunan arazilerin metrekaresi 100 liradan başlayıp yerine göre 200 liraya kadar çıkabiliyor.
Hendek'teki konutların fiyatları ise 65 bin ile 120 bin lira arasında değişiyor. Fındık bahçelerinin fiyatlarında son yıllarda büyük düşüş olduğunu ifade eden Erdal Bıçakçı, bahçelerin metrekaresinin 15-20 liraya satıldığını söylüyor. Bölgedeki köylerde tarla vasfındaki arazilerin metrekare fiyatları 6 ile 20 lira arasında.
 
ÇİM YETİŞTİRİCİLĞİ REVAÇTA
Son yıllarda çim yetiştiriciliği ile ön plana çıkan Akyazı'da, çim ekilen tarla vasfındaki arazilerin metrekareleri 15-20 lira arasında değişiyor. Arsa metrekare fiyatları 150-250 lira arasında olan bölgede, ev fiyatları 60 bin ile 100 bin lira arasında değişiyor. Bölgede, sanayi arsalarının metrekaresi 60-100 liradan satılıyor.
 
KAYNARCA GELİŞMEYE AÇIK
Karasu ve Kocaali'den sonra Sakarya'nın Karadeniz'e açılan 3'üncü ilçesi Kaynarca. Az gelişmiş bir bölge olarak dikkat çeken Kaynarca'nın, Karasu-Kandıra-Şile otoyolunun açılmasıyla birlikte hareketleneceği tahmin ediliyor. Karasu'daki sanayi yatırımlarının Kaynarca'ya da kayması kaçınılmaz gibi gözüküyor.
Bölgenin en ucuz arazileri şu anda Kaynarca'da bulunuyor. Bölgede arazilerin metrekare fiyatları 10 lira civarında. Sahil şeridindeki arsa ve arazilerin metrekare fiyatları da 50-150 lira arasında değişiyor. Kaynarca'nın merkezinde arsaların metrekaresi 70-150 lira, evlerin fiyatları da 60 bin lira civarında.
 
GEYVE VE PAMUKOVA
Geyve ve Pamukova'da yoğun olarak meyve ve sebzecilik yapılıyor. Bu yüzden verimli bölgelerde tarla vasfındaki arazilerin metrekare fiyatları 50 liraya kadar çıkıyor. Bölgedeki kıraç arazilerde ise metrekare fiyatları 5-10 lira arasında değişiyor. Geyve'de konut arsalarının metrekare fiyatları ise 70-150 lira arasında.
 
KARAPÜRÇEK
Geyve'nin sınır komşusu Karapürçek'te ise sanayi arsalarının metrekaresi 50 liraya kadar çıkıyor. Konut arsalarının metrekaresi 50-150 liradan satılan bölgede, tarla vasfındaki araziler ise 5-15 liraya gidiyor.  Karapürçek'te evlerin fiyatları ise 50 bin ile 65 bin lira arasında değişiyor.
 
SÖĞÜTLÜ VE FERİZLİ
Söğütlü ve Ferizli'de konut arsalarının metrekaresi75-150 lira arasında değişiyor. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi'nde arazilerin metrekaresi 75 liraya kadar çıkıyor. Bölgedeki konut fiyatları ise 60 bin lira civarında. Tarla vasfındaki arazilerin dönümü 6 bin ile 10 bin lira arasında değişiyor. 
 
TURİZT ÇEKEN İKİ BÖLGE
Eski Osmanlı evleriyle dikkat çeken Taraklı, Sapanca ile birlikte bölgedeki turistik yerlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Bölgede, konut arsalarının metrekare fiyatı 70-150 lira arasında seyrediyor. Tarım ve meyveciliğin geliştiği Taraklı'da tarla vasfındaki arazilerin metrekaresi 7 ile 25 lira arasında değişiyor.
Gölü ve dinlenme tesisleriyle turist çeken Sapanca ise villa ve 2'inci konut alanı olarak ön plana çıkıyor. Konut arsalarının metrekare fiyatları 100-400 lira arasında değişen Sapanca'da, lüks villaların fiyatları 400-500 bin liraya kadar çıkıyor.
 
