maritbet girişmaritbet
17 bin TL’ye özel tasarım konteyner!

17 bin TL’ye özel tasarım konteyner!

Lüks bir villadan hiçbir farkı olmayan özel tasarım konteynerler, 17 bin TL'den başlayıp 100 bin TL'ye kadar satışa sunuluyor.

Son zamanlarda giderek büyüyen konteyner ve prefabrik evler yepyeni bir boyut kazandı. Özellikle özel tasarım konteynerler hem fiyat hem de model açısından kullanıcıya büyük kolaylık sağlıyor. Konteynerler konusunda uzman olan AKTİM Konteyner Genel Müdürü Sezer Gürman, emlaktasondakika.com'a özel açıklamalarda bulundu. 

Türkiye'de konteyner evlere talep ve ilgi nasıl?
Çok yoğun talep alıyoruz. Yurtiçi ve yurt dışında konteynerler depolama amaçlı olarak çok kullanılıyor. Ayrıca yük taşıma, konut, ofis, mutfak, yatakhane, yemekhane ve şantiyelerde tercih ediliyor. 

özel tasarım konteyner

Özel tasarım konteynerlerde hangi modeller daha çok tercih ediliyor? Fiyat aralığı nedir?
Özel taşarım konteynerlerde çok çeşitli model tercihleri var. Müşterilerimiz kendi zevklerine uygun modelleri seçmekte. Genellikle modellerin dış kaplamalı olanları tercih edilmektedir. Yani müşterilerimiz tercihlerini görsel açıdan en güzel gözükenlerden yana kullanıyor. Özel tasarım konteynerlerin ortalama standardı 3x7=21m2'dir. Ama müşterinin istediği doğrultusunda istenilen her ebatta ve ölçüde özel tasarım konteyner üretmekteyiz. Fiyat aralığımız, 17 bin 500TL'den başlayıp ölçü ve modele göre 100 bin TL'ye kadar çıkmaktadır.

Konteynerlerin izolasyonu nasıl sağlanıyor?
Konteynerler şantiye (yaşam konteyner) ve İSO yük konteyner olarak ikiye ayrılıyor. Dünyada en önemli konteyner üreticisi Çin. İSO yük konteynerlerini sıfır ve 2.el olarak biz de Çin'den alıp müşterinin hizmetine sunmaktayız. Bu ürünlerin izolasyonu strafor, taş yünü ve çam yünü ile sağlanıyor. 

özel tasarım konteyner

Alt yapı sorunu nasıl aşılıyor? (Elektrik, su, tuvalet gideri gibi)
Bazı konteynerlerde temiz ve pis su giderlerini depolama ile kendi içinde yapmaktayız. Elektrik ve su ise dışarıdan karşılanmaktadır. Hiçbir sıkıntısı yaşanmıyor. Ayrıca pis su giderleri dışarıdan kanal açılarak (pimaş boru takılarak) kanalizasyona verilmektedir.

özel tasarım konteyner

Müşterilerden ilginç talepler geliyor mu? 
Müşterilerimizden değişik talepler gelmekte. Bunun içinde evlerimizde yapılan tüm dekorasyon işleri (alçıpan, parke, duşakabin, tuvalet, mutfak, WC, seramik… gibi) dekorasyon konteynerlere da uygulanmaktadır.

Konteyner evi yapacak firmayı seçerken nelere dikkat etmek gerekli?
Konteyner evlerini yapacak firmalar Türkiye'de marka olmuş firmalardır. Bu konuda müşteri iyi araştırma yapıp kararını ona göre vermeli. Normal konteynerlerden günde 4 adet yapılırken, özel tasarım konteynerden 20 günde 1 adet yapmaktayız. Özel tasarım konteynerlerde işçilik ve kullanılan malzeme çok önemlidir. 

özel tasarım konteyner

Konteynerler her arsaya ve tarlaya yapılabilir mi? En fazla kaç katlı olabilir?
Konteynerler, her arsaya ve her tarlaya yapılabilir. 3 katın üzerinde konteyner yapmamaya gayret ediyoruz. Depreme dayanaklı olması çok önemli. Bizim yaptığımız konteynerlerin dayanıklılık süresi 50 yıldır. 

Konteynerler için imar durumu nedir?
Konteynerler, prefabrik yapılar gibi imar-iskan ruhsata tabii değildir.

Merve N. Güreş/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

17 bin TL’ye özel tasarım konteyner!
  • 29.10.2015 14:57

17 bin TL’ye özel tasarım konteyner!

Lüks bir villadan hiçbir farkı olmayan özel tasarım konteynerler, 17 bin TL'den ...