maritbet girişmaritbet
DesignFloor Avantgarde Koleksiyonu ile sınırları siz belirleyin!

DesignFloor Avantgarde Koleksiyonu ile sınırları siz belirleyin!

DesignFloor, tüketicilerin parkeye dair tüm beklentilerini Avantgarde Laminat Parke Koleksiyonu’nda buluşturuyor.

Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi modeller sunan Avantgarde Koleksiyonu, mekanlara farklı bir hava kazandırarak mimari elemanların tamamlayıcı unsuru oluyor. DesignFloor, Avantgarde Koleksiyonu'nda müşterilerine 25 yıl garanti hizmeti sunuyor. 

Kaliteli zemin kaplama çözümleriyle mekanlara estetik dokunuşlar yapan DesignFloor, Avantgarde Koleksiyonu'nu yenilikçi düşünceye sahip tüketicilerin beğenisine sunuyor. Yeniliğe hayatının her alanında önem veren ve mekanlarda farklı bir atmosfer oluşturmak isteyen kullanıcılar, Avantgarde Koleksiyonu ile tasarımın sınırlarını kendileri belirleyebiliyor.

Koleksiyonda yer alan ürünlerden Jasper'da meşenin zarif dokusu, aydınlık tonlarla bütünleşiyor. Jasper, mekanlarda konumlandırılan mimari elemanlarla tamamlayıcı bir konsept oluşturuyor. 

Kanada meşelerinin görünümünü zeminlere taşıyan Ontario modeli, baskın bir zemin kaplaması, rüstik yüzeyi ve sıcak tonları sayesinde mekanların tasarım odağı oluyor.

Zeminlerde de nostalji zamanı!

Koleksiyonun önemli ürünlerinden olan Vintage modeli, geçmiş zamanın ruhunu ve nostaljiyi temsil ediyor. Eskitilmiş ahşap görünümü, modern zamanların zeminlerinde canlanıyor.

Avantgarde Koleksiyonu'nun en koyu renk paletini barındıran Doussie Africa ise baskın ve sofistike bir tasarım sunarak koyu tonları zeminlere yansıtıyor.

Yenilikçi modelleriyle kullanıcılarına 25 yıl garanti hizmeti sunan Avantgarde Koleksiyonu; 8 mm kalınlık, sektördeki en üst dayanım sınıfı olan 33'üncü sınıf, yüksek ayak trafiğine uygun AC5 aşınma dayanımı ve yerden ısıtmaya uygunluk gibi ileri teknoloji içeren teknik özellikleriyle öne çıkıyor. Üretimde hijyen ve dayanıklılığı odağına alan DesignFloor, tüm ürünlerinde çevre dostu politikası ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DesignFloor Avantgarde Koleksiyonu ile sınırları siz belirleyin!
  • 23.03.2021 11:33

DesignFloor Avantgarde Koleksiyonu ile sınırları siz belirleyin!

DesignFloor, tüketicilerin parkeye dair tüm beklentilerini Avantgarde Laminat Pa ...