Tarık DÜNDAR / Forum Gayrimenkul Ekspertiz Uzmanı
“Bölgede fiyatlar artmaya başladı”
Sakarya-Adapazarı, İstanbul'daki küçük yatırımcının zaten gözde bölgesiydi. Kocaali ve Sakarya'nın kuzeyinde yer alan Kandıra, Kaynarca, Ferizli lokasyonunda köy yaşantısı ön plana çıktığı için Anadolu insanı buralara yerleşti. İzmit Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı imar çalışmalarıyla köy yerleşim alanları, tarımsal araziler ve kısmen tarımsal araziler olarak birbirinden ayrıldı. Kadostral alanlarda yüzde 5 imar izni verildi. Köy yerleşik alanlarında arazilerin dönümü 20-25 bin liradan 40 bin liraya kadar yükseldi.
Sakarya-Adapazarı bölgesinde yıllarca otoban buradan geçecek spekülasyonlarıyla arazi satışları yapıldı. Kandıra ve ormansız alan dediğimiz yerlere insanlar hücum etti.
 
İstanbul'a yapılacak 3'üncü köprü ile birlikte otoyol güzergahlarının açıklanmasıyla toprağını satacak köylülerin pazarlık gücü de artmış oldu. Yola cephesi olmayan arazilerin metrekaresi 6 liradan 8 liraya çıktı. Yola cephesi olan yerlerde ise arazilerin metrekaresi 20-25 liradan 38-40 bin liraya yükseldi.
Otoyol güzergahının açıklanmasıyla Kandıra, hendek ve Ferizli bölgesi ön plana çıktı. Karasu, Kefken, Hendek ve Sakarya çıkışları olacağı için Hendek ve Sakarya'nın kuzeyi daha çok değer kazanacak. Sakarya'da ve Kocaali'de yüzde 25 doluluk oranı bulunan Organize Sanayi Bölgeleri'de (OSB) değerlenecek.
1999 depreminden sonra bölgede Yenikent, Camili, Karaman ve Koruca konut bölgesi olarak belirlendi. Ancak yapılan konutlar daha doldurulamadı bile. Pamukova, Geyve ve Taraklı ise daha çok çiftlik arazisi bölgesi olarak belirlendi.
 
Erdal BIÇAKÇI / Gayrimenkul Uzmanı
“Sakarya Karasu hareketlenecek”
Kibar Holding'in demir-çelik fabrikası, Chery otomobil fabrikasının kurulacak olması ve liman yapılması Sakarya Karasu'ya olan ilgiyi artırdı. Karasu'ya iki adet daha liman yapılacak. Bölgede fiyatlar yukarıya doğru çıkıyor.
Bartın-Karasu-Arifiye demir yolunun ihale edilmesi de bölgeye hareket getirecek. Karasu'da, arazinin dönümü 10 bin liradan başlıyor. Organize Sanayi'de ise metrekare fiyatları 60-100 lira arasında değişiyor. Liman çevresindeki parsel arsaların metrekaresi ise 100-500 liraya satılıyor.
Bölgede, fındık bahçelerinin fiyatlarında da son yıllarda düşüş oldu. Fındık bahçelerinin dönümünü 15-20 bin liraya satın almak mümkün.    
 
Turan CANOL / Canol Emlak
“Merkeze yakın köyler değerlenir”
Yapılacak otoban Kaynarca ile Adapazarı'nın arasından geçecek. Kaynarca ile Adapazarı arasında ise 23 km mesafe var. Bu güzergahta dönümü 10-15 bin liradan satılan arazinin yol geçince fiyatı 40-50 bin lirayı bulur.
Merkezlere yakın köyler daha çok değer kazanır. Korucak, Kaymaz, Kazımpaşa, Alandüzü, Camili ve Mahmudiye biraz daha merkeze yakın köyler. Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) de çevresine değer kazandırıyor tabi. 
 

