maritbet girişmaritbet
Yıldız Entegre, yarışma ile evinizin parkelerini yeniliyor!

Yıldız Entegre, yarışma ile evinizin parkelerini yeniliyor!

Yıldız Entegre, ‘’Çek Seç Uygula’’ teknolojisiyle evinin parkesini değiştirenleri ödüllendirecek.

Türkiye'de bir ilk olan ve artırılmış gerçeklik ile beğendiğiniz parkeyi evinizin zeminine sanal olarak uygulanmış halini görmenize imkan veren Yıldız Entegre, şimdi de uygulamaya özel yarışma başlatıyor.

18 Aralık 2020 – 18 Ocak 2021 tarihleri arasında Instagram üzerinden başvurulabilecek olan yarışmada ‘'Çek Seç Uygula'' teknolojisiyle evinin parkesini değiştirenler ödüllendiriliyor.

Son yıllarda dijitalleşmeye yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Yıldız Entegre, müşterilerine en iyi dijital deneyimi sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Türkiye'de bir ilk olan Çek, Seç, Uygula! adlı teknolojisi ile parkelerin yenilenmesi sürecinde tüketicilerin ufkunu açan Yıldız Entegre, şimdi de sosyal medya üzerinde düzenlediği yarışma ile uygulamayı kullanarak parkelerini yenileyen ve evinde yeni tasarımlar yapan takipçilerini ödüllendiriyor.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin sadece Yıldız Entegre uygulamasını indirmesi ya da web sitesinde Çek Seç Uygula bölümüne girmesi; evinin fotoğrafını çekmesi; çektiği fotoğrafı Instagram üzerinde doğrudan mesaj veya #çekseçuygula ya da @YıldızEntegre etiketiyle paylaşması yeterli.

Tüketicilerin parke dekorlarını ve ürünlerini dijital ortamda deneyimlemesini sağlayacak yarışmaya 18 Ocak 2021'e kadar başvuru yapılabilecek. Yarışmacılardan ‘'Çek, Seç, Uygula!”yı kullanarak evlerinde fotoğraf çekmeleri ve bu fotoğraflarda parkelerini değiştirerek yaptıkları tasarımları değerlendirmeye sunmaları bekleniyor. Yıldız Entegre'nin sosyal medya hesabının takip edilmesinin zorunlu olduğu yarışmada, ön eleme usulü fotoğraflar değerlendirilerek içlerinden yarışmaya hak kazanan 16 fotoğraf belirlenecek.

Hayallerindeki parke evlerine döşenecek!

Bir sonraki aşamada yine Instagram üzerinde yapılacak anket ile fotoğraflar kamuoyu tarafından oylanacak. Anketlerde en fazla oyu alan son dört fotoğraf yarışmayı kazanacak. 5 Şubat 2021 tarihinde kazananların duyurusu Yıldız Entegre'nin Instagram hesabı üzerinden yapılacak. Ödül olarak ise dört yarışmacının evi, seçtikleri VarioClic ve TerraClick parke modelleri ile döşenecek.

Yarışmaya katılmak için neler gerekiyor? 

"Çek, Seç, Uygula!" dekorasyon yarışmasına başvurmak için katılımcıların Yıldız Entegre uygulaması ve web sitesinde yer alan çek seç uygula alanında çektikleri fotoğrafları profillerinde gönderi olarak paylaşmaları gerekiyor. Bu paylaşım sırasında katılımcılar ilgili fotoğraflarında “@yildizentegre ve #ceksecuygula” ifadelerini kullanmaları büyük önem taşıyor. Ayrıca fotoğrafların Yıldız Entegre tarafından görülebilmesi ve kayıt altına alınabilmesi için katılımcıların profillerinin açık olması gerekmektedir.

Katılımcıların 18 yaşından büyük olması ve sadece Türkiye sınırları içerisinde yaşayanlar için geçerli olacak. Yarışmanın kurallarını incelemek isteyenler  https://www.yildizentegre.com/tr/sosyal-medya-yarisma-kurallari web adresi üzerinden gerekli tüm bilgilere ulaşabiliyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mekanların çehresi Yıldız Entegre dekorlarıyla değişiyor!
  • 20.07.2022 16:11

Mekanların çehresi Yıldız Entegre dekorlarıyla değişiyor!

Dekorasyonun başlangıç noktası parkelerde her zevke ve ihtiyaca hitap eden seçen ...

Aylin Kontente ve Alper Kul çifti Yıldız Entegre'nin reklam yüzü oldu
  • 30.05.2022 16:22

Aylin Kontente ve Alper Kul çifti Yıldız Entegre'nin reklam yüzü oldu

Oyuncu Aylin Kontente ve Alper Kul çifti Yıldız Entegre'nin VarioDor markasıyla ...

Yıldız Entegre'den “Parkeni Seç” uygulaması!
  • 17.02.2022 10:50

Yıldız Entegre'den “Parkeni Seç” uygulaması!

“Parkeni Seç” uygulamasıyla Yıldız Entegre, tüketicilerin evlerine ve gönüllerin ...

Mimarlar, Yıldız Entegre'nin etkinliğinde buluştu!
  • 05.01.2022 13:00

Mimarlar, Yıldız Entegre'nin etkinliğinde buluştu!

Tasarımı, mimariyi ve ağacı odağına alan iletişim platformu Ağacın İzinde; mimar ...

Yıldız Entegre'den Tasarımda Orman Ürünleri Sözlüğü!
  • 09.10.2021 15:52

Yıldız Entegre'den Tasarımda Orman Ürünleri Sözlüğü!

Yıldız Entegre, mimarlıkta önemli bir rolü olan ağacın tasarım süreçlerinde ...

Yıldız Entegre, VarioDor'da model sayısını 15'e çıkardı!
  • 11.09.2021 09:21

Yıldız Entegre, VarioDor'da model sayısını 15'e çıkardı!

Orman ürünleri sektörünün global arenadaki ilk 10 üreticisi arasında yer alan ma ...