maritbet girişmaritbet
20 milyon dolara eğlence parkı gibi ev!

20 milyon dolara eğlence parkı gibi ev!

Celiné Dion'un Florida'daki evi aynı bir aqua-park gibi…

Kaynak: SELİN KUNT / HABERTURK.COM

 
 
Dünyaca ünlü şarkıcı Celiné Dion'un 20 milyon dolarlık evi onun su sevgisini fazlasıyla yansıtıyor. Florida'da zenginlerin muhiti olarak bilinen Jupiter Island adasında bulunan malikanede 2 devasa yüzme havuzu, 1 normal boy havuz, 2 kaydırak, havuzlardan birinde nehir misali akış yaratmak için suyu hareket ettiren sistem, bir de gel-git mekanizması bulunuyor.

Dion hakkında yapılan haberlerde adadaki tüm su rezervini havuzları için kullandığı, bu yüzden de susuzluk ve kesintiler meydana geldiği için eleştirilmişti. Yarattığı sıkıntı yüzünden ciddi bir ceza ödemek zorunda kalan yıldız bunun üzerine su parkının yıllık 25 milyon litrelik su ihtiyacını karşılamak için arazisine 6 tane kutu açtırdı ve özel bir devridaim sistemi kurdurdu.
 
Sahip olduğu su parkının haricinde de oldukça görkemli olan malikane yaklaşık 1.000 metrekarelik, 8 yatak odalı bir yapı. Malikanenin içinde 45 metrekarelik bir gardrop (kıyafet odası desek daha doğru), sahil tarafında yer alan bir spor salonu ve de yeraltı garajı var.
  • Etiketler:

Yorum Yaz