Sakarya ve çevresindeki satılık araziler

Yer

Büyüklüğü (m2)

Fiyatı

Tel

Sakarya merkez

1.000

40.000 TL

0264 277 61 50

Sakarya merkez

9.000

60.000 TL

0264 277 64 00

Sakarya merkez

3.300

100.000 TL

0264 281 80 44

Adapazarı Serdivan

1.200

35.000 TL

0264 281 77 22

Adapazarı Serdivan

3.500

115.000 TL

0264 281 77 22

Adapazarı Büyükhataplı

4.060

40.000 TL

0262 551 41 08

Adapazarı Büyükhataplı

14.400

70.000 TL

0264 279 51 72

Adapazarı Nasuhlar

4.920

50.000 TL

0264 277 61 50

Adapazarı Nasuhlar

9.540

100.000 TL

0264 277 61 50

Adapazarı Çaybaşı

2.660

50.000 TL

0264 279 54 05

Adapazarı Çaybaşı

6.300

90.000 TL

0264 277 88 92

Adapazarı Bekirpaşa

1.580

50.000 TL

0264 281 31 00

Adapazarı Bekirpaşa

3.650

120.000 TL

0264 273 58 00

Adapazarı Kazımpaşa

5.600

65.000 TL

0264 277 61 50

Adapazarı Kazımpaşa

22.000

350.000 TL

0264 277 61 50

Adapazarı Selahiye

5.860

80.000 TL

0264 278 61 71

Adapazarı Adliye

2.300

120.000 TL

0264 272 68 85

Adapazarı Salmanlı

23.776

120.000 TL

0264 279 51 72

Adapazarı Meşeli

50.000

150.000 TL

0264 278 07 68

Adapazarı Yeşilyurt

11.000

160.000 TL

0264 277 48 64

Adapazarı Çaybaşıfuadiye

13.000

225.000 TL

0264 277 88 92

Adapazarı Camili

4.300

240.000 TL

0264 278 78 42

Adapazarı Karadere

44.600

250.000 TL

0262 551 41 08

Adapazarı Budaklar

50.000

250.000 TL

0264 282 46 46

Adapazarı Arifiye

5.000

290.000 TL

0264 229 43 15

Adapazarı Hasanbey

7.000

300.000 TL

0264 278 78 42

Adapazarı Yazlık

3.190

300.000 TL

0264 281 80 44

Adapazarı Erenler

1.750

310.000 TL

0264 281 95 80

Adapazarı Karaman

30.000

350.000 TL

0264 278 78 42

Adapazarı Kayrancık

45.700

450.000 TL

0264 279 51 72

Adapazarı Aralık

30.000

450.000 TL

0264 281 95 80

Adapazarı Nehirkent

6.500

455.000 TL

0264 279 54 05

Geyve merkez

2.960

28.000 TL

0286 887 40 27

Geyve Alifuatpaşa

2.015

24.000 TL

0264 551 58 59

Geyve Alifuatpaşa

3.950

42.000 TL

0264 279 51 72

Geyve Alifuatpaşa

30.000

60.000 TL

0264 516 06 42

Geyve Dereköy

1.400

28.000 TL

0264 516 06 42

Geyve Kozan

2.175

45.000 TL

0264 551 58 59

Geyve Kozan

7.780

210.000 TL

0 64 551 58 59

Geyve Hacıosmanlar

25.000

50.000 TL

0264 279 54 05

Geyve Bağlarbaşı

5.000

55.000 TL

0264 516 06 42

Geyve Düzakçaşehir

3.140

60.000 TL

0264 551 55 66

Geyve Düzakçaşehir

12.490

95.000 TL

0264 516 06 42

Geyve Çamlık

20.000

70.000 TL

0264 277 88 92

Geyve Çamlık

19.000

95.000 TL

0264 277 88 92

Geyve Eşme

3.087

90.000 TL

0264 516 01 36

Geyve Eşme

5.000

110.000 TL

0264 516 06 42

Geyve Güney

37.000

100.000 TL

0264 279 54 05

Geyve Bağlarbaşı

37.545

120.000 TL

0264 281 94 00

Geyve Sarıgazi

21.000

200.000 TL

0264 516 12 31

Geyve Akkaya

98.000

300.000 TL

0264 516 06 42

Kaynarca merkez

1.000

10.000 TL

0264 871 30 99

Kaynarca merkez

9.500

70.000 TL

0264 871 32 70

Kaynarca merkez

20.000

110.000 TL

0264 871 37 51

Kaynarca Ömerağa

1.125

15.000 TL

0264 681 23 54

Kaynarca Akbaşlı

5.000

35.000 TL

0216 640 21 22

Kaynarca Okçular

3.500

45.000 TL

0264 281 31 00

Kaynarca Kızılcaali

6.900

45.000 TL

0216 378 78 56

Kaynarca Kızılcaali

15.000

75.000 TL

0264 277 88 92

Kaynarca Kızılcaali

21.000

105.000 TL

0264 277 88 92

Kaynarca Kızılcaali

33.000

165.000 TL

0264 277 88 92

Kaynarca Büyükyanık

5.404

65.000 TL

0264 871 30 99

Kaynarca İmamlar

6.099

65.000 TL

0216 398 48 16

Kaynarca Sarıbeyli

18.900

120.000 TL

0262 324 34 54

Kaynarca Müezinler

5.850

130.000 TL

0264 279 50 22

Kaynarca Güven

7.480

140.000 TL

0262 551 21 55

Kaynarca Gölce

30.000

150.000 TL

0216 488 00 20

Kaynarca Karamanlar

13.000

150.000 TL

0216 398 48 16

Kaynarca Turnalı

24.000

150.000 TL

0264 871 30 99

Kaynarca Arifağa

44.000

330.000 TL

0264 277 48 64

Kaynarca Birlik

90.000

500.000 TL

0264 812 24 34

Kaynarca Karaçalı

52.000

625.000 TL

0262 551 21 34

Kaynarca Taşoluk

143.000

650.000 TL

0264 871 30 99

Kaynarca Kulaklı

139.000

973.000 TL

0264 277 88 92

Pamukova merkez

1.616

10.000 TL

0264 551 58 59

Pamukova merkez

2.931

40.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova merkez

4.000

45.000 TL

0264 551 50 01

Pamukova Şahmelek

1.373

12.500 TL

0264 551 55 66

Pamukova Şahmelek

26.183

55.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova Şahmelek

14.000

70.000 TL

0264 551 51 12

Pamukova Hüseyinli

2.500

13.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova Hüseyinli

2.550

20.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova Kazımiye

4.124

18.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova Kazımiye

5.900

25.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova Kazımiye

7.595

45.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova Cihadiye

2.900

18.000 TL

0264 551 38 92

Pamukova Kadıköy

1.841

20.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova Kadıköy

4.850

35.000 TL

0264 551 58 59

Pamukova Bacıköy

2.000

24.000 TL

0264 551 58 59

Pamukova Gökgöz

3.250

40.000 TL

0264 517 34 12

Pamukova Gökgöz

4.000

40.000 TL

0264 516 01 36

Pamukova Gökgöz

14.750

120.000 TL

0264 516 01 36

Pamukova Pınarlı

3.900

25.000 TL

0264 551 55 66

Pamukova Pınarlı

5.635

30.000 TL

0264 551 55 66

Pamukova Pınarlı

5.050

35.000 TL

0264 551 55 66

Pamukova Pınarlı

12.000

120.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova Oruçlu

1.253

28.000 TL

0264 551 58 59

Pamukova Kemaliye

6.262

30.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova İsabalı

6.680

100.000 TL

0264 551 58 59

Pamukova İsabalı

13.627

150.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova Hayrettin

1.460

35.000 TL

0264 551 58 59

Pamukova Hayrettin

4.400

52.000 TL

0264 278 61 71

Pamukova Çardak

3.325

37.000 TL

0264 551 58 59

Pamukova Çardak

26.000

150.000 TL

0264 551 51 12

Pamukova Karapınar

2.200

40.000 TL

0264 551 54 53

Pamukova Bayırakçaşehir

2.910

40.000 TL

0264 516 01 36

Pamukova Bayırakçaşehir

12.000

100.000 TL

0264 516 12 31

Pamukova Turgutlu

4.500

50.000 TL

0264 551 38 92

Pamukova Turgutlu

8.000

80.000 TL

0264 551 55 66

Pamukova Turgutlu

6.620

100.000 TL

0264 551 51 12

Pamukova Eskiyayla

13.000

55.000 TL

0264 551 58 59

Pamukova Mekece

10.000

90.000 TL

0264 551 55 66

Pamukova Paşalar

6.200

100.000 TL

0264 551 51 12

Pamukova Teşvikiye

27.500

400.000 TL

0264 516 06 42

Söğütlü merkez

4.410

15.500 TL

0264 681 23 54

Söğütlü merkez

8.420

52.000 TL

0264 281 95 80

Söğütlü Merkez

14.000

60.000 TL

0262 325 89 89

Söğütlü Sıraköy

2.600

27.000 TL

0264 681 23 54

Söğütlü Sıraköy

5.000

34.500 TL

0216 527 85 68

Söğütlü Tokmaklıdere

1.600

21.500 TL

0216 527 85 68

Söğütlü Tokmaklıdere

8.000

80.000 TL

0264 281 77 22

Söğütlü Fındıklı

14.560

40.000 TL

0264 681 23 54

Söğütlü Fındıklı

17.000

60.000 TL

0264 279 54 05

Söğütlü Fındıklı

21.440

110.000 TL

0264 681 23 54

Söğütlü Yeniköy

16.000

56.000 TL

0264 277 88 92

Söğütlü Soğucak

12.470

60.000 TL

0264 681 23 54

Söğütlü Kurudil

12.000

63.000 TL

0264 271 42 82

Söğütlü Maksudiye

14.200

66.000 TL

0264 281 77 22

Söğütlü Maksudiye

24.200

155.000 TL

0264 681 42 47

Söğütlü Maksudiye

34.000

200.000 TL

0264 281 77 22

Söğütlü Sıraköy

40.000

200.000 TL

0264 277 88 92

Taraklı Yeniköy

2.024

16.000 TL

0264 279 51 72

Taraklı Yeniköy

11.703

50.000 TL

0264 279 51 72

Taraklı Yeniköy

10.000

100.000 TL

0264 279 51 72

Taraklı Hacıyakup

64.000

150.000 TL

0264 279 54 05

Taraklı Hacıyakup

250.000

1.250.000 TL

0264 551 54 49

Taraklı Mahdumlar

40.000

260.000 TL

0264 277 88 92

Kocaali merkez

2.000

20.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali merkez

6.000

30.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali merkez

7.000

70.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali Demiraçma

5.000

20.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali Melen

1.320

40.000 TL

0264 812 51 45

Kocaali Melen

10.000

200.000 TL

0264 278 90 58

Kocaali Karapelit

7.191

42.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali Selahiye

7.500

60.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali Selahiye

15.000

100.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali Kirazlı

15.000

90.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali Gümüşoluk

14.000

90.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali Gümüşoluk

15.438

90.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali Gümüşoluk

26.000

195.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali Kadıköy

4.200

90.000 TL

0264 812 24 34

Kocaali Koğukpelit

11.500

100.000 TL

0264 812 24 34

Ferizli merkez

6.600

40.000 TL

0264 681 42 47

Ferizli Merkez

6.250

60.000 TL

0264 681 42 47

Ferizli Ceylandere

3.000

90.000 TL

0264 281 77 22

Ferizli Ağacık

42.000

150.000 TL

0264 681 23 54

Ferizli Sinanoğlu

20.000

180.000 TL

0264 277 69 29

Hendek merkez

1.000

45.000 TL

0264 614 60 87

Hendek Hicriye

11.600

55.000 TL

0262 412 22 50

Hendek Hicriye

11.000

110.000 TL

0380 523 88 45

Hendek Tuzak

11.000

160.000 TL

0264 277 48 64

Hendek Kızanlık

60.000

165.000 TL

0216 680 10 80

Hendek Kargalıhanbaba

6.000

350.000 TL

0224 513 27 17

Hendek Süleymaniye

50.000

500.000 TL

0537 932 19 59

Hendek Kargalıyeniköy

16.000

800.000 TL

0262 412 22 50

Hendek İkramiye

184.000

1.288.000 TL

0262 551 61 09

Akyazı merkez

16.000

120.000 TL

0264 273 58 00

Akyazı Uzunçınar

4.000

55.000 TL

0264 279 54 05

Akyazı Uzunçınar

6.100

80.000 TL

0264 279 54 05

Akyazı Düzyazı

10.000

80.000 TL

0264 279 54 05

Akyazı Bedilkazancı

7.000

100.000 TL

0264 281 68 67

Akyazı Altındere

6.636

120.000 TL

0262 323 44 48

Akyazı Altındere

8.300

155.000 TL

0264 281 31 00

Akyazı Altındere

11.200

210.000 TL

0226 462 98 22

Akyazı Yeniormanköy

6.000

150.000 TL

0537 774 82 10

Akyazı Hasanbey

12.000

150.000 TL

0537 774 82 10

Akyazı Gebeş

12.000

150.000 TL

0264 279 54 05

Akyazı Kepekli

27.000

197.000 TL

0262 414 13 08

Akyazı Kuzuluk

11.000

250.000 TL

0264 437 88 63

Akyazı Ballıkaya

27.000

250.000 TL

0264 437 88 63

Akyazı Vakıf

6.802

300.000 TL

0264 418 76 66

Akyazı Erdoğdu

4.010

320.000 TL

0264 418 76 66

Akyazı Bıçkıdere

39.900

440.000 TL

0264 281 77 22

Akyazı Gücücek

12.000

480.000 TL

0264 353 51 57

Akyazı Kızılcıkorman

53.000

650.000 TL

0262 323 67 68

Akyazı Türkormanköy

17.000

680.000 TL

0537 774 82 10

Sapanca

15.360

500.000 TL

0264 592 60 56

Sapanca Muradiye

1.200

75.000 TL

0262 371 51 72

Sapanca Hacımercan

2.420

75.000 TL

0264 281 31 00

Sapanca Akçay

15.190

190.000 TL

0530 345 59 41

Sapanca Kurtköy

9.350

200.000 TL

0264 592 60 56

Sapanca Kırkpınar

7.000

400.000 TL

0264 278 07 68

Karasu Denizköy

6.000

105.000 TL

0264 281 95 80

Karasu Denizköy

16.800

250.000 TL

0264 279 54 05

Karasu Tuzla

6.557

190.000 TL

0264 812 24 34

Karasu Kuyumculu

9.680

350.000 TL

0264 812 51 45

Karasu Manavpınarı

42.000

500.000 TL

0264 718 85 65

Karasu Akkum

135.000

675.000 TL

0264 718 26 36

Yukarı Dereköy

6.500

120.000 TL

0264 282 46 46

Karapürçek Yükselköy

8.000

160.000 TL

0264 281 95 80

 

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz